imah » Tag Archives: piringan Arsip

Tag Archives: Arsip disk

pausahaan Inggris meunang siap pikeun suksés CABSAT 2019

CABSAT 2019, Dubai Dunya Trade Center, 12 - 14 Maret: Leuwih ti pausahaan 20 bakal ngalayang bendera pikeun Britania Raya jeung Irlandia Kalér showcasing paling inovatif tur kudu-kudu téknologi sarta jasa di CABSAT 2019. Sareng sajarah well-ngadegkeun tina téhnologi sarta jasa Blok pikeun wewengkon, pausahaan dina UK mastaka ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

SGL UNVEILS Éntri-tingkat FLASHNET LITE Arsip kalawan watesna dasbor AT IBC 2016

SGL, a panyadia anjog tina eusi arsip sarta manajemén gudang software pikeun média sarta hiburan, anu announcing Éntri-tingkat solusi arsip anyarna FlashNet Lite on stand 7.J15 di IBC 2016. Nyadiakeun pausahaan media sareng arsip kacida ongkos-mujarab nu bisa dilegakeun salaku sarat maranéhanana tumuwuh, FlashNet Lite ngawengku elegan pamaké panganteur FlashNet watesna anyar SGL urang. FlashNet Lite asalna di ...

Maca deui "

pausahaan Inggris mawa inovasi siaran ka dunya

IBC - siaran internasional panggedéna jeung media elektronik dagang adil - ngabagéakeun mastaka dagang Inggris jeung leuwih ti 50 exhibitors Salaku nagara jawab ka papanggihan tina radio, televisi jeung web, Britania terus mingpin dunya kalayan téknologi anyar inovatif tur éféktif jeung téhnik. pausahaan Britania badag sarta leutik neruskeun innovate, sarta ngajual produk maranéhanana dina ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!