imah » Tag Archives: Bayangkeun Communications

Tag Archives: ngabayangkeun Communications

Imagine Communications Demonstrates Proven Dynamic Ad Insertion, Playout and Live Production Solutions at BroadcastAsia 2019

Practical technologies help media enterprises to maximise efficiencies and revenue streams HONG KONG, 14 June 2019 – Imagine Communications will demonstrate its latest solutions for dynamic advertising, media architectures and the IP transition at BroadcastAsia 2019 (18 – 20 June, Suntec Singapore, stand number 4C2-04). Experts from Imagine’s extensive team in the Asia Pacific region will be joined by ...

Maca deui "

Imagine Communications Appoints Ken Gould to Head up Playout and Networking Sales in Canada

Industry expert brings extensive sales leadership skills to spearhead Imagine’s growth plan for region TORONTO, May 21, 2019 – Imagine Communications has appointed Ken Gould as Account Executive in Canada for its playout and networking business. In his new capacity, Gould is responsible for expanding Imagine Communications’ presence across Canada and supporting broadcasters and media companies as they ...

Maca deui "

Imagine Communications Ensures Business Continuity at Sharjah Broadcasting Authority with New Disaster Recovery Centre

SBA complements existing Imagine playout with software-defined hybrid backup to protect archive and prevent disruption to service [DUBAI, May 2nd, 2019] – Imagine Communications has implemented a disaster recovery solution for Sharjah Broadcasting Authority (SBA, formerly known as Sharjah Media Corporation) at its backup center in Al Thaid, UAE, using software-defined technology in a primarily IP-connected environment. The hybrid ...

Maca deui "

MultiChoice Moves to Exceed Consumer Expectations with IP Platform from Imagine Communications

Greenfield, software-defined playout centre delivers premium HD channels while providing business agility, operational flexibility and reduced TCO MUNICH, 26 April 2019 – MultiChoice, the largest satellite broadcaster in Africa, is responding to rapidly growing customer demand for superior content by building a new playout centre. The new facility is the first stage of the broadcaster’s transformation from traditional ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun ...

Maca deui "

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagéan tina bisnis utama média umum Swiss SRG RSS, geus ngawangun warta, olahraga sarta téhnologi puseur di Zurich. Ieu pusat sagala-IP, diwangun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka software-centric, IP hareup, Bayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun perawatan sakabeh-infrastruktur jeung perawatan ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications mendemonstrasikan Téhnologi kabuktian kamajuan Ngaliwatan Real-Dunya Deployments di 2019 NAB Tembongkeun

Hasil-berorientasi presentasi pikeun nembongkeun solusi inovatif, praktis sarta dibuktikeun sakuliah playout, produksi hirup jeung téhnologi iklan Dallas, March 26, 2019 - Tingali Bayangkeun Komunikasi di 2019 NAB Tembongkeun (8 - 11 April, Las Vegas, stan SL1516) ngalaman masalah -solving inovasi ngaliwatan lénsa real-dunya konsumén na ti sakumna dunya. fokus is on solusi dibuktikeun: High-haliber ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications upgrades Thailand PBS kalawan Software-diartikeun Téhnologi

Server dumasar kana hardware COTS dipasang manjangkeun fungsionalitas jeung speed ka pasar bari tinggal dina hawa [Hong Kong, March 7, 2019] - Bayangkeun Communications geus ditingkatkeun hiji warta aya, produksi jeung infrastruktur playout di Thailand Layanan Broadcasting Public (Thailand PBS), jeung ngarah penyiar publik di Thailand. Nagara-of-nu-seni instalasi méré penyiar teh greatly ngaronjat kalenturan, scalability na ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications mendemonstrasikan Évolusi Praktis Nuju Advanced Panyiaran dina CABSAT 2019

