imah » Tag Archives: Post Produksi Dunya

Tag Archives: Pos Dunya Produksi

CRAS & Dolby Bring Suns Into the Atmos-Phere During Live NBA Game Broadcast; Featured at 2019 NAB Show

Gilbert, Ariz., May 9, 2019 – Conservatory of Recording Arts & Sciences (CRAS; www.cras.edu) students continue to have top-shelf opportunities to learn from the very best audio engineers and producers in the industry while on-site in real time. They also get to train on new industry technologies even some professionals haven’t had the chance to work with yet. Most recently, ...

Maca deui "

Cablecast Community Media Amplifies Versatility and Cost Savings with Launch of Next-Generation Video Servers

Cablecast VIO series expands native format support and packs more functionality into a single server, increasing flexibility and efficiency while significantly lowering costs MINNEAPOLIS, MINNESOTA, APRIL 29, 2019 – Tightrope Media Systems today announced the new Cablecast VIO family, the latest generation of multi-format video servers for the highly-acclaimed Cablecast Community Media platform. First previewed at the 2019 NAB Show ...

Maca deui "

Facilis Wins 2019 NAB Show Product of the Year Award

HUDSON, MA (April 18th, 2019) – Facilis, a leading international supplier of cost-effective, high performance shared storage solutions for collaborative media production networks, announced today that its Facilis HUB Shared Storage line was a winner in the 2019 NAB Show Product of the Year Awards. The award recognizes the most significant and promising new products and technologies showcased by exhibitors ...

Maca deui "

GatesAir Takes Two Esteemed Awards for Intraplex® Ascent at 2019 NAB Show

Ascent’s highly secure and reliable approach to broadcast and IT convergence for Audio over IP transport recognized for NAB Product of the Year and Future’s Best of Show Award, Presented by Radio World CINCINNATI, April 24, 2019 — GatesAir, a global leader in wireless, over-the-air content delivery solutions for radio and TV broadcasters, departed Las Vegas last week with two ...

Maca deui "

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji, Inc. (AWS) parusahaan Amazon Layanan Web , kiwari ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun diangkat leuwih ti $ 68,000 pikeun Girls Saha Code, ...

Maca deui "

Jukut Valley negeskeun Posisi salaku Frontrunner di Juara kalawan Award ngéléhkeun di NAB Tembongkeun 2019

Montréal 8: 00 Est, April 18, 2019 - Dina NAB Tembongkeun 2019, Jukut Valley, a Belden Brand, reiterated kumaha solusi-unggul pangajén na ngabantu Birokrat eusi, siaran jeung organisasi média ngahasilkeun kandungan cemerlang. Dua karek dibuka solusi Jukut Valley, Jukut Valley Kreatif grading (GVCG) jeung GV STRATUS Hiji, unggal dibawa imah Future Best Tembongkeun pangajén diwakilan ku TV Téhnologi, panyorot komitmen Jukut Valley pikeun brilliance téhnologi jeung ...

Maca deui "

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga. NEWBURY ...

Maca deui "

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

April 10, 2019 CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) jeung MediaKind, ngaliwatan Rakan Usaha lokal Balum SA ngembarkeun hiji perjangjian nyadiakeun distribusi terestrial digital tina Colombian utama saluran swasta pikeun leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia lingkup proyék nu ngawengku ...

Maca deui "

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC Alliance nyandak MediaKind mun ngungkit server industri-dibuktikeun Inspur urang, média pinter alat (atawa enggon konsumen parabot) jeung kamampuhan teknologi software pikeun nganteurkeun solusi tungtung-to-tungtung ka layanan panyadia sarta operator di APAC ngamungkinkeun para nasabah Mediaroom ayeuna keur meunang leuwih ti Investasi maranéhanana sarta mekar ka ...

Maca deui "

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil Oi na MediaKind ngembarkeun hiji perjangjian pikeun mawa pangalaman hiburan canggih pikeun pamakéna sakuliah Brazil lingkup proyék nyertakeun solusi MediaKind urang diwangun ku platform Mediaroom IPTV, Video Panyimpenan na Processing na Live Encoding ka Oi Play na dimaksudkeun Layanan Profesional. The 4-fase, 15-bulan proyék bakal ...

Maca deui "

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya MediaKind junun, ngagabung jeung diolah heula multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya salila cocok baskét di Jerman dina bulan Désémber 2018 pamakéan Inovatif tur efisien tina kaayaan-of-nu-seni deployment awan umum pikeun hirup 360-gelar processing video sangkan dumasar acara pangiriman pikeun pamakéna demonstrasi di MediaKind urang ...

Maca deui "

Epik Kaulinan 'Engine teu nyata ngéléhkeun Téknis Emmy na Dupi Artikel di leuwih ti 50 Broadcast Rakan presentasi di NAB 2019

April 8, 2019 - Las Vegas, NV, NAB Tembongkeun - epik Kaulinan nyaeta di NAB 2019 ka showcase nu teu nyata Engine integrations téhnologi siaran panganyarna na workflows. solusi siaran teu nyata Engine jeung kasus pamakéan ayeuna keur nunjukkeun di Las Vegas Konvénsi Center April 8-11 di Studio Xperience Booth #SL3824 barengan leuwih ti appearances 50 jeung konsumén kayaning ...

Maca deui "

MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké

April 8, 2019 MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan kiriman pamaké média kacida pribadi pangalaman partnership Anyar nyandak sakabeh nasabah MediaKind ngakses portopolio miboga solusi na jasa, pre-terpadu kana Google Awan muka nepi rupa-rupa kurban anyar liwat Google ékosistem éksténsif ngeunaan solusi, kaasup aset iklan, jieunan AKAL (AI) / Mesin Learning (ML) ngolah na ...

Maca deui "

NAB 2019: TVU Jaringan ngawanohkeun Internet-Dumasar, Point-to-Point Transmission System keur Live Video

Di NAB 2019 TVU Jaringan, téknologi sarta inovasi global pamimpin di solusi IP hirup, baris ngawanohkeun TVU G-Patalina, hiji solusi nu didasarkeun-Internet pikeun transmisi titik-ka-titik hirup. TVU G-Patalina nyadiakeun jalan affordable jeung dipercaya pikeun ngahontal transmisi kualitas luhur ngagunakeun mung Internet umum pikeun nganteurkeun video HD ti hiji lokasi keur sejen kalawan latency satengah detik. G-Patalina anu idéal pikeun aplikasi ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

bebob na ARRI hadir perdana 24V anyar Batre Gunung Dunya di NAB Tembongkeun di Las Vegas: bebob na ARRI hadir kaméra jeung accu kalawan panganteur batré B-Gunung anyar

Munich, April 4th, 2019: Munich bebob produsén batré jeung ARRI geus cooperated guna minuhan konsumsi kakuatan beuki kaméra modern jeung cahaya kalawan leyuran sustainable. Dina rundingan nutup kalawan ARRI, anu insinyur bebob mekarkeun B- Gunung - a batré anyar Sistim nu fulfills tungtutan kakuatan pakakas dinten ieu bari nyadiakeun kalenturan maksimum dina Gunung ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!