imah » Tag Archives: NAB 2019

Tag Archives: NAB 2019

Dejero Announces Support for SMPTE ST 2110

WayPoint 204 receiver makes IP transition easier for broadcasters embracing SMPTE ST 2110 suite of standards Waterloo, Ontario, May 15, 2019 — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide Emmy® award winning video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, has launched the WayPoint 204 receiver that supports SMPTE ST 2110 for customers who ...

Maca deui "

CEntrance Launches MixerFace Podcast

Michael Goodman at NAB

MixerFace offers podcasters professional sound quality without sacrificing portability Chicago, IL—April 30, 2019 — CEntrance launched a new podcast today to showcase its MixerFace mobile mixer + recorder. MixerFace has transformed audio content creation for Video, Podcasting, and Live streaming. To demonstrate its utility and convenience for portable podcasting, CEntrance started its own podcast series, using the MixerFace. The new ...

Maca deui "

Hawk-Woods powers Nadus Films mission to make films that make a difference

From filming NFL player Chris Long bringing clean water to east African countries to working with Hollywood’s the Jennifer Lawrence Foundation, Louisville, Kentucky-based film company Nadus Films has built a reputation for “making films that make a difference.” The global film company focuses on stories that make a cultural impact for good. They’ve done everything from shoot feature films, short films, as well as promotional ...

Maca deui "

ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun

EMERYVILLE, CALIF., April 18, 2019 – Advanced Systems Group (ASG), a leading media technology and engineering firm, was named North America Media and Entertainment Partner of the Year by Quantum Corporation last week at the 2019 NAB Show in Las Vegas, Nev. The award recognizes sales achievements for Quantum’s worldwide reseller partners in FY2019. “Our partners see the value ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih ...

Maca deui "

MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB

fitur inovatif bisa mantuan waragad restorasi slash ku cara ngurangan kabutuhan lebu manual sarta ngaleupaskeun uing ku saloba 70 persen. Las Vegas-Di NAB 2019, MTI Film ieu demonstrating a groundbreaking, fitur anyar Drs ™ Nova, industri-ngarah software restorasi digital na, maturan nyata ningkat prestasi dina ngaleupaskeun otomatis tina lebu, goresan fleeting, sarta lebu. Dumasar algoritma karek-maju, ...

Maca deui "

COLORFRONT SHOWCASES 8K setelan HDR AND PREVIEWS utama apdet produk AT NAB 2019

Colorfront (www.colorfront.com), Akademi, Emmy sarta pamekar HPA Award-unggul tina-kinerja tinggi, dina set dailies sarta Sistem transcoding pikeun gambar gerak, siaran, OTT na commercials, ieu showcasing brand anyar, 8K-ngarah pasar kamampuhan setelan HDR jeung apdet produk utama sakuliah garis produk na. parusahaan oge geus deepened partnership téhnologi na kalawan AJA sarta diasupkeun kana kolaborasi anyar kalawan Pomfort mawa leuwih ...

Maca deui "

Frame.io ieu Ayeuna Natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16

Leuwih ti hiji integrasi, Frame.io kiwari ciri set pituin, pageuh anyaman kana lawon tina DaVinci ngabéréskeun 16 Studio. April 8, 2019 - Las Vegas, NV - Frame.io, anjog di dunya review video sarta kolaborasi platform dipaké ku leuwih filmmakers 700K tur professional media, ngan ngumumkeun yén toolset kolaborasi kuat maranéhanana ayeuna natively terpadu kana DaVinci ...

Maca deui "

Dalet ngajalankeun Anyar Pamaduan pikeun Adobe audisi di NAB 2019

Dalet Galaxy lima jeung Adobe audisi ngaktipkeun seamless kolaborasi produksi audio peuntas perusahaan média Las Vegas, NV - April 8, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, ngumumkeun dina NAB 2019 (stan SL6610) nu sékrési Dalet Xtend pikeun Adobe® Audition®, kumaha nyambungkeun produksi audio profésional kana eusi utama ...

