imah » Tag Archives: VFX

Tag Archives: VFX

Red Giant Introduces: VFX Suite for Adobe After Effects

PORTLAND, ORE. (PRWEB) JUNE 18, 2019 Red Giant today announced VFX Suite, an all-new suite of keying, tracking, cleanup and visual effects compositing tools, all right inside Adobe® After Effects®, part of Adobe Creative Cloud®. Comprised of nine tools in total, Red Giant VFX Suite offers a powerful toolkit for realistic VFX composites, automatic chroma-keying, lightning-fast and accurate planar tracking, object replacement/removal, photo-realistic ...

Maca deui "

Jellyfish Pictures Expands Operation with New Virtual Animation Studio in Sheffield

BAFTA and multi-award winning VFX and animation studio, Jellyfish Pictures, today announced the opening of a new virtual animation facility in Sheffield. The move continues Jellyfish Pictures’ pioneering efforts, after creating Europe’s first virtual VFX studios back in 2017. The new site is the company’s fifth studio in the UK and is in addition to Jellyfish Pictures’ established studios in ...

Maca deui "

Red Giant Announces 72-Hour Flash Sale on Universe

Portland, OR – May 28, 2019 – Red Giant is giving first-time Universe users 50% off a one-year subscription for the next 72 hours. Today, starting at 10:00 AM PDT, through Friday, May 31st at 10:00 AM PDT, the first year of Red Giant Universe will be available for just $99 (regularly $199) as an introductory offer*. Red Giant Universe includes over 75 video transition ...

Maca deui "

VFX Legion Creates 100+ VFX for ‘Madam Secretary’

VFX Legion Creates 100+ VFX for ‘Madam Secretary’ The LA/B.C.-Based Company Created All of the Visual Effects for the Political Drama’s Fifth Season and Releases a VFX Breakdown Reel Showcasing Some of the Most Challenging CG Shots Crafted for the CBS Series. VFX Legion recently wrapped the visual effects for the fifth season of the CBS’s series, ‘Madam Secretary.’ The ...

Maca deui "

Newport Beach Film Festival Embraces kakawasaan Gagasan Jeung 2019 Festival trailer

The Newport Beach Film Festival (NBFF), di partnership kalawan Garasi Tim Mazda jeung sabalikna, nembe ngumumkeun sékrési resmi 2019 marquee trailer Play na: The Power of Gagasan. Film promosi ciri anu budak ngora anu geus bray dina crossfire of cerai pait kolotna '. Dina salah sahiji usaha kabur, anjeunna retreats kana kanyamanan imajinasi na. ...

Maca deui "

VFX pasukan Expands LA Operasi Ku peluncuran A Studio di British Columbia

Divisi Anyar Nyadiakeun Feature Pilem na TV nembongkeun kalawan Aksés ka insentif Pajak Deep SM urang jeung New Studio urang terampil Dina-House Bakat marengan koléktif miboga Artis VFX ngalaman Dumasar Sapanjang Propinsi VFX pasukan, efek visual basis Burbank-layanan pinuh parusahaan, geus meluncurkan studio di British Columbia, Kanada. Division anyar aksés jujul pajeg penting propinsi urang, ...

Maca deui "

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Kreatif Software integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na VFX Artis Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) jeung FXhome ( www.fxhome.com) dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, ...

Maca deui "

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun HitFilm ...

Maca deui "

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta na rohangan ngédit video industri-populér FXhome sarta compositing software ku ...

Maca deui "

Ncam kanyataanana 2019.1 software release kanggo AR diumumkeun dina NAB 2019

Ncam Panyiaran, anu pamekar ngarah of real-time téhnologi augmented kanyataanana keur industri média sarta hiburan, bakal nembongkeun versi panganyarna leyuran na tracking kaméra, Ncam kanyataanana 2019.1, on stan C9144 di NAB 2019. release nu anyar utama ieu ngawengku leuwih ti 80 fitur anyar ogé optimasi Sistim signifikan pikeun ningkat prestasi tur kamampuhan ditingkatkeun. Ncam geus ditambahkeun ...

