imah » Tag Archives: penyiar

Tag Archives: penyiar

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Jukut Valley showcases portopolio dikombinasikeun dina BroadcastAsia 2018

Montréal Juni 12, 2018 - Dina BroadcastAsia 2018, Jukut Valley, a Belden Brand (Booth 4R2-01), bakal demonstrate Industri ngarah solusi na jeung kumaha portopolio karek digabungkeun jeung Snell Advanced Media (Sam) anu ngamungkinkeun para siaran, organisasi warta, Panyekel hak jeung panyadia ladenan média pikeun minuhan tantangan nyieun, menata sarta delivering eusi compelling na immersive dina ngarobah hiji gancang ...

Maca deui "

Bexel nambihan 300 Litepanels Astra 6X LED Lampu ngarojong Range Pinuh ku Syarat Olahraga siaran '

Burbank, Calif -. Juni 13, 2017 - Bexel dinten ngumumkeun yén pausahaan ieu ngaronjatkeun inventory cahaya na ditambah 300 brand-anyar Litepanels (R) Astra 6X LED panels. Lampu anyar bakal komponén konci dina rojongan lumangsung Bexel urang konsumén anu merlukeun solusi cahaya turnkey di lokasi wae di tempat olahraga outdoor. "The panels Astra 6X anyar anu ...

Maca deui "

Bluefish444 Announces HD / SD kasaluyuan jeung BTi kalibet CG

Bluefish444 BTi kalibet CG

HD / SD ingest na playout ti BTi kalibet CG N. Melbourne, Australia, March 9, 2017 - Bluefish444, produsén industri urang-kualitas pangluhurna 4K uncompressed kartu / 2K / HD / SD SDI video, announces kasaluyuan sareng kalibet CG ti Téhnologi Usaha , Inc. (BTi). Kalibet CG mangrupa platform kontrol master grafik macOS inovatif dikembangkeun ku BTi keur siaran. Ieu empowers merek warta nampilkeun pemirsa kalawan geulis ...

Maca deui "

Hirup dina hawa: rbb gumantung ka Arvato Systems VPMS

Qvest Média jeung Arvato Systems ngarojong Berlin penyiar urang IT pembaharuan Arvato Systems Media asset System Management VPMS ayeuna dilaksanakeun tur pinuh digulung kaluar pikeun Rundfunk Berlin Brandenburg (rbb) dina Berlin. Video na Audio file basajan pikeun manggihan, edit jeung ngatur kalawan VPMS (Arvato Systems) Gütersloh - Dina Désémber 1 2016, rbb malem warta acara 'Abendschau' éta program pangheulana ...

Maca deui "

Saarländischer Rundfunk mana hirup kalawan VPMS, anu Arvato Systems MAM

Hareup-siap asset Manajemén • VPMS ayeuna hasil produksi di penyiar Jerman, Saarländische Rundfunk (SR) • VPMS (Video System Management Produksi) simplifies workflows produksi jeung nyandak transisi ka produksi HD lengkep (Arvato Systems) Gütersloh - The Arvato Systems VPMS palaksanaan di Saarländische Rundfunk kiwari pinuh operasional. Produksi jeung tim redaksi manggihan tugas maranéhna basajan nedunan, dibantuan ku ...

Maca deui "

Wawasan Solusi Net deployed mun Ganti Perancis televise Satelit Balik-Up Network pikeun Overseas Territories

Net wawasan, anu panyadia anjog di angkutan média sarta scheduling sumberdaya, dinten announces nu Perancis televise Réseau outre-mer, jaringan tina stasiun TV na radio operasi di téritori peuntas laut Perancis urang di sakuliah dunya, geus deployed solusi angkutan média internét parusahaan, Nimbra VA 220, pikeun kontribusi média jeung sebaran jaringan anyar. jaringan ngoperasikeun antara fasilitas produksi Perancis televise '...

Maca deui "

Artel Systems Video nawarkeun InfinityLink Line Produk

WESTFORD, Massa -. Sept. 1, 2016 - Artel Video Systems, a panyadia-kelas dunya IP- inovatif tur solusi angkutan média berbasis serat ngarojong telekomunikasi global, siaran, sarta pasar patali, kiwari dibuka InfinityLink, hiji média terpadu jeung scalable solusi angkutan dirancang pikeun aplikasi kualitas-siaran. InfinityLink ngamungkinkeun pamaké tungtung mendesain jeung ngatur video, audio, sarta sistim angkutan data ti studio ka studio ...

Maca deui "

AVIWEST ​​ngajalankeun Anyar Web Portal mun simplify Nyewa Digital Mobile News ngumpul Equipment

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - Aug. 4, 2015 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun portal Web anyar, www.aviwest-booking.com, pikeun siaran sarta panyadia ladenan video pilari ka nyéwa mobile digital parusahaan warta gathering (DMNG) solusi. Website, nu bébas ngagunakeun pikeun sakabéh para nasabah AVIWEST ​​tur mitra, ogé bakal ngawengku hiji Q & A forum mana siaran ...

Maca deui "

Témbongkeun NAB muka 2015 nelepon Pikeun speaker

Washington DC - usulan Diomongkeun ayeuna keur katampa keur 2015 NAB Tembongkeun diayakeun April 11-16, 2015, di Las Vegas, Nevada. Salian Expo panglegana téknologi média sarta hiburan, NAB Tembongkeun nawarkeun kasempetan pendidikan unparalleled yén demonstrate kumaha inovasi dina média digital bisa ngahasilkeun bisnis jeung karir kasempetan anyar. NAB Tembongkeun nyiar presenters kalawan seger ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!