imah » wartos » Techtel ngintegrasikeun Bluefish444 IngeSTore Server sareng Inflo ™ pikeun pangendali jaringan pamikiran SDI terpusat di Parlemén Tasmanian.

Techtel ngintegrasikeun Bluefish444 IngeSTore Server sareng Inflo ™ pikeun pangendali jaringan pamikiran SDI terpusat di Parlemén Tasmanian.


AlertMe

Integrasi sistem anu didasarkeun Australia, Techtel, mangrupikeun spesialis sistem téknologi siaran bebas anu nyayogikeun solusi industri hardware sareng software di daérah Asia-Pasifik.

Techtel anyar damel sareng Parlemén Tasmanian pikeun ngembangkeun solusi rekaman terpadu pikeun ngatur tujuhna HDVideo -SDI kaméra pidéo ti DPRD maranéhanana, Déwan Dinas, sareng kamar pasamoan panitia anu langkung alit. Syarat utami nyaéta pikeun dipasukan terpusat dina hiji lokasi anu disambungkeun kana panyambungan anu disambungkeun sareng jaringan sareng prosés ngarékam dikadalikeun tina jaringan.

Solusi anu diintegrasikeun Techtel nyaéta Bluefish444 IngeSTore Server pikeun ngarekam sacara sakaligus tina opat kaméra SDI dina hiji waktos. Fitur IngeSTore Server a API RESTful sareng ngadukung opat saluran néwak kana panyimpenan lokal atanapi jaringan anu dipasang, ngarékam kana rupa-rupa siaran, produksi-produksi, arsip jeung streaming format.

"Kami terang yén urang hoyong pokus kana kualitas nalika kami rékayasa solusi pangénging pikeun nasabah na Bluefish444 ngagaduhan sadayana anu urang diperyogikeun, ”koméntar Mal Chandler, CEO di Techtel. "Panganteur API RESTful mangrupikeun pangubah kaulinan pikeun urang sabab ngaleungitkeun kami teu kudu masang software dina premis anu penting pisan pikeun tujuan urang ngahasilkeun software asli awan."

Pikeun ngawenangkeun Parlemén Tasmania ngontrol IngeSTore Server ti mana waé dina jaringanna, Techtel diwangun kana Bluefish's REST API pikeun ngarancang antarbeungeut pangguna anu unik kalayan kamampuan milih codec sareng néwak modus langsung tina browser wéb. Antarbeungeut ieu diturunkeun tina platform integrasi software bespoke Techtel anu disebut Inflo ™, anu nyambungkeun file video nganggo sababaraha format tina sababaraha platform sareng aplikasi liwat hiji antarbeungeut pangguna anu gampang.

"Solusi Inflo ™ kami tiasa skala kana jumlah Pelanggan IngeSTore, sareng urang tiasa nganteurkeun platform turnkey atanapi kantun dipasang kana hardware COTS palanggan kami. Kami gaduh kontrol total dina parameter codec sareng kami terang yén naon anu kami hasilkeun bakal didukung langkung hadé ti produsén sanésna di dunya, sabab Bluefish ahli sareng anu ngajadikeun éta henteu telas, "saur Mal.

Kusabab pamasangan aslina pertengahan pertengahan 2019, Parlemén Tasmanian parantos jarak jauh ngarékam pamakean SDI maranéhna pikeun ngagunakeun Inflo ™ sareng IngeSTore Server kalayan kasuksésan total. Techtel senang ku cara gancang integrasi na IngeSTore via API REST sareng teraskeun sareng sistem Bluefish ayeuna parantos kabuktosan pikeun néwak jaringan jauh, ngaharepkeun padamelan IngeSTore Server kanggo proyék anu sami di hareup.

 


AlertMe