imah » jobs » Téhnologi sareng Spésialis pidéo

Bubuka proyék: Téhnologi sareng Spésialisasi Video


AlertMe

Ray Chevrolet
lokasi: Fox Lake IL US
Layanan Pelanggan sareng Produksi Video:. Poto Pamidato anu teu kenal sareng nyandak gambar nganggo kaméra DSLR. Pangalaman ngédit pidéo dina Adobe Premiere, Saatos…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)