imah » Tag Archives: NAB

Tag Archives: NAB

Hawk-Woods powers Nadus Films mission to make films that make a difference

From filming NFL player Chris Long bringing clean water to east African countries to working with Hollywood’s the Jennifer Lawrence Foundation, Louisville, Kentucky-based film company Nadus Films has built a reputation for “making films that make a difference.” The global film company focuses on stories that make a cultural impact for good. They’ve done everything from shoot feature films, short films, as well as promotional ...

Maca deui "

Magewell Named to Inaugural Streaming Media Producer 25 List of Online Video Production Innovators

Company and its solutions recognized for leadership in empowering professional media producers April 23, 2019 — Nanjing, China: Magewell is honored to be selected as one of the inaugural Streaming Media Producer 25 list of hardware, software and cloud service innovators that are “moving and shaking live production and delivery today.” The company will showcase the expanding product portfolio that ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih ...

Maca deui "

DTC Broadcast announces partnership Amérika Kalér jeung Wave Tengah

NAB 2019, Las Vegas, Wave Tengah Booth C6934: DTC Broadcast dinten ngumumkeun hiji partnership Amérika formal sarta éksténsif Kalér jeung AS dumasar Wave Jawa Tengah, a panyadia utama kaméra siaran jeung transmisi téknologi nirkabel. Gelombang Tengah specializes di nyadiakeun solusi RF tinggi tungtung pikeun tempat olahraga utama sakuliah Amérika Kalér. partnership kasebut terstruktur dina cara nu mere Wave Tengah ...

Maca deui "

Vislink Panyiaran Unveils Unit Integrated 4k Wireless Kamera pamancar keur New Multi-Format Live Kamera System Sony urang

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) nawarkeun na INCAM-HS terpadu pamancar kaméra nirkabel, nu diwangun kana multi format Sistim kaméra hirup anyar Sony urang HDC-5500 4K. Vislink Panyiaran 'INCAM-HS nyadiakeun pinuh HEVC 4K UHD kualitas-siaran encoding ogé 1080p, 1080i na 720p resolusi, tambah diwangun-di kontrol kaméra nirkabel sarta rojongan setelan HDR. Leyuran ieu dina tampilan dina ...

Maca deui "

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Panganyarna Ooyala Flex Media Platform Integrations Power More Cekap Multi-Platform Distribusi Ooyala, pamingpin di solusi ranté suplai eusi, moal showcase sauntuyan integrations anyar jeung fitur keur na Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Di antara maranéhanana fitur disorot di stan Ooyala - #SV1000 - nu Ooyala Flex Media Platform kiwari integrates kalawan Google Awan Video AKAL, ...

Maca deui "

Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross

Decimator Desain pencét informasi Pikeun release saharita Tempo anyar 12G-cross dina Decimator nangtung SU4310 di NAB 2019 paméran 8th - 11th April, Las Vegas Konvénsi Center, AS Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross 8th April 2019: Decimator Desain geus meluncurkan produk anyar pikeun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun ...

Maca deui "

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagéan tina bisnis utama média umum Swiss SRG RSS, geus ngawangun warta, olahraga sarta téhnologi puseur di Zurich. Ieu pusat sagala-IP, diwangun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka software-centric, IP hareup, Bayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun perawatan sakabeh-infrastruktur jeung perawatan ...

Maca deui "

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti lega ...

Maca deui "

TSL Produk pikeun ilubiung dina Diversified urang 'IP Roadshow' di NAB 2019

Las Vegas, April 5, 2019 - TSL Produk, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi workflow siaran, ieu nyokot bagéan dina "IP Roadshow" némbongkeun dina NAB, hosted ku Diversified, a global panyadia solusi téhnologi ngarah. The prakarsa lumangsung bakal dibawa ka NAB taun, dimana leyuran inklusif pinuh ku hiji alat dua-rak ku kaméra, monitor, panels kontrol, ...

Maca deui "

Wisycom Unveils MPR50-IFB Leres-Tunggal Ika panarima di 2019 NAB Tembongkeun

Las Vegas, April 5, 2019 - Wisycom bakal unveil na anyar MPR50-IFB Leres Tunggal Ika panarima di NAB 2019 (Booth C856). Dirancang pikeun aplikasi IFB, ieu panganyarna kompak, sabuk-pak-gaya fitur panarima wideband tuning nepi ka 232MHz, multi-companding processing via proprietary ENR atawa ENC algoritma Wisycom urang, sarta panguat headphone custom dirancang pikeun maksimalkeun pungsi headroom ka Puncak + 23dB. Salaku kalayan sagala ...

Maca deui "

Dejero ngajalankeun IronRoute blended Konéktipitas na basis Awan Solusi Kandungan Distribusi pikeun Media dina Partnership kalawan Intelsat

IronRoute media ngagabungkeun diversity link, kualitas layanan, sarta kauntungan manajemén terpusat sahiji jaringan blended software-diartikeun ku kalenturan na scalability kauntungan sebaran awan Dejero NAB Booth: C2025 Intelsat NAB Booth: SU2010 Waterloo, Ontario sarta Luksemburg, April 4, 2019 - Dejero, hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun Emmy® pangajén unggul angkutan video na konektipitas Internet ...

Maca deui "

NUGEN Audio brings Leyuran Netflix-patuh kana NAB 2019

Las Vegas, April 3, 2019 - NUGEN Audio bakal mintonkeun apdet na panganyarna pikeun anak Toolkit Loudness na Halo Downmix, anu ngamungkinkeun para konsumén -na pikeun leuwih gampang nyadiakeun eusi Netflix-siap, di NAB 2019 (Booth SL8330). Ieu penting plug-in nu dirancang pikeun Birokrat eusi dipake dina audio nu keur dikirimkeun ka Netflix, kitu ogé jalma dipake dina audio keur ...

Maca deui "

Rojongan Mitra presents praktis, produksi awan dibuktikeun dina NAB 2019

Hosted on desktop Microsoft Azure maya pos produksi nyadiakeun ngedit kolaborasi, versioning, VFX Rendering JEUNG KOPERASI processor-intensif séjén NAB Microsoft Booth SL6716 Las Vegas, LVCC, NAB 2019 - 02 April, 2019: Sedengkeun batur ngobrol ngeunaan konsep kanggo awan, Rojongan Mitra bakal némbongkeun praktis tur kabuktian workflows produksi hibrid awan. Gabung kami di NAB 2019 (8th - 11th ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!