imah » Tag Archives: postproduction

Tag Archives: postproduction

Luma Touch Launches Highly-Anticipated Upgrade

LumaFusion Now Supports 12 Tracks of Video/Audio, External Monitor Support, Markers, and More Delivers the Most Powerful, Professional, Definitive Video Editing App for iOS on the Market Sandy, UT (June 17, 2019) – Luma Touch (www.luma-touch.com) today announced the immediate availability of a dramatically enhanced new version of its signature video editing application for iOS – LumaFusion. Created ...

Maca deui "

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Kreatif Software integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na VFX Artis Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) jeung FXhome ( www.fxhome.com) dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion

Seamless Pamaduan nyandak rai LumaFusion mun kolaborasi kalayan Frame.io Media tanpa Ninggalkeun App Mobile Edit; Nyata Elevates kolaborasi Mobile Bioskop Edit workflow Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun hiji partnership integrasi jeung industri produksi pos urang ngarah kolaborasi review sarta persetujuan platform, Frame.io ( www.frame.io). Salaku hasil tina integrasi ieu, ...

Maca deui "

Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0

Fitur LumaFusion anyar pikeun Di antarana XML Ékspor pikeun FCPX rai, Monitor Rojongan kaluar, Video stabilisasi; Integrasi Partnership kalawan Frame.io manjangan Kolaborasi jeung Media Manajemén Sorangan Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun aranjeunna balik ka NAB 2019 di Las Vegas minggu ieu demonstrate a Vérsi anyar kuat na rohangan ngédit video signature na ...

Maca deui "

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun HitFilm ...

Maca deui "

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta na rohangan ngédit video industri-populér FXhome sarta compositing software ku ...

Maca deui "

The Colonie nambahna Tilu rai Asisten Ngalengkepan Sorangan Anak

The Colonie geus ngumumkeun ditambah asisten rai Priscilla Perez, Lexi Midkiff sarta asisten redaktur / asisten gerak desainer grafis Lindsey Fisher ka redaksi-layanan pinuh sarta staf postproduction butik urang. Marengan perluasan staf ngedit na, tambahan panganyarna pikeun The Colonie urang design gerak, VFX sarta rojongan tim geus ngaronjat ruang lingkup na rentang ti parusahaan hiji-eureun Chicago basis urang ...

Maca deui "

The Colonie Editor Tom Pastorelle motong ngajengkeun Kampanye Parakan Kaséhatan Ka nu Ngepaskeun of a Téma nostalgia TV Song

Ngagabung Teams jeung Company basis Chicago Ngetok redaksi anak, Motion Desain, VFX and Services animasi pikeun Kampanye Broadcast / internét Cut ka Ngepaskeun of a nostalgia TV Téma Song The Colonie redaktur Tom Pastorelle nembe partnered kalayan ngagabung dina siaran na web kampanye pikeun ngajengkeun Parakan Kaséhatan, salah sahiji nu panggedéna sistem kaséhatan moal-pikeun-kauntungan terpadu di nagara éta. The ...

Maca deui "

FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0

Anyar Integrated Imerge Pro plugins manjangkeun Massive VFX plugin Perpustakaan ngahurungkeun Pro urang; Nambihan Andrew Kramer-Style Ray disusud Titling Balukar, Jarak Balukar Lapang FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta ngembangna perpustakaan masif miboga plugins VFX kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0. Dioptimalkeun pikeun ngedit HitFilm signature FXhome urang jeung software VFX, sarta cocog sakuliah sababaraha platform kreasi eusi, ngahurungkeun ...

Maca deui "

The Colonie promotes Graham Chapman ka Redaksi

THE COLONIE promotes Graham Chapman TO sanésna Colonie geus ngumumkeun yén Graham Chapman geus diwanohkeun kana editor, nuluykeun tradisi panjang nu postproduction parusahaan basis Chicago ngeunaan nurturing bakat ngora rongkah tur ngamekarkeun generasi saterusna miboga rai ti jero. The Chicago Asalna ngagabung ka Colonie di 2013 salaku asisten redaktur sanggeus hiji stint ringkes di Yayasan Kandungan. Anjeunna ...

