imah » Tag Archives: sprockit

Tag Archives: sprockit

Facilis Wins 2019 NAB Show Product of the Year Award

HUDSON, MA (April 18th, 2019) – Facilis, a leading international supplier of cost-effective, high performance shared storage solutions for collaborative media production networks, announced today that its Facilis HUB Shared Storage line was a winner in the 2019 NAB Show Product of the Year Awards. The award recognizes the most significant and promising new products and technologies showcased by exhibitors ...

Maca deui "

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji, Inc. (AWS) parusahaan Amazon Layanan Web , kiwari ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun diangkat leuwih ti $ 68,000 pikeun Girls Saha Code, ...

Maca deui "

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga. NEWBURY ...

Maca deui "

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

April 10, 2019 CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) jeung MediaKind, ngaliwatan Rakan Usaha lokal Balum SA ngembarkeun hiji perjangjian nyadiakeun distribusi terestrial digital tina Colombian utama saluran swasta pikeun leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia lingkup proyék nu ngawengku ...

Maca deui "

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC Alliance nyandak MediaKind mun ngungkit server industri-dibuktikeun Inspur urang, média pinter alat (atawa enggon konsumen parabot) jeung kamampuhan teknologi software pikeun nganteurkeun solusi tungtung-to-tungtung ka layanan panyadia sarta operator di APAC ngamungkinkeun para nasabah Mediaroom ayeuna keur meunang leuwih ti Investasi maranéhanana sarta mekar ka ...

Maca deui "

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil Oi na MediaKind ngembarkeun hiji perjangjian pikeun mawa pangalaman hiburan canggih pikeun pamakéna sakuliah Brazil lingkup proyék nyertakeun solusi MediaKind urang diwangun ku platform Mediaroom IPTV, Video Panyimpenan na Processing na Live Encoding ka Oi Play na dimaksudkeun Layanan Profesional. The 4-fase, 15-bulan proyék bakal ...

Maca deui "

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya MediaKind junun, ngagabung jeung diolah heula multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya salila cocok baskét di Jerman dina bulan Désémber 2018 pamakéan Inovatif tur efisien tina kaayaan-of-nu-seni deployment awan umum pikeun hirup 360-gelar processing video sangkan dumasar acara pangiriman pikeun pamakéna demonstrasi di MediaKind urang ...

Maca deui "

MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké

April 8, 2019 MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan kiriman pamaké média kacida pribadi pangalaman partnership Anyar nyandak sakabeh nasabah MediaKind ngakses portopolio miboga solusi na jasa, pre-terpadu kana Google Awan muka nepi rupa-rupa kurban anyar liwat Google ékosistem éksténsif ngeunaan solusi, kaasup aset iklan, jieunan AKAL (AI) / Mesin Learning (ML) ngolah na ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

AWS delivers Nimble Awan Workflows,-kualitas High Nempo pangalaman dina NAB 2019

Fitur inovasi pikeun ditingkatkeun workflows video hirup jeung dina paménta, kayaning hareup-gen transcoding, studio di awan, panyalindungan eusi, latency low, personalization, sarta automation calakan kalayan demonstrasi tambahan ku leuwih ti 60 Amazon Mitra Portland, bijih -. April 4, 2019 - dina NAB Tembongkeun 2019 di Booth SU2202, Amazon Layanan Web, Inc. (AWS), hiji parusahaan Amazon.com, bakal showcase kamajuan pikeun nyiptakeun eusi, ...

Maca deui "

Autodesk Announces hirupkeun 2020

release Anyar nawarkeun learning mesin keur ngasingkeun objék dina gambar urutan San Rafael, CA (April 4, 2019) - Dinten Autodesk ngumumkeun Flame® 2020, pelepasan panganyarna tina hirupkeun kulawarga tina épék visual terpadu (VFX), grading warna, kasampak ngembangkeun sarta pagawean sistem pikeun seniman. A fitur learning-Powered mesin anyar Nyetél sapanjang ku host tina kamampuhan nu anyar mawa seniman hirupkeun ...

Maca deui "

Vodafone Qatar Mitra kalawan MediaKind pikeun nganteurkeun Anyar jeung IPTV immersive and Services OTT mun audiences Multiscreen

deployment Vodafone Qatar Mitra kalawan MediaKind pikeun nganteurkeun Anyar jeung IPTV immersive and Services OTT mun audiences Multiscreen The deployment of MediaFirst baris nyadiakeun hiji mangsa nu bakal datang-berorientasi, layanan platform multiscreen enhancing pangalaman TV jeung hiburan keur Vodafone Qatar customersThe awan basis nyandak Vodafone Qatar mun gampang peluncuran eusi jeung jasa TV peuntas sagala IPTV aya na OTT devicesPartnership ngamungkinkeun Vodafone Qatar mun ...

Maca deui "

Magyar Telekom marches maju kalawan dumasar-awan Streaming TV MediaKind urang

Magyar Telekom marches maju kalawan dumasar-awan Konsumén TV Streaming MediaKind ngeunaan Magyar Telekom, a affiliate Deutsche Telekom baris geura-giru jadi ditawarkeun pangalaman TV immersive integral tina IPTV na OTT sababaraha layar dumasar MediaFirst ti MediaKind. Ngalegaan nu partnership jangka panjang antara Magyar Telekom na MediaKind ku leveraging hardware ayeuna deployed jeung software, complemented ku platform TV generasi saterusna deployment The nyaéta ...

Maca deui "

EditShare Aliran 2019 penyuluh 3 Ngajadikeun headline kalawan Rojongan kanggo Newsroom na Emmy Unggul Fitur Multicamera

integrasi MOS facilitates seamless workflows produksi warta; fitur ngedit multicam anyar brings ngedit canggih di jalan. Basingstoke, UK - April 3, 2019 - EditShare®, pamingpin téhnologi di calakan gudang skala-kaluar, otomatis Quality Control (AQC), sarta solusi manajemen média dinten ngumumkeun ketersediaan Aliran 2019 penyuluh 3, nambahan rojongan pikeun newsroom na multicamera workflows . Software-diartikeun média asset ...

Maca deui "

DoPchoice intro urang More Lampu Shapers & sayang madu SNAPGRIDs Tempo eta sadayana di NAB di Booth C9945

Cahaya accessary-maker DoPchoice terus nambahkeun leuwih solusi anyar pikeun garis maranéhanana tumuwuh tina SNAPBAGS®, SNAPGRIDS® na SNAPBOXESTM. Kabéh nu aimed dina nyieun newest fixtures LED langkung pamaké-friendly jeung serbaguna bari mere filmmakers kontrol maksimum cahaya maranéhanana. solusi anyar ayeuna keur ditémbongkeun keur KinoFlo, DMG, Hudson lancah, Astera, Élmu Quasar, BB & S cahaya, Digital Sputnik, DMG Lumière, Fargo, sareng nu sanesna. ...

Maca deui "

Platinum Tools® Pitur Anyar EXO Terminasi kit di 2019 NAB Tembongkeun; ayeuna sadia

NEWBURY taman, Calif Maret 28, 2019 -. Platinum Tools® (www.platinumtools.com), pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, anu reueus ngembarkeun eta bakal Fitur anu nembe dibuka EXO Terminasi kit (p / NS 90185 & 90186) salila 2019 NAB Tembongkeun diayakeun di Las Vegas, Nev. ti April 8-11 di Las Vegas ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!