imah » Tag Archives: NAB Tembongkeun

Tag Archives: NAB Tembongkeun

Hitachi Kokusai Wins Best of Show Award from TV Technology for SK-HD1800 Studio and Mobile Production Camera at NAB 2019

New camera system combines superior quality, extensive feature set and flexible support for evolving industry trends at cost-effective pricing Woodbury, NY, May 15, 2019 — The new SK-HD1800 HDTV studio and field production camera from Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. (Hitachi Kokusai) was honored at the 2019 NAB Show with a Best of Show Award from Future plc publication TV Technology. ...

Maca deui "

EditShare Displays its Latest Award Winning Advancements for the Media & Entertainment Industry at Cine Gear Expo: Los Angeles 2019

Boston, MA — May 14, 2019 — EditShare®, a technology leader in intelligent scale-out storage, media asset management (MAM) and automated quality control (AQC), will be showcasing its latest advancements for the Media & Entertainment industry at the Cine Gear Expo: Los Angeles 2019, the premiere event for the technology, entertainment and media industry. Attendees will have the opportunity to see ...

Maca deui "

CRAS & Dolby Bring Suns Into the Atmos-Phere During Live NBA Game Broadcast; Featured at 2019 NAB Show

Gilbert, Ariz., May 9, 2019 – Conservatory of Recording Arts & Sciences (CRAS; www.cras.edu) students continue to have top-shelf opportunities to learn from the very best audio engineers and producers in the industry while on-site in real time. They also get to train on new industry technologies even some professionals haven’t had the chance to work with yet. Most recently, ...

Maca deui "

Studio Technologies Unveils the Model 207, its First eSports-Specific Audio Product

SKOKIE, IL, MAY 1, 2019 – Studio Technologies, manufacturer of high-quality audio, video, and fiber-optic solutions, introduces a new control hub for eSports applications, the Model 207 eSports Console. The Model 207 is optimized to address the microphone, audio monitoring, and interfacing needs of eSports players and personnel. Housed in a compact, tabletop enclosure, the unit made its debut at ...

Maca deui "

TVLogic Takes Home Two Best of Show Awards at NAB 2019 from TV Technology

TVLogic Takes Home Two Best of Show Awards at NAB 2019 from TV Technology New super bright field monitor & 4K video color processing system recognized for innovation, feature set, cost efficiency and performance Las Vegas, NV • April 25, 2019 – TVLogic, designer and manufacturer of LCD and OLED High Definition displays and support systems, has announced that its ...

Maca deui "

Cablecast Community Media Amplifies Versatility and Cost Savings with Launch of Next-Generation Video Servers

Cablecast VIO series expands native format support and packs more functionality into a single server, increasing flexibility and efficiency while significantly lowering costs MINNEAPOLIS, MINNESOTA, APRIL 29, 2019 – Tightrope Media Systems today announced the new Cablecast VIO family, the latest generation of multi-format video servers for the highly-acclaimed Cablecast Community Media platform. First previewed at the 2019 NAB Show ...

Maca deui "

Facilis Wins 2019 NAB Show Product of the Year Award

HUDSON, MA (April 18th, 2019) – Facilis, a leading international supplier of cost-effective, high performance shared storage solutions for collaborative media production networks, announced today that its Facilis HUB Shared Storage line was a winner in the 2019 NAB Show Product of the Year Awards. The award recognizes the most significant and promising new products and technologies showcased by exhibitors ...

Maca deui "

GatesAir Takes Two Esteemed Awards for Intraplex® Ascent at 2019 NAB Show

Ascent’s highly secure and reliable approach to broadcast and IT convergence for Audio over IP transport recognized for NAB Product of the Year and Future’s Best of Show Award, Presented by Radio World CINCINNATI, April 24, 2019 — GatesAir, a global leader in wireless, over-the-air content delivery solutions for radio and TV broadcasters, departed Las Vegas last week with two ...

Maca deui "

ENCO’s New enTranslate and Updated enCaption Solutions Win Coveted “Best of Show” Awards at NAB 2019

AI-enabled live translation system recognized by Future plc’s TV Technology, while new advances in automated captioning platform honored by Government Video Southfield, MI, April 24, 2019 – ENCO‘s launch of the new enTranslate automated, live translation system and upgrades to the enCaption4 automated captioning solution garnered the company two prestigious accolades at the 2019 NAB Show. enTranslate received Future’s Best ...

Maca deui "

ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun

EMERYVILLE, CALIF., April 18, 2019 – Advanced Systems Group (ASG), a leading media technology and engineering firm, was named North America Media and Entertainment Partner of the Year by Quantum Corporation last week at the 2019 NAB Show in Las Vegas, Nev. The award recognizes sales achievements for Quantum’s worldwide reseller partners in FY2019. “Our partners see the value ...

Maca deui "

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji, Inc. (AWS) parusahaan Amazon Layanan Web , kiwari ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun diangkat leuwih ti $ 68,000 pikeun Girls Saha Code, ...

Maca deui "

Jukut Valley negeskeun Posisi salaku Frontrunner di Juara kalawan Award ngéléhkeun di NAB Tembongkeun 2019

Montréal 8: 00 Est, April 18, 2019 - Dina NAB Tembongkeun 2019, Jukut Valley, a Belden Brand, reiterated kumaha solusi-unggul pangajén na ngabantu Birokrat eusi, siaran jeung organisasi média ngahasilkeun kandungan cemerlang. Dua karek dibuka solusi Jukut Valley, Jukut Valley Kreatif grading (GVCG) jeung GV STRATUS Hiji, unggal dibawa imah Future Best Tembongkeun pangajén diwakilan ku TV Téhnologi, panyorot komitmen Jukut Valley pikeun brilliance téhnologi jeung ...

Maca deui "

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga. NEWBURY ...

Maca deui "

Qligent Celebrates Dua Awards bergengsi di 2019 NAB Tembongkeun

platform visi Analytics ngéléhkeun pangakuan IABM BAM Awards® 2019 tambah Future urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku TV Téhnologi Melbourne, Florida, April 17, 2019 - Qligent dihijikeun hiji pita rapih sabudeureun na tersukses NAB Tembongkeun ka tanggal dua panghargaan Industri bergengsi keur na platform Visi Analytics anyar. Dipikawanoh ku IABM jeung Future, anu panghargaan demonstrate kumaha Qligent geus pencét ...

Maca deui "

Bittree Celebrates langkung Award ngéléhkeun pikeun Ohi-sangkan Audio Patchbay

solusi Patch32A Anyar dirancang pikeun mantuan para nasabah seamlessly sasak analog tradisional jeung networked IP audio Glendale, CA - April 16, 2019: Bittree - produsén ngarah kualitas luhur audio, video jeung data sistem patching - akang perlu hal piala badag sanggeus hela dina luar biasa opat accolades industri coveted di 2019 NAB Tembongkeun. Dirancang pikeun streamline ...

Maca deui "

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

April 10, 2019 CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) jeung MediaKind, ngaliwatan Rakan Usaha lokal Balum SA ngembarkeun hiji perjangjian nyadiakeun distribusi terestrial digital tina Colombian utama saluran swasta pikeun leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia lingkup proyék nu ngawengku ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!