imah » Tag Archives: UHD / 4K / HD

Tag Archives: UHD / 4K / HD

Elton John’s Rocketman Graded with DaVinci Resolve Studio

Fremont, CA- June 20, 2019 – Blackmagic Design has today announced that its DaVinci Resolve Studio was used throughout the color pipeline on Paramount’s new musical biopic about Elton John’s breakthrough years produced by Marv Films & Rocket Pictures and directed by Dexter Fletcher. Lensed by DP George Richmond, BSC, Rocketman’s on set DIT workflow was developed and managed by Onset ...

Maca deui "

MOG Integrates NewTek NDI® into mxfSPEEDRAIL

MOG Technologies, the worldwide supplier of end-to-end solutions for professional media, today announces full support on NewTek’s NDI®, the most widely adopted and used IP technology in the world for transporting video, audio and metadata over standard 1Gb. Ethernet networks. The integration means that MOG’s central ingest solution can now support NDI input/output for recording and live production with mxfSPEEDRAIL’s ...

Maca deui "

DigitalGlue Expands Globecast’s Signal Monitoring Capabilities with Additional Support for 92 HEVC Channels

Company enhances existing TAG Multiviewer/Monitoring system to meet growing demands of global service provider Atlanta, GA – May 14, 2019 – DigitalGlue, a leading equipment, integration, and software development provider, has enhanced Globecast’s monitoring capabilities by adding an additional 92 channels to the global solution provider’s existing TAG Multiviewer and monitoring system located in the Company’s Culver City, CA ...

Maca deui "

EditShare Displays its Latest Award Winning Advancements for the Media & Entertainment Industry at Cine Gear Expo: Los Angeles 2019

Boston, MA — May 14, 2019 — EditShare®, a technology leader in intelligent scale-out storage, media asset management (MAM) and automated quality control (AQC), will be showcasing its latest advancements for the Media & Entertainment industry at the Cine Gear Expo: Los Angeles 2019, the premiere event for the technology, entertainment and media industry. Attendees will have the opportunity to see ...

Maca deui "

TVLogic Takes Home Two Best of Show Awards at NAB 2019 from TV Technology

TVLogic Takes Home Two Best of Show Awards at NAB 2019 from TV Technology New super bright field monitor & 4K video color processing system recognized for innovation, feature set, cost efficiency and performance Las Vegas, NV • April 25, 2019 – TVLogic, designer and manufacturer of LCD and OLED High Definition displays and support systems, has announced that its ...

Maca deui "

MultiChoice Moves to Exceed Consumer Expectations with IP Platform from Imagine Communications

Greenfield, software-defined playout centre delivers premium HD channels while providing business agility, operational flexibility and reduced TCO MUNICH, 26 April 2019 – MultiChoice, the largest satellite broadcaster in Africa, is responding to rapidly growing customer demand for superior content by building a new playout centre. The new facility is the first stage of the broadcaster’s transformation from traditional ...

Maca deui "

The Journey Towards High Quality Online Experiences

AUTHOR: Stefan Lederer, CEO and co-founder at Bitmovin The multi-screen, multi-platform world we live in has significantly increased the convenience of content consumers’ viewing experiences. Audiences can now watch everything from live sports to feature length films on a smartphone, allowing consumers to view any content, any place and at any time. As testament to how popular streaming really is, ...

Maca deui "

The Colonie Makes AICP Post Awards’ Shortlist with Two Nods

The Colonie is on the AICP Post Awards’ shortlist with two of the company’s projects receiving nominations for exceptional work. Editor and Social Media Director Jimmy Helm and Creative Director Jennifer Moody received a nomination in the New Media: Vertical category for the Porsche spot, ‘Curves’ and Editor Nathan Rodgers is a finalist in the Music Video category for his ...

Maca deui "

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

MOUNTAIN VIEW, CA – April 17, 2019 – TVU Networks, the global technology and innovation leader in live IP solutions, today announced industry-wide recognition of the new 4K version of its TVU One mobile IP transmitter, the TVU MediaMind Appliance AI-based metadata generation and search engine, and its IS+ proprietary transmission algorithm during last week’s 2019 NAB Show held in ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! ...

Maca deui "

V-Nova sarta NGCodec® industri kapal urang ongkos panghandapna real-time UHD encoding

• solusi Joint nawarkeun PERSEUS ™ Ditambah ditingkatkeun HEVC, kalawan VP9 na AV1 datang pas • rentang lega pilihan deployment kaasup AWS sarta rupa-rupa kartu faktor formulir pikeun awan swasta ti Xilinx na Advantech • Pausahaan nawarkeun solusi digabungkeun pikeun operator video di sakuliah dunya NAB 2019 , Las Vegas, 8 - 11 April 2019 - V-Nova Ltd. & NGCodec® ...

Maca deui "

Mimitina 7 "Parikesit Wireless Monitor / panarima ti SmallHD Tempo fokus 7 baud 500 RX di NAB Booth C5725

SmallHD nawarkeun fokus 7 baud 500 RX tujuh inci HD touchscreen monitor nirkabel sareng panarima Teradek diwangun katuhu dina. Featuring a terangan tampilan viewable 1000-nit, resolusi Full HD, ngarah parabot software industri, sarta handles lightweight ergonomic, ieu fungsi alat serbaguna duanana sakumaha monitor a affordable, diréktur nirkabel urang ogé monitor caang dina kaméra. Diwangun dina fokus 7 ...

Maca deui "

2019 #NABShow Exhibitor sorotan: Plura Broadcast

Plura Broadcast dipikanyaho pikeun nyadiakeun ngawaskeun dipercaya, waragad-éféktif jeung timing solusi industri siaran jeung produksi. Taun ieu, Plura bakal showcasing sababaraha produk pisan seru di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas ... lineup produk Anyar disadiakeun di handap ieu: Ember +: Ember + mangrupa sistem kontrol sumber kabuka nu ieu digagas ku Lawo Grup. Sistem kontrol Ember + nyaéta ...

Maca deui "

Nyetir Kandungan kana Mobil urang

Nyetir eusi kana mobil kami Pasar infotainment otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 40.17 milyar ku 2024 salaku hasil tina rising paménta konsumén keur hiburan dina-kandaraan. Ningkat konektipitas sarta palaksanaan 5G anu paving jalan pikeun futuristik jasa di-mobil, kaasup kasadiaan nyebar tina jasa multimédia jeung hiburan - ngarah kana ngembangkeun infotainment leuwih canggih ...

Maca deui "

2019 #NABShow: ATSC 3.0 Deploying Di sakuliah dunya

Komite Systems Télévisi Advanced (ATSC) geus dihasilkeun ngaliwatan kaca 1,000 dokumentasi hasil Wanadri standar kasarna 20 sahiji versi utama ATSC 3.0. Salaku urang terang, anu deployments mimiti ATSC 3.0 lumangsung di Koréa Kidul (Mei 2017) dina persiapan Olimpiade Usum tiis 2018. Di dieu, di Amérika, anu Federal Communications C omission disatujuan peraturan sahingga pikeun siaran ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!