imah » Tag Archives: workflow

Tag Archives: workflow

A Symply SAN solution for Drago Broadcast Services

A more efficient storage solution speeds up processes necessary for complex projects Cambridge, UK 10 June 2019 – Symply, a Global Distribution brand has announced the sale and installation of a high performance fibre channel shared storage system for Madrid-based Drago Broadcast Services, part of Grupo Secuoya. When Drago determined that it needed a new solution to ensure storage performance ...

Maca deui "

Chesapeake Systems Adds Amy Lounsbury to Southwest Team

Chesapeake Systems, the industry’s leading workflow solutions architects and services group for highly advanced technology systems in media and entertainment, announced today that industry veteran Amy Lounsbury has joined the company’s Southwest team. Lounsbury will serve as Director of Business Development for the region. “Amy brings deep industry expertise and technical understanding to our Los Angeles-based operations,” says CEO Jason ...

Maca deui "

Production Sound Mixer Adam P. Lawrence Improves His Workflow with Wisycom

LOS ANGELES, MAY 9, 2019 – Production Sound Mixer Adam P. Lawrence has had a lifelong love for audio/visual storytelling. For the last decade, Lawrence has turned that passion into a career, mixing audio on countless film and television productions. As with any field production, RF interruptions rank highly on the list of worst-case scenarios among audio professionals. In order ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih ...

Maca deui "

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Panganyarna Ooyala Flex Media Platform Integrations Power More Cekap Multi-Platform Distribusi Ooyala, pamingpin di solusi ranté suplai eusi, moal showcase sauntuyan integrations anyar jeung fitur keur na Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Di antara maranéhanana fitur disorot di stan Ooyala - #SV1000 - nu Ooyala Flex Media Platform kiwari integrates kalawan Google Awan Video AKAL, ...

Maca deui "

Proyék Parkir sarta Workspace Pakakas simplify manajemén gudang

Marquis Broadcast Fotonflite

Anyar ti Marquis Broadcast pikeun NAB 2019: Project Parkir dasbor, fungsionalitas workgroup jeung peluncuran Parkir Nearline, tambah Fotonflite aman titik-ka-titik Sistim mindahkeun Anyar Project Parkir dasbor Parkir alat Avid Platform Certified Project Marquis Broadcast urang nyaeta industri emas-baku pikeun manajemén avid neundeun jeung portability proyék, nyadiakeun analytics proyék, visualisasi, manajemén jeung archiving. Eta geus diropéa ku ...

Maca deui "

Medway workflows ti Marquis Broadcast simplify integrasi

workflows Marquis Broadcast Medway

Medway middleware dipaké pikeun relinking tur runtuyan arsip Dua workflows Medway palinter geus nembe dikembangkeun ku Marquis Broadcast na anu ayeuna di pake ku siaran badag. Ieu ngaktipkeun relinking, integral tina na archiving proyék Avid; utamana mangpaat antara fasilitas utama jeung rai jauh. Di dieu hiji kasimpulan kumaha unggal workflows ieu beroperasi. Workflow 1 - Relinking na ...

Maca deui "

Ooyala Tanda Ligue de Football Professionnel, Mayor Football Liga Perancis urang, keur Ooyala Flex Media Platform keur Mantuan peluncuran Maranéhna langsung ka Consumer OTT Platform

Liga Imah tina Dunya Champions 2018 Collaborates kalawan Microsoft sarta Ooyala pikeun ngjalankeun Anyar Video Service Befitting na Anyar Global Stature Ooyala geus ditandatanganan panganyarna ngeunaan hiji roster ngembang pesat tina klien anyar, Ligue de Football Professionnel (LFP) - ngarep liga tina 2018 juara Piala Dunya - pikeun Ooyala Flex Media Platform, Ooyala urang fléksibel tur ...

Maca deui "

Marquis Broadcast ngajalankeun Postflux pikeun Adobe premiere Pro

Marquis Broadcast ngajalankeun Postflux

platform Anyar nyandak fasilitas ngagunakeun Adobe mun confidently bagikeun proyék jeung média Postflux pikeun Adobe® Premiere® Pro mangrupakeun platform anyar, motong-ujung anu ngaronjatkeun archiving, versioning, integritas, kaamanan, kinerja sarta babagi tina Adobe premiere proyék Pro di workflows nambahan. Éta alamat isu dasar keur sanggup confidently bagikeun proyék, kukituna mitigating resiko, ngaronjatkeun produktivitas jeung efisiensi whilst ...

