imah » wartos » TBS SPARKLE, Inc. Masang Cintel Scanner pikeun Film Archiving

TBS SPARKLE, Inc. Masang Cintel Scanner pikeun Film Archiving


AlertMe

Fremont, CA - May 17, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén TBS SPARKLE, Inc. parantos dipasang parantosan Cintel Scanner sareng DaVinci Resolve Studio nganditiskeun jumlah badag tina 16mm footage ti 1955 ka 1980s. Ieu bakal kaasup digitization tina langkung ti film 3,000, dokumenter sareng acara wéb anu lianna, sareng gambar lianna nu ditémbak ku TBS SPARKLE, Inc.

TBS SPARKLE, Inc. nyaeta pausahaan drama, ragam, média jeung olahraga dumasar kaluar ti Tokyo. Jurusan manajemén parusahaan, anu tanggung jawab tina karya arsip pilem, manages video anu disiarkeun ku Tokyo Broadcasting System Television, Inc. Ieu ngawengku sakitar video 1.3 juta, sapertos dramas, variétas, musik sareng program warta.

"Kami lami malih nganggo pilem anu urang janten sakumaha data digital, tapi éta henteu mah realistis dina biaya, sangkan henteu tiasa ngalakukeun nanaon kanggo lila. Upami anjeun mesen arsip pilem ieu sacara luar, éta tiasa ngarugikeun 200 juta yen. Nalika urang terus milari cara pikeun ngigititalkeun tina film 3000 berharga, kami kapendak béaya rendah sareng Cintel Scanner anu luhur. Dina arling film imah parantos sanggup, "saur Mr. Hisao Nishimura ti TBS SPARKLE, Inc.

Diantara anu judul 3000, aranjeunna mendakan footage aslina tina drama TV domestik kahiji Jepang "Ponpoko Monogatari," nu kacatet sareng diproduksi di Jepang di 1957. Dramas berharga, warta sareng film dokumenter sapertos sapertos dinyana kanggo gambar anu ningalikeun bentang sajarah, sareng saengguna di digitalisasi bakal diterbitkeun salaku video pikeun ningali deui dina sajarah.

Salah sahiji kaunggulan nganggo Cintel Scanner éta nyaéta kamampuan pikeun nyimpen gambar kualitas luhur dina format RAW dikomprés visually lossless.

"Cintel Scanner tiasa nyeken ku atah sanajan film anu luntur kusabab sepuh. Janten anjeun tiasa nyaluyukeun warna sareng DaVinci Resolve. Lantaran éta scan ku data atah, warna aslina tiasa dipulihan, ”saur Mr. Nishimura.

Anjeunna terus: “Gambar anu dikedanganna sacara real dina 24 fps dikirim ka Mac via Thunderbolt sareng dikirim ka DaVinci Resolve Studio. Integrasi seamless tina Cintel Scanner sareng DaVinci Resolve pisan efisien. Henteu aya kedah nyiptakeun file panengah anu gunana, sareng aya waktos anu gaduh salinan waktos kanggo nyeken. Sareng proses anu basajan, anjeun tiasa damel di rohangan ci tanpa anu kudu alat-alat tambahan. "

“DaVinci Resolve ngalakukeun éditan, pangobatan kelir sareng pamandangan audio. Téang pamandangan otomatis kanggo halaman média DaVinci Resolve pisan kapaké. Lantaran seringna nganggo pamandangan data scan, tiasa milarian sacara efektif mendakan mung bagian nu Anjeun hoyong pake sareng pungsi ieu. Bener pisan gampang nyortir klip anjeun anu peryogi. Kalayan bubuka Scintel Cintel, kami parantos sadar dina kerja kerja pilem anu efisien. "

Pencét Fotografi

Poto produk tina Cintel Scanner, DaVinci Resolve sareng sadaya lianna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe