imah » diulas » Informasi Anyar ADDERLink ™ MAKLUMAT 3000 Méré Broadcasters Aksés-Real Time

Informasi Anyar ADDERLink ™ MAKLUMAT 3000 Méré Broadcasters Aksés-Real Time


AlertMe

Eusi hébat mangrupikeun hadiah anu saé pikeun anu nyayogikeun profesional pikeun panongton. Tapi produksi naon butuh téknologi anu leres pikeun aya janten presentasi stellar. Upami kreatif tiasa mendakan sambungan anu leres supados ngirim kontén na, éta ngan ukur ngajangkepkeunana langkung efektif. Éta sababna industri ngagaduhan pamingpin konektipitas sapertos panambah Téhnologi anu ngirimkeun solusi konektipitas sareng prestasi anu luhur, anu henteu énggal-énggal sorotan anu pang anyarna, dual-sirah, USB 2.0 IP KVM extender, MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000.

Kusabab taun 1984, panambah Téhnologi geus ningkat janten pamimpin global dina solusi konektipitas sareng IP KVM berprestasi tinggi. Adder urang warisan téknologi parantos spidol dina pamekaran sareng manufaktur produk anu dipimpin pasar anu ngadangu para palanggan hoyong raos kontrol sareng katentreman pikiran ngaliwatan ngokolakeun aplikasi-kritis misi, meuntas rupa-rupa industri.

panambah Téhnologi ngoperasikeun salaku bisnis anu nyugemakeun sareng merangsang janten bagian tina sarta ngabangun sorangan dina nyayogikeun lingkungan anu pikaresepeun sareng kreatif pikeun kamekaran hareup sareng kasuksésan. Adder urang kisaran switch, manjangkeun, sareng solusi IP ngaktifkeun kontrol dipercaya sistem IT lokal, jauh, sareng sistem IT global dina industri sapertos siaran, paréntah sareng kontrol, angkutan, perbankan, medis, sareng féderal. Perusahaan kasebut kasohor ku kaunggulan téknis, kinerja dipercaya, sareng pabrik anu kuat, sareng produkna anu lengkep dipakena ku panawaran jasa profésional anu komprehensif, anu ngamungkinkeun para nasabah dina sajumlah industri anu tiasa ngalegaan, saklar, matriks sareng jarak jauh ngatur periferal boh sacara lokal atanapi via IP. panambah Téhnologi ngabantuan pikeun ngarobih konektipitas IT sareng tantangan aksés jauh pikeun aplikasi-kritis misi dina sababaraha lingkup, sareng nganggo anyar MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, éta pasti bakal terus ngalaksanakeun prestasi sapertos kitu.

MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000

Baheula taun ieu, dina MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, atawa ALIF3000, dileupaskeun. The ALIF3000 ngirimkeun waktos-waktos nyata ka mesin fisik sareng virtual anu teu aya ti hiji antarbeungeut manusa-mesin (HMI). Seri alat ieu sampurna dipasang pikeun ngadukung siaran olahraga sareng spesialis produksi sabab ningali kauntungan tina kalenturan sareng kasempetan pertumbuhan anu disayogikeun ku aplikasi virtualisasi. Ieu salajengna ngamungkinkeun aranjeunna sacara lancar aksés kana mesin fisik sareng desktop maya sacara real-time. Salian ti na MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, panambah Téhnologi ngabogaan solusi KKM KKM multi-penghargaan multi-penghargaan anu, nyaéta MAKLUMAT ADDERLink ™ 4000 Series, sareng ipd ADDERLink. Ieu tiasa nyayogikeun sareng panyiar média pikeun aksés sareng edit HD video ti mana waé sacara global saolah-olah disambungkeun sacara lokal.

nu ALIF3000 urang desain ngamungkinkeun pikeun ngahijikeun aksés VM kana jaringan ADDERLink INFINITY anu aya tanpa aya gangguan, downtime, atanapi waragad ngagantian anu mahal. Éta diwangun dina suksés IntelArsitéktur mikropemproses X-86, anu ngamungkinkeun pikeun nganteurkeun kualitas gambar anu sampurna, audio sareng USB 2.0 kana layar tunggal atanapi layar langkung dina hiji link 1GbE.

Ku integral tina éta ALIF3000 jeung Inovasi ADDERLink Manager (AIM), pangurus jelas tiasa ngartikeun hak aksés pangguna anu aman pikeun mastikeun yén target PC ngan tiasa diaksés ku pangguna anu diidinan - masihan pamilikan bisnis katentreman pikiran sareng jaminan.

Fitur tambahan na ALIF3000 di antarana:

  • Ext Jarak: Teu terbatas dina IP / 100m langkung seueur CATx atanapi serat
  • Resolusi: Nepi ka 2560 ×[EMAIL PROTECTED]
  • Jumlah layar: Nepi ka 2

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan ALIF3000, mangga buka www.adder.com/en/kvm-solutions/adderlink-infinity-3000.

kunaon panambah Téhnologi Anu Saé Kanggo Broadcasters

Adder urang warisan tilu satengah dekade ngawenangkeun éta damel sareng sababaraha penyiar utama di dunya dina ngarancang sareng manufaktur switch KVM, manjangkeun sareng matriks solusi pikeun ngadukung aliran kerja siaran pinuh. Sareng aliran kerja ieu dibentuk tina nyiptakeun sareng produksi pasca pikeun nyebarkeun kamar kontrol sareng lingkungan set live. Téknologi Adder sumanget wirausaha tiasa dipasang dina budaya perusahaan anu kerja keras, motivasi, ngahargaan, sareng terus-terusan dina modél rékayasa téknis anu teras janten payun. panambah Téhnologi sampurna pikeun penyiar pilari gaduh konektipitas solusi anu langkung éfisién sareng IP KVM berprestasi tinggi.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal panambah Téhnologi nganjang www.adder.com/en.


AlertMe