imah » Tag Archives: MStar

Tag Archives: MStar

Qoncept Inc., Uses DeckLink SDI Micro for Pitching Tracking System Baseboy

Fremont, CA – June 18, 2019 – Blackmagic Design announced today that Blackmagic’s DeckLink SDI Micro was used for capture and playback with the pitching tracking system “Baseboy,” a newly announced system by Qoncept Inc. capable of visualizing a ball’s path and interlocking with a camera feed. Baseboy was first used, in conjunction with a Blackmagic Micro Studio Camera 4K, in ...

Maca deui "

Powering the Most Captivating Webcasting Workflows with Matrox® Monarch EDGE

Online video and over-the-top platforms (OVPs and OTTs) are constantly evolving. Users can stand out by taking advantage of the latest in webcasting innovations – such as high-frame rate (HFR) 4K, 4K 360 VR, and multi-camera selection – supported on desktop, mobile, and Smart TV web-based video players. Designed to take on today’s engaging live streaming workflows, Matrox Monarch EDGE ...

Maca deui "

Sohonet to Showcase Real-Time Remote Collaboration Solutions at ACE TechFest

LOS ANGELES, June 4, 2019— Sohonet, the media and entertainment industry’s leading provider of networking and connected cloud services, will be among a curated group of technology leaders participating at American Cinema Editors (ACE) TechFest on June 8, 2019 at Universal Studios lot in Universal City, Calif. The latest educational technology event from ACE, TechFest is a half-day event where editors and post team members can access users and experts ...

Maca deui "

NASCAR Selects AWS as its Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, and Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR enhances the fan experience, accelerates artificial intelligence efforts, and improves operational efficiencies by leveraging the cloud SEATTLE—June 4, 2019—Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), an Amazon.com company (NASDAQ: AMZN), announced that National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) has chosen AWS as its standard for cloud-based machine learning and artificial intelligence workloads. NASCAR will use the breadth and ...

Maca deui "

SciFi short Zero Shot on URSA Mini Pro Gets Tribeca Film Festival Premiere

Fremont, CA – May 20th, 2019 – Blackmagic Design has today announced that “Zero,” a new science fiction short from acclaimed British writer director duo The Brothers Lynch, was shot on the URSA Mini Pro. Starring Game of Throne’s Bella Ramsey, “Zero” has premiered in New York as part of this year’s Tribeca Film Festival lineup and will have a European ...

Maca deui "

EDITSHARE TAKES ON MAJORITY INVESTMENT FROM PARKERGALE CAPITAL

Investment will fuel product innovation and growth across the media & entertainment sector Boston, MA, USA — May 20, 2019 — EditShare, a technology leader in intelligent scale-out storage, Automated Quality Control (AQC), editing and media management solutions, today announced it has taken on a majority investment from private equity firm ParkerGale Capital (ParkerGale). Focused on profitable founder-owned technology companies, ParkerGale’s carefully ...

Maca deui "

Delivering DCPs across Malaysia with Signiant Jet

By Avinash Suresh, Director at Yusari Filem The rate of adoption of new media technologies varies across the globe, and Malaysia has traditionally been on the slower end of the spectrum. For example, it wasn’t until 6 years ago that the move from 35mm to Digital Cinema fully took hold. While slow at first, once the benefits and improvements in ...

Maca deui "

Transvideo: Latest and leading monitor products at Cine Gear 2019

Transvideo Press Announcement For immediate release Transvideo: Latest and leading monitor products at Cine Gear 2019 Paris 13th May 2019: Transvideo will be exhibiting at the forthcoming Cine Gear Expo at The Studios at Paramount, Los Angeles, exhibition May 31st – June 1st. Transvideo has built a reputation in the movie industry, and in broadcasting, for producing highly regarded, highly accurate and highly ...

Maca deui "

Panic! At The Disco’s “Dancing’s Not a Crime” Shot on URSA Mini Pro in Blackmagic RAW

Fremont, CA – April 24, 2019 – Blackmagic Design announced today that the latest music video from Panic! At The Disco titled “Dancing’s Not A Crime” was shot on the URSA Mini Pro and Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K using Blackmagic RAW. The video, shot by music video veteran Brandon Dermer, has become one of the fastest watched videos in ...