Maca deui "

Pixit Media terus Ngalengkepan Ayana AS jeung nyewa Anyar

Pixit Media, cikal neundeun jeung data-manajemén solusi software-diartikeun keur Média jeung Hiburan industri, terus rék dilegakeun operasi AS na jeung janjian tina Peter Forde kana peran Senior Penjualan Insinyur. Forde bakal dumasar di kantor parusahaan di Vista, California. Kalawan pangalaman 15 taun 'gawe dina VFX na CGI - ngarancang, ngalaksanakeun sarta menata sistem ...

Maca deui "

Cooke Anamorphic / i lenses Nyadiakeun a Shorthand Visual sarta invaluable Data lénsa pikeun Disney Star Wars spot

Dua spot komérsial VFX-beurat pikeun Disney panyorot nu Star Wars Toys panganyarna na dagangan benefited ti Cooke Géofisika sarta Séismologi 'Anamorphic / i lenses perdana nyieun deui nu katingal cinematic sahiji film, sarta / i Téhnologi Sistim metadata Cooke pikeun rojong pucuk lemes jeung post- kompléks prosés produksi. Duanana spot maén ka firing imajinasi barudak: 'Pilih Path anjeun' museurkeun kana The Last Jedi ...

Maca deui "

Di NAB 2019, FilmLight nambihan deui pagawean warna modern jeung pangiriman

London - 28 Maret 2019: Kalawan warna grading suite kiwari hub keur pagawean dina pilem, tipi premium sarta commercials, FilmLight geus fokus dina putting sakabeh parabot warna bener kana leungeun nu creatives anu peryogi aranjeunna, sarta dina ngajarkeun pipa nu pikeun workflows kolaborasi. pertanyaan ieu: kumaha pangalusna pikeun nyocogkeun ieu karya berpotensi waktos-consuming ...

Maca deui "

Cooke Géofisika sarta Séismologi Rounds kaluar S7 / i, Panchro / i klasik sarta Anamorphic / i kotakna Full Ditambah Bulan, tambah / i3, di NAB 2019

Cooke Géofisika sarta Séismologi baris hadir sabagian lenses pernah sateuacan-ditempo-ti na S7 / i, Panchro / i klasik sarta Anamorphic / i Full kotakna Ditambah Bulan on Stand C6333 di NAB 2019, nyandak tempat di LVCC, Las Vegas ti 8-11 April 2019 . Produsén lensa-unggul pangajén ogé baris hadir sabagian kamajuan anyar seru pikeun / i3, versi panganyarna tina / i Sistim metadata Téhnologi na nu nyadiakeun lengkep ...

Maca deui "

The Colonie Editor Tom Pastorelle motong ngajengkeun Kampanye Parakan Kaséhatan Ka nu Ngepaskeun of a Téma nostalgia TV Song

Ngagabung Teams jeung Company basis Chicago Ngetok redaksi anak, Motion Desain, VFX and Services animasi pikeun Kampanye Broadcast / internét Cut ka Ngepaskeun of a nostalgia TV Téma Song The Colonie redaktur Tom Pastorelle nembe partnered kalayan ngagabung dina siaran na web kampanye pikeun ngajengkeun Parakan Kaséhatan, salah sahiji nu panggedéna sistem kaséhatan moal-pikeun-kauntungan terpadu di nagara éta. The ...

Maca deui "

FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0

Anyar Integrated Imerge Pro plugins manjangkeun Massive VFX plugin Perpustakaan ngahurungkeun Pro urang; Nambihan Andrew Kramer-Style Ray disusud Titling Balukar, Jarak Balukar Lapang FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta ngembangna perpustakaan masif miboga plugins VFX kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0. Dioptimalkeun pikeun ngedit HitFilm signature FXhome urang jeung software VFX, sarta cocog sakuliah sababaraha platform kreasi eusi, ngahurungkeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!