imah » Tag Archives: NAB 2017

Tag Archives: NAB 2017

NAB 2018: Pikeun-A bade difokuskeun 12G na IP Panyiaran dirojong, ngenalkeun Sababaraha Leyuran Produksi Anyar Video

Cypress, CA - Dina upcoming NAB Tembongkeun di Las Vegas, di sakuliah dunya industri-ngarah produsén Pikeun-A® bakal demonstrate na garis tungtung-to-ahir parabot produksi video na unveil sababaraha solusi, kaasup video switcher, pigura laju converter, routing switcher jeung kontrol IP téknologi software. Pikeun-A stan urang baris nempatkeun hiji tekenan kana 12G dirojong produk na leyuran nu ngahijikeun baseband na IP pikeun lega ...

Maca deui "

Canare mun Dimimitian pengiriman barang 12G Leyuran Sapanjang Amérika

TOTOWA, New Jersey, Oktober 4, 2017 - Canare Corporation di Amerika, pamingpin dina ngamekarkeun, manufaktur, sarta supplying audio jeung video kabel, panyambungna, patchbays jeung produk optik-serat kanggo industri siaran na tele-produksi, announces yen eta bakal ngawitan ongkos solusi 12G coax anyarna di Sulawesi Utara jeung Amerika Kidul dina kuartal kaopat 2017. produk 12G Canare urang ngarojong ...

Maca deui "

Lingkungan / Sosial aktivis DP na Leungit Photog ngéléhkeun MK18-55mm FUJINON ngadeukeutkeun

Wayne, NJ - Kadangkala bener teu mayar mun bau mawar, sanajan wae sakumaha nyaring jeung kacau salaku konvénsi NAB di Las Vegas. bulan panungtungan,-unggul pangajén photojournalist na cinematographer Lance Murphey, dieureunkeun di hareup FUJIFILM urang NAB stan, mimitina impeded ku riungan badag dengekeun nyatet DP Philip Bloom, teras intrigued ku faktor formulir lightweight tina FUJINON MK18-55mm zum Bloom .. .

Maca deui "

Siaran Pix BPswitch Integrated Produksi Switchers Earn Best Tembongkeun Award dina NAB 2017 ti Téhnologi TV

Chelmsford, Massachusetts - Broadcast Pix ™ dinten ngumumkeun kulawarga BPswitch ™ anyar miboga switchers produksi video terpadu narima Best Tembongkeun Award, dibere bulan panungtungan NewBay urang di 2017 NAB Tembongkeun ku TV Téhnologi. BPswitch ciri munggaran platform komprehensif kontrol-leuwih-IP industri urang, sahingga aksés pinuh kana ngaganti, CG, klip, kontrol robotic kaméra, sarta leuwih ti mana via tablet, smartphone, laptop, jeung kontrol tradisional ...

Maca deui "

Nincak Goes to Vegas - NAB 2017

Anjeun hadir NAB 2017? Kitu tumaros kami sarta 103,443 babaturan pangdeukeutna kami! Mun anjeun teu bisa hadir, recap ieu bakal masihan nu sacara rinci dina naon lasut jeung sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan Kaluaran anyar nincak urang tina acara taun di Vegas. Taun ieu, urang tadi stan pangbadagna urang acan. Simkuring oge kagungan kebat a ...

Maca deui "

JVC ProHD Hotspot Sasak ngumpulkeun Tilu NewBay Best Tembongkeun Awards di NAB 2017

Wayne, NJ - JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, dinten ngumumkeun PB-CELL200 ProHD Sasak Hotspot anyarna, a hotspot LTE kabeungkeut jang ngalirkeun data video ti sababaraha ProHD, 4KCAM, sarta model kaméra streaming JVC PTZ, meunang tilu Best Tembongkeun Awards diwakilan ku NewBay urang Téhnologi TV, Digital Video, sarta Pamaréntah Video dina bulan panungtungan urang 2017 NAB Tembongkeun. Pausahaan ogé narima Best Tembongkeun Award ti Sora ...

Maca deui "

TVU Jaringan ngéléhkeun Dua Best Tembongkeun Awards di NAB 2017

Gunung Témbongkeun, CA - TVU Jaringan, téknologi sarta inovasi global pamimpin di live solusi video IP, nyaeta panarima dua Media NewBay Best Tembongkeun Awards, dibere bulan panungtungan di 2017 NAB Tembongkeun. TVU Hiji leyuran pamancar mobile TVU Network urang kalayan rojongan pikeun H.265 / HEVC baku komprési video narima NewBay urang Best Tembongkeun Award ti TV Téhnologi, bari TVU Jaringan 'solusi anyar keur ...

Maca deui "

Ericsson UDN expands aksés ka pamakéna Cina

Ericsson (NASDAQ: Eric) ieu ngembangna solusi na hasil ngahijikeun Tatar Pangiriman Network (UDN) dina Cina ngaliwatan integrasi deeper kana jaringan operator 'kaasup Cina Telecom sarta Cina Unicom, nu digabungkeun mawa 90 persén lalulintas internét Cina. UDN mangrupakeun Pangiriman Kandungan global Network (CDN) nu nyambungkeun panyadia eusi sakuliah dunya jeung mil jangkauan panungtungan sahiji operator jaringan. Tianlai, ...

