imah » Tag Archives: playout

Tag Archives: playout

Cinegy to showcase Cinegize and Cinegy Air PRO 8K at BroadcastAsia 2019

Stand 4F2-03 (Bavaria Pavilion), BroadcastAsia, Suntec Singapore, 18-20 June 2019: Cinegy, a global leader in video compression technology and broadcast software solutions, will feature Cinegize, which uses Cinegy‘s Daniel2 GPU encoding technology to provide extremely low latency, purely software-based KVM-Over-IP; and Cinegy Air PRO 8K™ playout, now optimized to be extremely scalable both locally and in the cloud. Using the ...

Maca deui "

Grass Valley Helps MediaHub Address New Market Dynamics With Scalable Agile Services

MONTREAL – 8:00 AEST, May 20 2019 – Australia’s leading broadcast services provider, MediaHub Australia, has turned to long-time collaborator Grass Valley, to help optimize its operations to easily deliver highly adaptive services and transition to a bespoke business model. Building on an existing SLA agreement, Grass Valley created a bespoke package, delivering support for all MediaHub Australia’s equipment on ...

Maca deui "

Magewell Named to Inaugural Streaming Media Producer 25 List of Online Video Production Innovators

Company and its solutions recognized for leadership in empowering professional media producers April 23, 2019 — Nanjing, China: Magewell is honored to be selected as one of the inaugural Streaming Media Producer 25 list of hardware, software and cloud service innovators that are “moving and shaking live production and delivery today.” The company will showcase the expanding product portfolio that ...

Maca deui "

mitra Globecast kalawan TechTV pikeun ngjalankeun HD channel gaya hirup TechStorm di Asia

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, ngumumkeun eta geus partnered kalawan TechTV keur peluncuran HD channel TechStorm, saluran gaya hirup digital URANG SUNDA SAKUMNA ngeunaan papanggihan inovatif coolest jeung carita tina pangusaha anu dilakukeun ku maranehna kajadian. saluran anu launching sakuliah Asia jeung anu mimitina aya dina platform bayar-TV utama di Singapura. Globecast geus nyadiakeun pinuh ...

Maca deui "

AQ Broadcast urang aVS server resolves tantangan ngawaskeun di NTV

penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. nyaéta pamaké lila-nangtung tina solusi AQ Broadcast, kaasup QSeries newsroom jeung software transmisi na server video aVS. Thames Valley, UK 16 April 2019 - penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. (NTV) geus ngalegaan reliance na on AQ téhnologi Broadcast ku nambahkeun hiji AQ Video Server anyar (aVS) kana infrastruktur monitoring na. Olahraga nu ...

Maca deui "

Viewsat nawarkeun jasa dimekarkeun dina platform global anyar

Woking, UK, 3 April 2019 - Viewsat, salah sahiji operator panggancangna-tumuwuh dina industri siaran jeung transmisi jasa global, dinten ngumumkeun yén anu geus substansi dimekarkeun platform kana nu éta bakal nganteurkeun sauntuyan anyar, jasa kualitas ka konsumén di sakuliah dunya . Ti basa Inggris na, infrastruktur kualitas luhur Viewsat urang nyadiakeun ladenan satelit digital pikeun siaran di Wétan Tengah, North ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications mendemonstrasikan Téhnologi kabuktian kamajuan Ngaliwatan Real-Dunya Deployments di 2019 NAB Tembongkeun

Hasil-berorientasi presentasi pikeun nembongkeun solusi inovatif, praktis sarta dibuktikeun sakuliah playout, produksi hirup jeung téhnologi iklan Dallas, March 26, 2019 - Tingali Bayangkeun Komunikasi di 2019 NAB Tembongkeun (8 - 11 April, Las Vegas, stan SL1516) ngalaman masalah -solving inovasi ngaliwatan lénsa real-dunya konsumén na ti sakumna dunya. fokus is on solusi dibuktikeun: High-haliber ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications mendemonstrasikan Évolusi Praktis Nuju Advanced Panyiaran dina CABSAT 2019

Kabuktian hareup-gen, infrastruktur IP-siap optimizes strategi migrasi jeung nyadiakeun kalenturan keur ngahasilkeun jalur transisi giat komersil pikeun usaha média MENA [Dubai, March 5, 2019] - Bayangkeun ahli Communications bakal on leungeun dina CABSAT 2019 (12 - 14 Maret Dubai Dunya Trade Center, nangtung D2-10) kana demonstrate solusi praktis panganyarna pikeun isu konci kaasup playout, iklan monetization na ...

