imah » Tag Archives: Téhnologi

Tag Archives: teknologi

Ace TechFest brings rai na panganyarna Panyiaran Duaan

Amérika Bioskop rai (Ace) geus diumumkeun newest na téhnologi atikan acara: Ace TechFest (LA). Ace TechFest mangrupakeun acara satengah poé salila rai na anggota pos tim bakal tiasa ngakses pamaké, para ahli jeung produk anyar di lingkungan kawates-korsi-sadia nu nawarkeun sakabéh émbaran ngeunaan pintonan dagang utama tanpa repot, travel sarta pabaliwer. Éta bakal ...

Maca deui "

Emmy Award pikeun UK Audio Tech Company

Pikeun Geura Release Contact: Andrew Blum AJB Communications 917-783-1680 [EMAIL PROTECTED] Emmy Award pikeun UK Audio Tech Company Las Vegas, NV - April 4, 2019 - UK parusahaan téhnologi audio Synchro Seni baris nyokot hiji pangajén Emmy coveted dina Minggu April 7 keur kaunggulan dina kreativitas rékayasa ti National Academy of Télévisi Seni & Élmu di Las Vegas. Seni Synchro bakal ...

Maca deui "

OoyalaREACH, Powered Ku 24i, Simplifies Jeung Accelerates OTT Kandungan Taliwang

Sareng platform tahan tungtungna-to-tungtung pikeun nyieun, Ngatur jeung gancang deploying pangalaman OTT ngalakonan sakuliah sababaraha platform TV Ooyala, pamingpin di solusi produksi media, distribusi sarta monetization, ieu Maskumambang ku 24i, anu pamekar aplikasi TV Internet ngarah pikeun dunya pausahaan média luhur, pikeun ngjalankeun OoyalaREACH, hiji OTT eusi persiapan sarta pangiriman solusi terpadu sarta pohara configurable. Pamilik Media ...

Maca deui "

Patén dileler harmonik pikeun Cekap Processing Video Awan-Dumasar

San Jose, Calif - Dec. 4, 2018 - harmonik (NASDAQ: HLIT). Kiwari ngumumkeun yén nagara éta geus dileler Patén Jumlah 10,104,405 ku Patén AS jeung dagang Kantor keur penemuan judulna "Alokasi Cim siklus CPU di Video Stream Processing. "patén The ngahartikeun téhnologi inovatif anu dinamis ngaluyukeun siklus CPU pikeun ngolah video dumasar-awan dumasar kana informasi pajeulitna video. ...

Maca deui "

OOYALA ngagabung SRT Alliance

Anyar Industri Partnership Commits mun nyoko SRT nyetir (aman Angkutan dipercaya) Protocol pikeun Low-Latency Streaming Workflows Ooyala dinten ngumumkeun yén nagara éta geus ngagabung di SRT Alliance, a kolaborasi jeung terus ngamekarkeun SRT (aman Angkutan dipercaya) protokol na téhnologi tumpukan keur low video -latency ngalirkeun sakuliah jaringan naon baé. Ooyala bakal pinuh ngadukung Open Source Project SRT nulungan drive gede ...

Maca deui "

Stringr integrates Shutterstock API mun Tawarkeun Poto sarta Aset Video kana Ahir-to-Ahir Solusi

New York, NY (November 13, 2018) - Stringr, anu pasaran Premier anu ngamungkinkeun organisasi média mésér footage video ti duanana videographers amatir sarta profésional dina, prosés streamlined efisien, geus terpadu API Shutterstock urang nawarkeun licensable poto, vektor, klip video jeung musik ngalacak ka Stringr konsumén. Shutterstock nyaéta parusahaan téhnologi global ngarah maturan aset kualitas luhur, parabot jeung jasa ...

Maca deui "

Ooyala tur Google Awan kolaborasi mun revolutionize teh Chain Supply Kandungan keur boga Media

Kuat Alliance tina Google Awan Panyiaran na Ooyala Flex Media Platform Ooyala nu gancang dirangkul, pamingpin di solusi ranté suplai eusi pikeun OTT, produksi eusi, jeung sebaran digital, ngumumkeun hiji kolaborasi jeung Google Awan mun ngungkit téknologi Google Awan tahan pikeun motong-ujung Ooyala Flex media Platform, nu empowers boga média pikeun ngajadikeun otomatis workflows video maranéhanana, dilegakeun audiences maranéhna ...

Maca deui "

Utama Olahraga Network Transports sakabéh Profesional Golf Pasanggiri Leuwih Internet Public Maké Téhnologi Ti VidOvation na AVIWEST

Danau leuweung, Calif -. Oct. 11, 2018 - VidOvation dinten ngumumkeun yén jaringan olahraga AS utama dipaké VidOvation jeung téhnologi AVIWEST ​​telat bulan panungtungan pikeun sinyalna internasional ti turnamén golf profésional taunan antara tim Éropa AS jeung. VidOvation disadiakeun AVIWEST ​​gear dilengkepan téhnologi SafeStreams unik, nu diwenangkeun jaringan nu ngagunakeun IP nyumbangkeun sarta ngangkut sadayana ...