Maca deui "

NAB warta: MTI Film Announces ProRes atah Rojongan di Cortex v5.2

HOLLYWOOD- MTI Film, pamekar ti software pos-produksi Cortex industri-acclaimed, geus ditambahkeun ciri anyar kawasa, rojongan pikeun ProRes atah. update seru urang bakal dibere di NAB 2019 salaku bagian tina pamutahiran MTI urang panganyarna pikeun Cortex. Versi Cortex 5.2 anyar ngarojong ProRes atah pisan ukuran pigura, leveraging kamampuhan pikeun dianggo langsung jeung sensor kaméra urang pristine ...

Maca deui "

NAB 2019: JVC Profesional Video delivers Angkutan Video Kalolobaan tahan banting Leuwih Internet The

Wayne, NJ (April 8, 2019) - JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, geus terus ngamekarkeun kulawarga Cam nyambung na produk nyieun angkutan video paling tahan banting leuwih internet. Disambungkeun Cam diawalan taun ka tukang jeung GY-HC900, a 2 / 3 inci HD siaran camcorder sadia di Ing na konfigurasi studio. Taun ieu, nu 500 anyar ...

Maca deui "

RED Digital Bioskop ka showcase Real-Time 8K workflow barengan panganyarna Kaméra DSMC2® jeung asesoris Dina NAB 2019

RED Digital Cinema® bakal showcase nu pas pikeun dileupaskeun RED R3D® SDK pikeun platform NVIDIA® CUDA-gancangan, barengan jeung DSMC2 MONSTRO® 8K VV, GEMINI® 5K S35 jeung RED Bima anyar ™ sadaya-dina-hiji sistem kaméra di RED Demo Room di North Aula (N201LMR) di Las Vegas Konvénsi Center ti April 8-11. RED urang Post Produksi jeung workflow Spesialis, Dan Duran, ...

Maca deui "

NAB 2019: TVU Jaringan ngawanohkeun Internet-Dumasar, Point-to-Point Transmission System keur Live Video

Di NAB 2019 TVU Jaringan, téknologi sarta inovasi global pamimpin di solusi IP hirup, baris ngawanohkeun TVU G-Patalina, hiji solusi nu didasarkeun-Internet pikeun transmisi titik-ka-titik hirup. TVU G-Patalina nyadiakeun jalan affordable jeung dipercaya pikeun ngahontal transmisi kualitas luhur ngagunakeun mung Internet umum pikeun nganteurkeun video HD ti hiji lokasi keur sejen kalawan latency satengah detik. G-Patalina anu idéal pikeun aplikasi ...

Maca deui "

TSL Produk pikeun ilubiung dina Diversified urang 'IP Roadshow' di NAB 2019

Las Vegas, April 5, 2019 - TSL Produk, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi workflow siaran, ieu nyokot bagéan dina "IP Roadshow" némbongkeun dina NAB, hosted ku Diversified, a global panyadia solusi téhnologi ngarah. The prakarsa lumangsung bakal dibawa ka NAB taun, dimana leyuran inklusif pinuh ku hiji alat dua-rak ku kaméra, monitor, panels kontrol, ...

Maca deui "

Killer lagu pikeun ngawanohkeun Abbey Road Masters na Audio lilin di NAB

Panas, tambahan anyar ka Killer lagu katalog bakal ditilik di Wynn. pihak perpustakaan urang taunan NAB kadaptar pikeun Salasa, April 9th di Mandalay Bay. Panta Monica - Arék Killer, hiji parusahaan Universal Publishing Produksi Musik, bakal showcase musik anyar beredar ti katalog na di NAB 2019 di Las Vegas. Utamana, éta baris ngawanohkeun musik panganyarna ti ...

Maca deui "

Siaran Pix Debuts RCC Jauh Kamera controller di NAB 2019

Chelmsford, Massa -. April 4, 2019 -. Broadcast Pix ™ bakal ngenalkeun RCC, panel IP kontrol kaméra anyarna, minggu hareup di 2019 NAB Tembongkeun (Booth SL4210) di Las Vegas, Nev Idéal pikeun Productions jauh, RCC bisa dipaké salaku controller kaméra dedicated kalayan sagala BPswitch ™ terpadu switcher produksi, Broadcast Pix Panglima ™ platform kontrol layar rampa, atawa switcher produksi tina ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!