Maca deui "

Digital anarki Announces kasadiaan Geura tina PowerSearch®; Calakan metadata Search pikeun Adobe © premiere rai © Pro

PowerSearch ku Digital anarki delivers calakan metadata Search kamampuhan dina premiere Pro Gariswanci; Nyandak Key Kecap maluruh ka tepat Klip Video na Runtuyan Digital anarki (www.digitalanarchy.com) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di PowerSearch®, hiji produk anyar pikeun Adobe © premiere Pro © rai nu intelligently maluruh metadata dina klip video ngagunakeun keyword maluruh pikeun manggihan instansi husus kecap diucapkeun ...

Maca deui "

Luma Toel Broadens Sorangan Profesional of ios Edit kalawan LumaFusion di IBC 2018

Luma Toel nyampurnakeun Storyblocks Pamaduan; Nyadiakeun LumaFusion rai Aksés langsung ka Leuwih 14 Million Kreatif Media Aset Sandy, UT (September 13, 2018) - luma Toel (www.lumatouch.com) bakal di IBC 2018 di Amsterdam minggu hareup kalayan versi anyar tina ios industri-populer na ngédit aplikasi, LumaFusion. Dijieun ku épék video na veterans Industri ngedit, LumaFusion ieu dirancang husus pikeun mobile ...

Maca deui "

Harun Sims Innovates Kreatif Jeung Litepanels 'Gemini

Hareup-Generation 2 × 1 Leuleus Panel téh kacida serbaguna kolaborator pikeun Award-Unggul VFX Studio Los Angeles - June 25, 2018 - Harun Sims Kreatif (naék), eutik acan kreatif-layanan pinuh pikeun épék visual cinematic (VFX) dumasar di Los Angeles , geus diadopsi Litepanels 'sagala-anyar Gemini 2 × 1 LED panel lemes. Naék geus disadiakeun karakter iconic jeung alam pikeun rentang lega proyék tinggi-profil, kaasup ...

Maca deui "

Ford F-150 sarta Blok Big nganggo DaVinci ngabéréskeun Studio on Kampanye Anyar 2018

Fremont, CA - May 15th, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén DaVinci ngabéréskeun Studio ieu dipaké dina kampanye 2018 F-150 panganyarna Ford urang, dihasilkeun ku Blok Big jeung agénsi GTB, kalawan colorist Brandon Chavez jeung Diréktur Paul Trillo. Nyatet pikeun spot visually euyeub tur gancang-paced maranéhanana, konsep marketing Ford urang, éta kandaraan maranéhna teu ngan salawasna raising bar, tapi nu maranéhna ...

Maca deui "

Trik Digital Mangpaat Fusion Studio pikeun Balukar Visual dina "The Last Movie Star"

Fremont, CA - May 15, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén épék visual basis Angeles Los (VFX) imah trik Digital dipaké software VFX sarta gerak grafik na, Fusion Studio, dina pilem dibintanginya Burt Reynolds "The Last Movie Star". "The Last Movie Star" kieu hiji sepuh, urut béntang pilem sakumaha anjeunna nyanghareup realitas yen dinten kamulyaan na anu balik anjeunna. Ogé ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Gnarbox; Custom Pamaduan nyandak Wireless Media Manajemén workflow keur rai LumaFusion

Update newest Elevates Standar pikeun Mobile Edit kalawan Profesional workflow Pitur Seattle, WA (Mei 9, 2018) - luma Toel (www.lumatouch.com) ngumumkeun partnership kalayan GNARBOX (www.gnarbox.com), Birokrat sahiji alat nirkabel terjal pikeun cadangan jeung babagi media, pikeun nyieun hiji workflow terpadu custom pikeun LumaFusion, hiji video mobile na rohangan ngédit aplikasi canggih. Kalawan integrasi anyar ieu, LumaFusion rai anu ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!