imah » Tag Archives: ProRes RAW

Tag Archives: ProRes atah

NAB warta: MTI Film Announces ProRes atah Rojongan di Cortex v5.2

HOLLYWOOD- MTI Film, pamekar ti software pos-produksi Cortex industri-acclaimed, geus ditambahkeun ciri anyar kawasa, rojongan pikeun ProRes atah. update seru urang bakal dibere di NAB 2019 salaku bagian tina pamutahiran MTI urang panganyarna pikeun Cortex. Versi Cortex 5.2 anyar ngarojong ProRes atah pisan ukuran pigura, leveraging kamampuhan pikeun dianggo langsung jeung sensor kaméra urang pristine ...

Maca deui "

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti lega ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!