Maca deui "

MTI Film ka showcase Anyar Cortex Produk di NAB

Cortex v5.2 ngawengku rojongan dimekarkeun pikeun IMF jeung Dolby Visi ™ CMv4. Sadaya-anyar QC Cortex nawarkeun hiji solusi gampang jeung ongkos-mujarab pikeun analisis média. HOLLYWOOD- Dina NAB 2019, MTI Film baris hadir dina advancements panganyarna pikeun Cortex, kulawarga industri-ngarah miboga solusi pikeun ngatur média ti set kana layar. parusahaan bakal demonstrate versi anyar tina Cortex na ...

Maca deui "

Chesapeake Systems Expands Tim Northeast kalawan Dua Veterans Industri

Baltimore (Maret 20, 2019) - Chesapeake Systems, solusi Premier workflow arsiték pikeun sistim teknologi media kacida canggih dina média jeung hiburan, geus ditambahkeun veterans Industri Chris Méi jeung Peter Harga ka tim Northeast parusahaan. May fungsi minangka Diréktur Development Usaha na Harga geus dianggap peran Diréktur Leyuran Arsitéktur. "Chris jeung Peter mawa idéal ...

Maca deui "

GB Labs ngajalankeun Mosaic software organisasi asset di NAB 2019

NAB 2019, 6-11 April, Booth SL5324: GB Labs bakal ngaleupaskeun software organisasi asset anyarna, Mosaic, pikeun spasi na aya, bahana na rentang kolong gudang calakan kalayan fitur anyar nu nyimpen pamaké waktu jeung duit ku cara méré hiji solusi nu panggampangna tur efisien pikeun organisasi asset na dimeunangkeun. GB Labs CEO-CTO Dominic Harland ngomong, "Aset kedah nampilkeun diri ka pamaké ...

Maca deui "

IPE ka showcase Gajah Mungkur canggih tur manajemén kakuatan dina NAB Tembongkeun

NAB Tembongkeun 2019, Booth N4515 - IPE baris nuluykeun pakaitna lila na jeung mintonkeun canggih sadia ti pamimpin Industri Densitron ku panyorot nu kamajuan panganyarna tina calakan Témbongkeun System na (Gajah Mungkur) on stan Densitron urang di NAB Tembongkeun 2019. Densitron bakal showcase kumaha IPE urang calakan Témbongkeun System (Gajah Mungkur), a scalable, dumasar jaringan-tampilan jeung kontrol sistem, tiasa terpadu kana Densitron urang ...

Maca deui "

Ooyala drive Efficiencies pikeun Media Prima

Ngagunakeun industri-ngarah Ooyala Flex Media Platform, Media Prima kiwari bisa nyiapkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gampang, ngurangan waktu maranéhna pikeun pasar ku 80% Ooyala, pamingpin di eusi produksi, distribusi sarta monetization solusi, ieu powering manajemén eusi, syndication na sebaran pikeun media Prima Berhad ( "media Prima"), parusahaan média terpadu panggedena Malaysia urang, bringing efficiencies gede tur tabungan ongkos dina media ...

Maca deui "

Anyar Software-diartikeun Lahirna na Playout Automation pikeun linier, OTT na VOD ti piksel Power di NAB 2019

Booth SL7613, NAB 2019, Las Vegas Konvénsi Center, 8 - 11 April: piksel Power anu ngagunakeun NAB 2019 pikeun ngjalankeun dua signifikan, produk software virtualizable ka pasar Amérika Kalér. Jieun mangrupa aplikasi pikeun nyieun témplat grafik; Ngahasilkeun StreamMaster mangrupakeun solusi keur minuhan na delivering grafik sacara real waktos, ku arsitektur fléksibel nu ngarojong sababaraha channel ...

Maca deui "

Chesapeake Announces Relaunch tina "The workflow Tembongkeun" Podcast

"The workflow Tembongkeun," nu podcast populér dihasilkeun Chesapeake Systems, mulih minggu ieu sareng musim anyar episode informatif nyawalakeun nu tren na téhnologi nyetir évolusi workflows média canggih tur manajemén asset. Hosted ku Diterangkeun téknolog Chesapeake urang Nick Emas jeung workflow Senior Insinyur Jason Whetstone, "The workflow Tembongkeun" nawarkeun wawasan kana prosés-nyieun kaputusan kompléks aub dina ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!