imah » wartos » Technicolor PostWorks 'Ben Murray mun Diterangkeun Panel dina Distribusi di doc NYC

Technicolor PostWorks 'Ben Murray mun Diterangkeun Panel dina Distribusi di doc NYC


AlertMe

NEW YORK- Technicolor PostWorks Wawakil Présidén Kreatif Layanan Ben Murray bakal sedeng hiji sawala panel on Nyiapkeun film keur sebaran dina minggu hareup urang doc NYC pro Konférénsi diayakeun ditéang jeung doc festival pilem NYC. Murray bakal ngagabung ku John Campbell, pasangan jeung kapala manajemén dina munding 8; produser / diréktur Blair Foster tina Kooperatif Tipe Jigsaw Productions, sarta filmmaker Alysa Nahmias, pangadeg Ajna Pilem. judulna Study hal: Prep Film anjeun Pikeun Distribusi, Rintakan geus dijadwalkeun pikeun Salasa, 13 November di 3: 45 pm di IFC Center.

Jeung proliferasi tina jasa streaming sarta platform basis web, filmmakers kiwari boga pilihan leuwih ti kantos for dikabaran film maranéhanana, tapi jalma anu teu rencanana taliti bisa nyieun kasalahan ongkosna mahal na atanapi henteu ngahontal hasil pangalusna. "Panel bakal nawiskeun nasihat teu ukur dina nyiapkeun teknis, tapi dina sagala gawé anu mana kana distribusi pilem," nyebutkeun Murray. "Éta ngawengku kurikulum, akar rumput campaigning sarta gawé bareng distributor pikeun meunangkeun kecap kaluar."

peserta:

John Campbell nyaéta pangadeg JCINTIME, LLC, a manajemén jeung produksi parusahaan kreatif, sarta pasangan jeung kapala manajemén dina munding 8, a BondIt Media Company sarta parusahaan média-layanan pinuh kalayan bagean ngembangkeun, produksi, pos-produksi jeung manajemén klien jasa. Anjeunna manages pilem jeung televisi direksi, sastrawan tur aktor. sks diangkat jadi produser anu ngawengku A Boy, A Girl, A Dream, Linggarjati jeung dokumenter upcoming The hina Future. Anjeunna ogé dihasilkeun dina 2018 Maret on Festival Film Washington.

Blair Foster meunang dua Emmy Awards pikeun digawé dirina dina Academy Awardpilem -winning Taksi ka Dark Sisi kitu ogé hiji Emmy pikeun Martin Scorsese urang George Harrison: Hirup di Dunya Bahan. Dina 2017, manéhna diarahkeun sarta dihasilkeun marengan Alex Gibney, Rolling Batu: Unak ti Tepi ka pikeun HBO. Manehna ogé dihasilkeun dina dokumenter Netflix Meunang Me Roger Batu nu premiered di Festival Film 2017 Tribeca. sks séjén kaasup Sinatra: Sadaya atanapi Euweuh dina Sadaya, Bapak dinamit: kebangkitan James Brown, The Sajarah tina garuda, Urang maok Rahasia: Hikayat Wikileaks jeung Taman Avenue: Duit, Power jeung Amérika Dream.

Alysa Nahmias mangrupa pangajén-unggul filmmaker anu directorial fitur perdana, spasi tacan beres (Ko-diarahkeun ku Ben Murray), meunangkeun 2012 Pranata mangsa Roh Award, sarta aya dina kumpulan permanén di Museum of Art Modern, New York. Salaku produser kreatif, sks dirina kaasup kaayaan marudah, Taya Lampu jeung No Land Kula, Sore of a Faun: Tanaquil Le Clerq jeung Tameng jeung Tumbak. Karya nya geus ditémbongkeun dina festival jeung paméran di sakuliah dunya, kaasup Sundance, Berlinale, SXSW, HotDocs, Sheffield Dok / Fest, CPH: DOX, sarta Studi Film Society of Sora Lincoln Center urang + Visi, sarta dikaluarkeun theatrically di AS jeung Inggris.

Ben Murray nyaéta Wakil Présidén, Services Kreatif di Technicolor PostWorks Ny. klien biasa na ngawengku Ken Burns, Alex Gibney, Michael Moore sarta Martin Scorsese. Na perdana fitur ngarahkeun, spasi tacan beres, Meunangkeun 2012 Pranata mangsa Roh Award sarta diayak di festival jeung kompetisi di sakuliah dunya. Anjeunna ngadegkeun The Room, nu parusahaan produksi butik pos nu partnered kalawan DELUXE jeung Technicolor saméméh keur kaala ku Technicolor PostWorks di 2012. Anjeunna nyepeng hiji BFA di Studi Film sarta Produksi Télévisi ti New York Universitas urang Tisch Sakola sahiji Seni jeung ayeuna calon ambà di Wharton Sakola, University of Pennsylvania.

A supporter longtime of dokumenter na bebas filmmakers, Technicolor PostWorks disadiakeun jasa pos-produksi pikeun opat film screening dina festival pilem doc NYC taun ieu sacara. Éta di antarana:

  • Naon Manéhna Ngadawuh: The Art of Pauline Kael (Conforming redaksi, warna grading na deliverables).
  • kalimat nu (Conforming redaksi, warna grading na deliverables).
  • Kajahatan + Hukuman (Conforming redaksi, warna grading na deliverables).
  • Breslin na Hamill: deadline Artis (Conforming redaksi, warna grading na deliverables).

Ngeunaan Technicolor PostWorks New York

Technicolor PostWorks New York téh fasilitas panghadena Wétan Basisir urang gambar gerak digital na pos-produksi, employing hiji tim luar biasa seniman kreatif, insinyur sarta manajer proyék ngawula klien kami ngaliwatan prosés pagawean pilem na TV.

Technicolor PostWorks New York nawarkeun hiji sumber nu lengkep pikeun unggal sarat pos, kaasup di-konteks dailies digital, pilem Imaging na restorasi, kolaborasi redaksi non-liniér sarta HD/ UHD siaran pagawean, 4K bioskop digital, rojongan lifecycle eusi global, jeung pilem jeung sora TV jasa komprehensif on salapan hambalan campuran.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.technicolorpwny.com


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!