imah » Tag Archives: janjian

Tag Archives: panunjukeun

Grass Valley Taps Additional Remote Production Expertise with New Appointment

MONTREAL – 8:00 EST May 16, 2019 – Grass Valley, a Belden Brand, has strengthened its remote production strategy, a key growth area for the company, with the appointment of Larissa Goerner as director of advanced live solutions. Based in Breda, Goerner will leverage her past experience of working with a number of major broadcast vendors to further cement Grass Valley as the industry ...

Maca deui "

ATEME APPOINTS RAY Fitzgerald AS VP AND GM kalér Amérika

ATEME announces nu Ngiring of Ray Fitzgerald salaku Wawakil-Présidén & GM di na organisasi Amérika Kalér. Fitzgerald brings leuwih 25 taun jualan na pangalaman manajemén eksekutif mun ATEME. Saacanna gabung ATEME, Fitzgerald diayakeun kalungguhan kapamimpinan konci di Tepi Gravitasi (Ericsson), SeaChange Cibeureum, ActiveVideo Jaringan na BigBand Jaringan. Sapanjang karirna, Fitzgerald geus instrumental di berkembang watesan ...

Maca deui "

QYOU Media appoints Industri Samaun Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India

• seasoned Samaun industri jeung pangalaman jero dina média programming pikeun pasar nonoman • Setel ngajalankeun ad na jualan sponsor sakumaha The Q India gancang naek ngahontal di pasar mobile tumuwuh-gancang nagara urang kalawan 230 sajuta palanggan Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ( "QYOU Media" atawa "Company") ...

Maca deui "

Sobat MTs appoints Justin Paul salaku Kapala Marketing Officer

Sobat MTs, anu Emmy unggul eusi na spesialis panyalindungan sharing Award, geus diangkat Justin Paul ka posisi anyar Kapala Marketing Officer. Paul, anu boga pangalaman leuwih 20 taun 'dina pamasaran téhnologi, bakal ngakibatkeun fungsi pamasaran parusahaan, kaasup strategi, ngembangkeun brand, sarta komunikasi marketing. Dumasar dina kantor London babaturan MTs ', prioritas Paul urang téh pikeun ngembangkeun sarta nerapkeun ...

Maca deui "

Giuseppe Angilello ngagabung Riedel sakumaha Penjualan Manager di Italia

WUPPERTAL, Jerman - 5 Sept., 2018 - Riedel Communications dinten ngumumkeun yén Giuseppe Angilello geus ngagabung parusahaan sakumaha Penjualan Manajer pikeun Italia. Muatan kalawan ngembangna jualan Riedel sarta usaha rental porsi siaran na AV Italia pasar, Angilello ngalaporkeun langsung ka Maribel Romawi, General Manajer Riedel urang keur Éropa Kidul. Angilello ngagabung Riedel ti Avid Téhnologi Italia, di mana anjeunna seueur ...

Maca deui "

Anyar diréktur jualan EMEA disetel ka naekeun kamampuhan layanan vidéo olahraga Simplestream urang

Rebo 25TH Juli 2018 - London - Simplestream, inohong di layanan OTT hirup jeung dina paménta, geus diangkat Fabio Gallo kana posisi Diréktur Penjualan EMEA. Gallo mimitina bakal ngajalankeun suite parusahaan ti motong-ujung produk OTT, anu ngamungkinkeun para pamilik hak olahraga sarta Panyekel pikeun ngjalankeun jasa TV hareup generasi nu kalibet audiences maranéhanana, ngurangan churn jeung ningkatkeun kasempetan monetization. Dumasar dina ...

Maca deui "

Panambah Téhnologi appoints Loki Ong sakumaha VP Penjualan pikeun wilayah APAC

Panambah Téhnologi, anu IP basis, kinerja KVM tinggi (keyboard, video, mouse) spesialis, geus ngumumkeun janjian tina Loki Ong sakumaha VP Penjualan pikeun wilayah APAC. Ieu putusan panganyarna ti panambah dina naon usaha strategis jang meberkeun ningkatkeun pertumbuhan dina skala global. Kalawan kanyaho jualan éksténsif jeung pangalaman dina téhnologi KVM nu balik deui ka 2004, ...

Maca deui "

EditShare Appoints Peter Avildsen ka Amérika Kulon Daerah Penjualan Manajer

Basingstoke, UK - Pébruari 21, 2017 - EditShare, pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun janjian tina Peter Avildsen kana peran manajer jualan régional barat di Amérika. Avildsen ngagabung EditShare kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina téhnologi media digital na ciptaan eusi. Kalawan pangalaman Industri vast Na, Avildsen ...

Maca deui "

EditShare Appoints Howard Twine ka Diréktur Stratégi Software

Basingstoke, UK - January 31, 2017 - EditShare, pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun janjian tina Howard Twine kana peran diréktur strategi software. Hiji média Strategist produk savvy kalawan 20 taun pangalaman, Howard mulih deui ka EditShare dina peran ieu nu nembe dijieun ngajalankeun sakabéh strategi solusi parusahaan, leveraging munculna ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!