imah » Tag Archives: prediksi satelit

Tag Archives: prediksi satelit

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!