imah » Tag Archives: NAB2019

Tag Archives: NAB2019

Brazil urang Rede Amazônica nyokot Nevion pikeun IP migrasi di sababaraha fasilitas

Nevion, panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén Rede Amazônica, salah sahiji siaran panggedena Brazil urang, geus nandatanganan deal di NAB acara 2019 nu bakal ningali Nevion nganteurkeun hiji solusi basis IP pikeun Jumlah fasilitas na. Tujuan prinsip pikeun Rede Amazônica anu keur renew infrastruktur sarta ngurangan waragad operasional. Nu nganyahokeun, facilitated ku Nevion urang ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon ...

Maca deui "

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Kreatif Software integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na VFX Artis Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) jeung FXhome ( www.fxhome.com) dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019

FiLMiC Audio nyiptakeun kaluar Alat Rekaman ti sekundér Alat Mobile, Syncs nirkabel kalayan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta ngembangna na kurban Mobile Bioskop Tech sareng aplikasi rekaman audio anyar pikeun ios - FiLMiC audio. FiLMiC Audio téh ngadeg profésional widang nyalira recorder aplikasi ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten eta geus réngsé integrasi nu ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion

Seamless Pamaduan nyandak rai LumaFusion mun kolaborasi kalayan Frame.io Media tanpa Ninggalkeun App Mobile Edit; Nyata Elevates kolaborasi Mobile Bioskop Edit workflow Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun hiji partnership integrasi jeung industri produksi pos urang ngarah kolaborasi review sarta persetujuan platform, Frame.io ( www.frame.io). Salaku hasil tina integrasi ieu, ...

Maca deui "

Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0

Fitur LumaFusion anyar pikeun Di antarana XML Ékspor pikeun FCPX rai, Monitor Rojongan kaluar, Video stabilisasi; Integrasi Partnership kalawan Frame.io manjangan Kolaborasi jeung Media Manajemén Sorangan Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun aranjeunna balik ka NAB 2019 di Las Vegas minggu ieu demonstrate a Vérsi anyar kuat na rohangan ngédit video signature na ...

Maca deui "

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun HitFilm ...

Maca deui "

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta na rohangan ngédit video industri-populér FXhome sarta compositing software ku ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun ...

Maca deui "

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagéan tina bisnis utama média umum Swiss SRG RSS, geus ngawangun warta, olahraga sarta téhnologi puseur di Zurich. Ieu pusat sagala-IP, diwangun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka software-centric, IP hareup, Bayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun perawatan sakabeh-infrastruktur jeung perawatan ...

Maca deui "

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti lega ...

Maca deui "

Dejero ngajalankeun IronRoute blended Konéktipitas na basis Awan Solusi Kandungan Distribusi pikeun Media dina Partnership kalawan Intelsat

IronRoute media ngagabungkeun diversity link, kualitas layanan, sarta kauntungan manajemén terpusat sahiji jaringan blended software-diartikeun ku kalenturan na scalability kauntungan sebaran awan Dejero NAB Booth: C2025 Intelsat NAB Booth: SU2010 Waterloo, Ontario sarta Luksemburg, April 4, 2019 - Dejero, hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun Emmy® pangajén unggul angkutan video na konektipitas Internet ...

Maca deui "

Nucoda jeung démo PixStor 5 ka showcase efficiencies workflow di NAB 2019

Digital Visi Dunya, Birokrat sahiji warna grading sarta mastering Sistim Nucoda, bakal Maskumambang ku Pixit Media dina NAB 2019 mun demonstrate a lengkep workflow produksi Sakur-K featuring Nucoda na PixStor 5, pelepasan panganyarna tina platform gudang calakan skala-kaluar Pixit Media urang ditingkatkeun kana ngarojong workflows kaamanan-fokus sarta awan-diaktipkeun. The kreatif warna grading na leyuran pagawean tina pilihan pikeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!