Maca deui "

Pangusaha tech, Philanthropist Rachel Payne mun Keynote Awewe di Téhnologi Luncheon

Rachel Payne geus dibuka jeung pausahaan tech dijual, ngajalankeun pikeun korsi congressional, yayasan junun, sarta diwangun strategi global pikeun hiji daptar impressive pausahaan. Dina Oct. 22, Payne baris babagi pangalaman nya jeung wawasan jeung awéwé digawé di tech jeung hiburan di Awewe taunan di Téhnologi Luncheon, diwakilan ku HPA Awewe di Post sarta SMPTE. The populér ngumpul ...

Maca deui "

Ooyala Optimizes super RTL urang Service OTT kalawan Ooyala Flex Media Platform na Microsoft Azure

Ooyala jeung logika Rakan pikeun streamline Video Operasi pikeun Network Co-Milik ku Disney jeung Jerman Media Giant RTL Ooyala ieu streamlining operasi video pikeun super RTL, joint venture di RTL Grup na Disney, jeung Ooyala Flex Media Platform - a ranté suplai eusi video solusi dipake ku nu boga eusi inovatif sakuliah dunya keur simplify jutaan workflows video. ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform keur ngarojong Format Interoperable Master pikeun Workflows basajan, Waragad Handap na Time-to-pasar

Ooyala Diantara firms Media-Téhnologi munggaran pikeun Nyadiakeun Rojongan kanggo penting SMPTE-Mekarkeun Standar Meuntas Sadaya tahapan Kandungan Niley Chain Ooyala baris nyadiakeun rojongan nambahan keur Interoperable Master Format (IMF) jeung Ooyala Flex Media Platform, ranté suplai eusi fléksibel tur configurable Ooyala urang platform optimasi yén automates tugas, simplifies workflows na speeds up waktu-ka-pasar pikeun Birokrat eusi na distributor. ...

Maca deui "

Mitra Anyar strategis Ooyala na Pangiriman ODMedia streamline Video Processing abd Global

Alliance Powers Anyar Hiji-gaul Solusi pikeun Cokot Kandungan onto Netflix, Amazon, iTunes, YouTube jeung platform lianna Gampang, Rapat Sadaya Syarat Daerah ODMedia Tanda up for Ooyala Flex Media Platform pikeun streamline Operasi Ooyala geus gawé bareng jeung Grup ODMedia dina partnership strategis anyar , integral tina video lokalisasi sarta pangiriman kamampuhan ODMedia urang kalawan Ooyala urang produksi video, manajemén, distribusi sarta monetization ...

Maca deui "

Ooyala Automates Video Workflows jang nambahan kagancangan jeung panurunan Cost ngahasilkeun sarta nganteurkeun Kandungan

Pangalusna di Kelas Ooyala Flex Media Platform- Shortlisted pikeun IABM BAM ™ Award dina IBC - Janten nu dipikaresep Global Solusi The Ooyala Flex Media Platform, tumuwuh solusi média-asset-manajemén panggancangna sadunya, geus shortlisted pikeun BAM ™ Award ti IABM - publikasi International Association pikeun Broadcast & Media Téhnologi suppliers, di IBC 2018 di Amsterdam. Ooyala bakal demonstrate nu ...

Maca deui "

Kénca Lapang Labs ngabagéakeun ECD Yann Caloghiris & EVP tina Kamekaran Usaha Ken Rivera

Agénsi Digital Kénca Lapang Labs (LFL) geus ditambahkeun Yann Caloghiris salaku Diréktur Kreatif Eksekutif na Ken Rivera sakumaha Eksekutif Wawakil Présidén Development Usaha. Dina kalungguhan anyar maranéhna, Caloghiris bakal ngakibatkeun jurusan desain ngajalankeun visi kreatif sakuliah tim di LFL, sarta Rivera bakal ngawasan partnerships strategis sarta inisiatif ngembangkeun bisnis. "Yann jeung Ken duanana align kalawan Kénca Lapang ...

Maca deui "

pamuter Bitmovin urang streamlines Mediengruppe RTL Deutschland platform online

Hiji leyuran tunggal keur web panyungsi, alat Android sarta Apple pendekatan Modular simplifies fitur nambahkeun-ons speeds up waktu ka pasar San Fransisco, CA - Juli 30, 2018 - Bitmovin, pamingpin dunya dina téhnologi video online, geus ngumumkeun yén KBK anu ngagunakeun Bitmovin urang pamuter HTML5 web na SDKs sakuliah sababaraha web, platform mobile sarta online of Mediengruppe RTL Deutschland mun ...

Maca deui "

Ooyala nambihan VR360, HEVC Streaming jeung rea deui Flex Media Platform Jeung Apdet Pikeun Anak Leyuran Digital Video Playout

Greater Bandwidth Kekecapan sarta Nempo immersive pelengkap Sorangan Anyar dirancang pikeun minuhan Dinten urang pasaran Video perlu Ooyala dinten ngumumkeun hiji suite tina kamampuhan anyar jeung fitur keur OoyalaLIVE, aplikasi na keur effortless kreasi, manajemén, pangiriman jeung monetization of live streamed acara na saluran TV linier dina sagala alat. Diantara kamajuan sejen, solusi Digital Video Playout Ooyala urang ayeuna nyandak nu Ooyala ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!