Maca deui "

Aaton Digital urang CantarMini 16 lagu mixer-recorder ngéléhkeun NewBay urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku Pro Sora News

Aaton Digital pencét pengumuman Pikeun saharita release Las Vegas, AS, 27th April 2017: The CantarMini 16 sora lagu mixer-recorder dijieun ku Aaton Digital nyaeta panarima tina NewBay urang Best Tembongkeun Award, dibere di 2017 NAB Tembongkeun ku Pro Sora News. NewBay urang Best Tembongkeun Awards anu dievaluasi ku panel para ahli industri jeung dipilih dumasar kana ...

Maca deui "

AccuWeather Debuts pamiarsa lawan Kandungan Program Digital di NAB 2017

Anyar program babagi eusi ngawangun panongton pikeun milu mitra AccuWeather ngaliwatan ekslusif, warta pegatna interaktif tur eusi cuaca. AccuWeather Global Markas - April 26, 2017 - AccuWeather, anu r leade global dina émbaran cuaca jeung media digital, dinten ngumumkeun AccuWeather Digital Content Rakan Program ™, nyadiakeun ekslusif, eusi digital interaktif ka mitra milu. AccuWeather dibuka kolaborasi anyar di ...

Maca deui "

Yvonne Thomas ti Arvato Systems ngéléhkeun 2017 Téhnologi Awewe keur Lalajo Award

Tien Juara 2011 ARD / ZDF Award pikeun kamajuan Awewe di Media, narima anyar-heubeul 32-taun ngahargaan • Yvonne Thomas téh kahiji non-Amérika pikeun nampa éta Awéwé Téhnologi jeung Lalajo Award. • The insinyur, lulusan dina téhnologi TV jeung media elektronik, ayeuna produk manajer pikeun sistem MAM VPMS jeung Media Portal, Arvato Systems karek dibuka engine panalungtikan. ...

Maca deui "

Epik Kaulinan Announces Pamaduan Engine teu nyata Jeung Mitra strategis di Broadcast

- teu nyata Engine NAB Ayana Highlights Performance Real-Waktu keur Aplikasi Broadcast - Las Vegas, NV - (April 25, 2017) - Di NAB 2017, epik Kaulinan bakal nembongkeun aplikasi tina Engine teu nyata nu nganteurkeun speed unprecedented, kasatiaan sarta kalenturan di workflows produksi siaran . Ross Video, Vizrt na Zero Density bakal demonstrate integrations kalawan Engine teu nyata nu ngagambarkeun kakawasaan ...

Maca deui "

AccuWeather ngajalankeun Sadaya-New inovasi juru dongéng Interactive Parikesit Solusi di NAB 2017

AccuWeather Ujang acara Hadirin datang ku tur dibandingkeun, kalawan demonstrasi live fitur anyar dina NAB Booth #SL6816. AccuWeather Global Cuaca Center - April 25, 2017 - AccuWeather, pamingpin global dina émbaran cuaca jeung media digital, dinten ngumumkeun inovasi signifikan dina StoryTeller®, hijina lengkep, solusi touchscreen interaktif. AccuWeather mendemonstrasikan nu rupa-rupa advancements industri-ngarah aya di ...

Maca deui "

Paywizard integrates kalawan Cisco urang Taya Wates Video Platform

Paywizard, anu langganan bayar-TV, tagihan jeung hubungan customer manajemén (CRM) spesialis, nyaeta pleased ngembarkeun yen panyadia téhnologi global Cisco geus tampi pausahaan salaku ngajual panganyarna pikeun ngahijikeun solusi na kana Cisco urang Taya Wates Video Platform, nu nyandak siaran-kualitas video dina alat nanaon. "Paywizard make data badag tur analytics pikeun ngaidentipikasi moments kaputusan sabudeureun kumaha jeung lamun pamaké nyieun kaputusan purchasing," ceuk Adam Davies, Produk ...

Maca deui "

AJA brings Fitur Anyar mun The RovoCam Kamera System jeung RovoControl 3.0 Software

Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Nangtung SL2505 (April 24, 2017) - Di NAB 2017, AJA Video Systems wangsit fitur anyar keur na block kaméra RovoCam ci sarta ngalengkepan panarima RovoRx HDBaseT via software RovoControl 3.0 anyar. RovoControl 3.0 delivers sababaraha fitur customer-dipénta anyar jeung perbaikan UI anu ningkatkeun konfigurasi kaméra jeung kontrol. RovoControl 3.0 fitur software highlights ngawengku: - USB ...

Maca deui "

AJA Unveils Anyar 12G-SDI na Serat Mini-Converters di NAB 2017

â € "Debuts 12GDA 12G / 3G / SD-SDI Re-clocking panguat Sebaran jeung 12GM 12G-SDI ka / ti 3G-SDI Muxer / DeMuxer barengan Anyar FiDO Multi-Mode Pilihan â €" Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Nangtung SL2505 (April 24, 2017) â € "AJA Video Systems dinten ngumumkeun Mini-Converters anyar nu ngabéréskeun interoperability na interconnectivity tantangan dina siaran modern jeung lingkungan ProAV. produk anyar kaasup 12GDA 12G / 3G / SD-SDI Re-clocking panguat Distribusi, 12GM 12G-SDI ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!