Maca deui "

Piksel Power strengthens kantor Dubai

Nangtung 301, CABSAT 2019, Dubai Dunya Trade Center, 12 - 14 Maret: piksel Power dinten ngumumkeun strengthening sahiji tim jualan internasional na jeung janjian tina Tandaan Barkey kana peran Penjualan Manajer Daerah. Anjeunna bakal dumasar di kantor Dubai di Media Kota tur bakal jawab wewengkon Timur Tengah jeung Afrika Kalér. "The Tengah ...

Maca deui "

Magewell ka showcase mantap Produksi jeung Distribusi Leyuran "ti Start nepi ka rengse" di 2019 NAB Tembongkeun

Magewell Pro Capture Dual HDMI 4K Ditambah lt

workflows parusahaan bakal Fitur rentang lengkep miboga newak, konversi, streaming sarta playout produk, kalawan tekenan kana easing transisi ka IP dumasar Pébruari 26, 2019 - Nanjing, Cina: Magewell terus rék dilegakeun kurban inovatif na kana kategori produk anyar, bringing na kacida-acclaimed kualitas, reliabiliti tur nilai harga / pagelaran deeper kana workflows média profésional. Di 2019 NAB Tembongkeun, pausahaan ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Appoints Tom Gittins ka Camat up Playout jeung jejaring Penjualan di UK, Irlandia jeung Afrika Kidul

pamimpin bisnis industri ngalaman dibawa ka ngarojong migrasi siaran 'pikeun téknologi hareup-gen na workflows [Munich, February 25, 2019] - Bayangkeun Communications geus diangkat Tom Gittins salaku diréktur senior anyar miboga jualan UK, Irlandia jeung Afrika Kidul (UKISA), pikeun bisnis networking playout sarta. Gittins geus tasked kalawan ngembangna Bayangkeun ayana Communications 'sakuliah pasar kasebut sarta ...

Maca deui "

Anyar Software-diartikeun Lahirna na Playout Automation pikeun linier, OTT na VOD ti piksel Power di NAB 2019

Booth SL7613, NAB 2019, Las Vegas Konvénsi Center, 8 - 11 April: piksel Power anu ngagunakeun NAB 2019 pikeun ngjalankeun dua signifikan, produk software virtualizable ka pasar Amérika Kalér. Jieun mangrupa aplikasi pikeun nyieun témplat grafik; Ngahasilkeun StreamMaster mangrupakeun solusi keur minuhan na delivering grafik sacara real waktos, ku arsitektur fléksibel nu ngarojong sababaraha channel ...

Maca deui "

Piksel Power presents anyar kreasi grafik na playout solusi pikeun dunya virtualizable di CABSAT 2019

Nangtung 301, CABSAT 2019, Dubai Dunya Trade Center, 12 - 14 Maret: piksel Power, anu global automation, playout, branding na grafik innovator, bakal demonstrate rentang lengkep miboga solusi; ti nyiptakeun eusi otomatis ngaliwatan branding mun playout & pangiriman di CABSAT 2019. modular, software-diartikeun platform média téhnologi ngolah na ngawangun on 30-taun lagu catetan parusahaan di kaunggulan grafik, ...

Maca deui "

Stephan Heimbecher ngagabung Bayangkeun Communications ti Langit Deutschland

pangalaman siaran Industri Samaun pikeun ngarojong konsumén ngaliwatan transformasi IP [Munich, November 27, 2018] - Bayangkeun Communications geus diangkat Stephan Heimbecher salaku diréktur internasional na anyar tina jasa konsultan, dumasar kaluar tina Munich, Jérman. Heimbecher ngagabung Bayangkeun Communications ti Langit Deutschland, dimana anjeunna spent nu 16 taun panungtungan di Helm inovasi jeung standar keur Jerman ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications mendemonstrasikan Évolusi Praktis Nuju Advanced Panyiaran dina NATEXPO 2018

Kabuktian solusi IP-siap nyadiakeun hiji, jalur transisi giat komersil aman pikeun usaha média Rusia [Moscow, Oktober 23, 2018] - Dina NATEXPO 2018 (31 Oktober - 2 November), Bayangkeun ahli Communications bakal on leungeun (Nangtung #A29) pikeun demonstrate strategi inovasi jeung migrasi praktis nu ngaktipkeun pausahaan media Rusia nyieun hiji, transisi timer paced junun tina arsitéktur tradisional ...

Maca deui "

Globecast announces Kevin Tan salaku Kepala Penjualan di Asia

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, announces Kevin Tan salaku Kepala Penjualan di Asia, éféktif langsung. Dina peran anyar-Na, Tan bakal mingpin usaha jualan di Asia, nurture hiji pendekatan inventive kana hubungan klien, sarta ngamajukeun inisiatif anyar Globecast urang kaasup nu Digital Media Hub suite sahiji layanan keur olah raga jeung acara live na nya jasa Awan Playout ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!