Kabuktian hareup-gen, infrastruktur IP-siap optimizes strategi migrasi jeung nyadiakeun kalenturan keur ngahasilkeun jalur transisi giat komersil pikeun usaha média MENA [Dubai, March 5, 2019] - Bayangkeun ahli Communications bakal on leungeun dina CABSAT 2019 (12 - 14 Maret Dubai Dunya Trade Center, nangtung D2-10) kana demonstrate solusi praktis panganyarna pikeun isu konci kaasup playout, iklan monetization na ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Appoints Tom Gittins ka Camat up Playout jeung jejaring Penjualan di UK, Irlandia jeung Afrika Kidul

pamimpin bisnis industri ngalaman dibawa ka ngarojong migrasi siaran 'pikeun téknologi hareup-gen na workflows [Munich, February 25, 2019] - Bayangkeun Communications geus diangkat Tom Gittins salaku diréktur senior anyar miboga jualan UK, Irlandia jeung Afrika Kidul (UKISA), pikeun bisnis networking playout sarta. Gittins geus tasked kalawan ngembangna Bayangkeun ayana Communications 'sakuliah pasar kasebut sarta ...

Maca deui "

Produksi Global urang IP Treuk ngéléhkeun Ferrari Warna némbak-kaluar di Monza

Ngabayangkeun téhnologi Communications delivers konsistensi punjul dina sagala resolusi kaasup 4K setelan HDR [Munich, 30 Januari 2019] - Téhnologi tina ngabayangkeun Communications dibuktikeun suksés dina tantangan ilahar di Autodromo Nazionale di Monza di 2018 Nopémber. Sistem na daya hirup Ultra HD treuk produksi anyar dioperasikeun ku Produksi Global, nu nyandak bagian dina sidang éksténsif diayakeun ku Ferrari ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Nyadiakeun Produksi kalenturan na Quality di New OB Treuk pikeun tpc Swiss

Kualitas na efisiensi dina produksi sakuliah sauntuyan olahraga jeung seni aplikasi [Munich, January 21, 2019] - KOMUNITAS luar biasa di luar treuk siaran, UHD1 setelan HDR, diwangun pikeun tpc parusahaan produksi Swiss maké téhnologi tina Bayangkeun Komunikasi, réngsé siaran live kahijina - a cocok di Swiss Nasional hoki Liga di Zurich dina Oktober 19, sarta ayeuna ...

Maca deui "

Ngabayangkeun urang Glodina Connan-Lostanlen nyokot IABM Pinunjul Woman di Broadcast 2018 Award

Dipikawanoh pikeun karir di téhnologi média canggih [Munich, December 18, 2018] - Dr. Glodina Connan-Lostanlen of Bayangkeun Communications geus meunang kahiji kantos Pinunjul Woman di Broadcast Award. ngahargaan ka anu dibere ku IABM, pakaitna perdagangan internasional pikeun siaran jeung téhnologi media, dina pergaulan jeung naek, grup ngajengkeun pikeun diversity gender dina sektor. The ...

Maca deui "

Alfa TV Migrates mun HD jeung Bayangkeun Communications

Sistim kacida tahan banting meets ekspektasi customer sarta ngaluarkeun jalur pikeun masa depan [Munich, December 10, 2018] - Bayangkeun Communications geus dilaksanakeun pusat multichannel playout anyar pikeun Alpha TV di Athena. instalasi anyar ieu méré Alpha TV kamampuhan pikeun minuhan paménta pemirsa na 'pikeun HD on sadaya saluran, sarta ngawangun hiji platform keur rencana pertumbuhan hareup. Ogé ...

Maca deui "

Rusia urang NTV Taps Bayangkeun Communications pikeun Transisi kana IP Playout

COTS basis, uncompressed platform playout IP nyadiakeun yayasan pikeun tumuwuh hareup [Moscow, 3 Désémber 2018] - Bayangkeun Communications geus dikirimkeun a scalable, salajengna generasi Sistim playout pikeun penyiar Rusia NTV. Pilari rék dilegakeun operasi -na pikeun ngarojong saluran anyar, NTV mutuskeun nyandak kasempetan pikeun mindahkeun ka infrastruktur IP pikeun sakabéh-HD sebaran. fasilitas playout anyar NTV urang boga ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!