imah » wartos » Link Media Ngajukeun Solusi IP 100G dina Tahapan Big NAB New York

Link Media Ngajukeun Solusi IP 100G dina Tahapan Big NAB New York


AlertMe

Al Nuñez mangrupikeun Speaker dina parékaeun Konperénsi SVG TranSPORT

Tumbu Media®, produsén sareng panaratas dina média liwat téknologi transportasi IP, bakal pameran dina acara NAB NY, Oktober 16-17, 2019 dina Booth No. N626. Perusahaan bakal nyayogikeun syarat penting pikeun Broadcasters pikeun ngalebetkeun paménta bandwidth anu langkung luhur sareng jasa anu langkung fleksibel di jaringan IP na.

Sateuacan acara NAB NY, Al Nuñez, SVP Sales - Amérika & EMEA pikeun Media Links bakal nyarios dina Konferensi TranSPORT Sports Video Group anu diayakeun di NYC dina Oktober 15th. Dimodelkeun ku Adam Whitlock sareng ESPN, Al bakal gabung hiji panel spiker pikeun diskusi ngeunaan Public vs. Private: State of IP Contribution and Production-based Production.

Salila panel ieu, profésional industri bakal ngabahas kumaha ngaronjatna réliabilitas jaringan nganggo internét umum sareng pribadi, ogé perkenalan codecs ka hareup, janji bakal ngajantenkeun IP sacara normal pikeun ranté suplai siaran. Hal ieu langsung aya hubunganana sareng booth Media Links 'NAB NY, dimana perusahaan bakal ningalikeun solusi jaringan IP tungtung-to-end pikeun ngarobih boh studio LAN ogé jaringan luas.

Solusi téknologi Media Links ngahijikeun ujung, inti sareng komponén kontrol anu didesain khusus pikeun ngadukung standar interaktif, nyayogikeun jembatan ti SDI ka lingkungan IP dina siaran, média sareng prasarana hiburan. Perusahaan ieu nawiskeun penyiar sareng panyadia jaringan jalur émigrasi pikeun nganteurkeun jasa anyar sapertos 4K UHD sareng produksi jauh ogé ngadukung transportasi jaringan 100 Gbps sareng saklar.

Di panggung di Yakub Javits Puseur di NYC, portopolio téknologi Media Links di handap ieu bakal diwarnaan:

  • Siri ganti MDX100G anyar, anu didasarkeun kana alat COTS luar-rak, ditingkatkeun kalayan fitur Media Links-set anu ditumpukeun kana syarat média / industri siaran anu unik sareng langkung nuntut.
  • MDP3000 Runtuyan IP Media Gateways, nyayogikeun pidio, audio sareng data angkutan pikeun / tina pinggir jaringan IP, sareng dukungan pikeun SMPTE ST2110, 4K UHD ogé komprési TICO, JPEG-ULL sareng JPEG-XS.
  • ProMD-EMS (Software Management Enhanced Management), orchestrating sadaya kagiatan jaringan kalebet jaminan jasa, penyediaan, jadwal, sareng manajemén pagelaran / manajemén.

AlertMe