Maca deui "

Vizrt mundut Newtek pikeun ngabentuk Global Powerhouse!

Vizrt, panyadia anjog di dunya tina parabot storytelling visual keur Birokrat eusi media, geus kaala NewTek, pamimpin dunya di IP- dumasar, solusi produksi video live software-disetir. akuisisi nu nyiptakeun pausahaan panggedena di rohangan siaran anu dedicated ka sangkan produksina video dumasar IT. Tujuanana nyaéta sangkan mungkin pikeun jalma anu ngabejaan carita maranéhanana maké video, ...

Maca deui "

TVU naek traction keur solusi produksi jauh di pasar Italia ngaliwatan nambahkeun Video Progetti ka jaringan pasangan

sector siaran Italia bakal nguntungkeun tina kaahlian TVU di produksi jauh kalayan nempo na futureproof cocog solusi gunung, CA - March 27, 2019 - TVU Jaringan, téknologi global jeung pamimpin inovasi dina hirup solusi video IP, dinten announces a partnership komérsial kalawan Video Progetti, a ngarah Italia siaran distributor, ngaktipkeun broadcaster, operator jeung produser mangtaun ROIs penting ti canggih anyar ...

Maca deui "

ICS-JMR Media MASSter 102 Pro: Hotspot piringan Duplicator Jeung Windows 10 Update na Fitur Anyar

Portabel piringan Duplicator nambihan fitur anyar sarta OS update dilegakeun kalenturan, ningkatkeun kaamanan sarta kasaluyuan aplikasi kalawan ngical paralatan pihak 3rd pikeun taun datang - ngarojong tilu HDDs 2.5 inci atawa SSDs Aya hiji hébat loba pausahaan sarta studio nu kudu nyieun sababaraha duplikat ti HDDs sarta SSDs sapopoé, nu consuming waktu. Alternatipna, gagal atawa drive ngaruksak merlukeun ...

Maca deui "

Kobalt Digital Mitra kalawan bentang laut Panyiaran mun Nyadiakeun Angkutan Stream splicing Solusi

CHAMPAIGN, gering -. Maret 14, 2019 - kobalt Digital dinten ngumumkeun hiji partnership kalawan bentang laut Panyiaran, hiji parusahaan téhnologi siaran basis UK, nyadiakeun angkutan stream splicing ngagunakeun software bentang laut Panyiaran TS Splicer jeung sistem panempatan kobalt SCTE-104 / 35 . Solusi anyar nyiptakeun hiji, panempatan ad otomatis atawa media Sistim ngagantian affordable pikeun aplikasi siaran, IPTV, satelit, jeung TV kabel. ...

Maca deui "

Blackmagic Desain nambahna Blackmagic atah keur Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K

Fremont, California, AS - March 5, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic Kamera 6.2 update nu nambihan rojongan pikeun Blackmagic atah ka Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K. Blackmagic Kamera 6.2 update disadiakeun salaku download gratis ti ramatloka Blackmagic Desain. Blackmagic atah, hiji codec generasi saterusna revolusioner anu ngagabungkeun kualitas sarta mangpaat atah kalawan betah di ...

Maca deui "

Lectrosonics nawarkeun éta DCHT Hotspot Digital stéréo pamancar

Rio Rancho, nm (Pébruari 26, 2019) - Lectrosonics pisan pleased ngembarkeun bubuka tina DCHT portabel pamancar stereo digital. Unit DCHT anyar anu dirancang keur dipake dina pilem jeung TV produksi sakumaha duanana tumbu audio nirkabel ti kantong atawa karanjang sistem pikeun kaméra, sarta salaku pamancar IFB portabel dipasangkeun jeung duet digital ...

Maca deui "

Lawo ngajalankeun Announcements Produk Mayor di BVE2019!

Lawo, innovator Jerman sarta produsén of pioneering jaringan IP, kontrol, audio jeung téhnologi video pikeun siaran live, studio jeung seni pintonan, geus dipilih acara 2019 BVE sakumaha platform keur release utama sejen produk siaran IP, nambahkeun jeung portopolio solusi IP maranéhna komprehensif . Produk anyar adun kana datang setelan produksi jauh nu diondang ngalaman on BVE ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!