imah » Lahirna eusi » audio » Biantara Tech: Acara NAB Langsung Édisi Husus - LIVE May 13-14, 2020

Biantara Tech: Acara NAB Langsung Édisi Husus - LIVE May 13-14, 2020


AlertMe

Ceramah Tech: An NAB Tembongkeun LIVE Edisi Husus

dihasilkeun ku siaran Darso, dina édisi khusus ieu NAB Témbongkeun LIVE, pamirsa online bakal ngalenyepan kumaha siaran utama dinten ieu, merek, cinematographers, podcasters sareng streamer anu mawa inspirasi sareng inovasi kana média, hiburan sareng industri téknologi.

TEKONG NGKÉTOR: HARI 2

Cik atuh dinten 1 tina ceramah Tech? Awaskeun éta Ieuh!

 



Saluran-Up Saluran

Ngepaskeun ka Ceramah Tech: An NAB Tembongkeun LIVE Edisi Husus saluran dina homepage na NAB Tembongkeun Ekspres dimimitian dina pukul 12 sonten dina Rebo, 13 Mei sareng ngajalankeun jam-jam dugi ka tabuh 12 enjing dina Jumaah, 15 Mei.

 

Rebo, May 13

12 pm AND
#GALSNGEAR: Pakakas Ngabejaan Inovatif sareng Tech & Nyarioskeun Carita Global pikeun Audién Kamana waé
1 pm AND
Lampu Sorot: HaptX
1: 30 pm AND
Lampu Panyambutan: Healium
2 pm AND
Zum, Skype sareng Live Streaming: Gear Talk
2: 30 pm AND
Fokus kana Software: Ningkatkeun Produksi Anjeun
3 pm AND
Produksi Pos Jauh sareng Goldcrest Post
3: 30 pm AND
Ngahayangkeun Biasa Anyar dina Broadcast w / Walter Cronkite School of Journalism
4 pm AND
Téhnologi Produksi XR
4: 30 pm AND
Éta Wulang Akademis XR
5 pm AND
Restorasi Seinfeld
5: 30 pm AND
Évolusi Penciptaan Media
6 pm AND
SVOD / Wars Panempo OTT sareng Bangkit Platform Aliran
6: 30 pm AND
Rise of Software salaku Service (SaaS)
7 pm AND
4K Live Streaming sareng Kaméra
7: 30 pm AND
eSports di Atikan

Saatos ditayangkan awal, jadwal di luhur nembalan dua kali, janten sesi 12 pm ogé bakal udara dina saluran Tech Talks tabuh 8 sonten sareng 4 énjing

 

Kemis, May 14

12 pm AND
Lampu Panyiraman: Kaca Panyiaran
12: 30 pm AND
Lampu Panyambutan: Gambar Sinaran
1 pm AND
Iklan
1: 30 pm AND
Iklan Metadata
2 pm AND
Drones and Aerial cinematography
2: 30 pm AND
Pakakas Indie Filmmakers
3 pm AND
AR Filmmaking jeung ARwall
3: 30 pm AND
Pasar Komérsial XR
4 pm AND
Future of Filmmaking
4: 30 pm AND
Masa Depan Grafik Olahraga
5 pm AND
Produksi Video di Imah Ibadah
5: 30 pm AND
Tiket Virtual sareng Acara Maya
6 pm AND
Féstival Pilem sareng Tari Sosial
6: 30 pm AND
Masa Depan Bioskop
7 pm AND
AR cariyos
7: 30 pm AND
Hiburan-Lokasi dumasar sareng Domes

Saatos ditayangkan awal, jadwal di luhur nembalan dua kali, janten sesi 12 pm ogé bakal udara dina saluran Tech Talks tabuh 8 sonten sareng 4 énjing

 


NAB Tembongkeun Mitra LIVE

GURITA

AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)