imah » wartos » Tedial sareng Telefonica Ngumumkeun Ngaronjatkeun Proyék Pamutahiran MAM Utama sareng Énggal

Tedial sareng Telefonica Ngumumkeun Ngaronjatkeun Proyék Pamutahiran MAM Utama sareng Énggal


AlertMe

Tedial sareng Telefonica Ngumumkeun Ngaronjatkeun Proyék Pamutahiran MAM Utama sareng Énggal

Penyiar nasional Spanyol Spanyol bakal migrasi sadayana Arsip Sejarah anu anyar Tedial Évolusi MAM tur bakal nyandak kauntungan tina alur kerja MAM otomatis

IBC, Amsterdam, Nangtung 8.B44 - 11th September 2019- Tedial, spesialis médis téknologi MAM mandiri bebas, sareng Telefónica, salah sahiji perusahaan komunikasi telekomunikasi paling gedé di dunya, parantos ngumumkeun yén penyiar Radio Spanyol y Televisión Española (RTVE) parantos ngénggalkeun kontrak téknologi MAM na.

Ayeuna RTVE ayeuna kabeungkeut dina prosés transformasi digital pangpayunna, anu kalebet sababaraha proyék paningkatan téknologi dina markasna, anu bakal ngajantenkeun beradaptasi ka evolusi téknologi ayeuna sareng ka hareup. Dina jero strategi digital ieu mangrupikeun proyék ngarobih arsip sajarah penyiar, anu bakal nyababkeun sinergis anu ageung antara sistemna sareng alur kerja digital, ngamungkinkeun éta cocog sareng ngarobih syarat-syarat taun saatos palaksanaan proyék asli.

Telefónica, nyaéta ningkatkeun solusi MAM RTVE tina Tedial Tarsys ka Tedial Évolusi, anu bakal nyayogikeun penyiar nganggo orchestration alur kerja sareng canggih prosés manajemén prosés média (BPM). Pamutahiran ieu bakal ngajantenkeun RTVE pikeun hijrah Arsip Sejarah ka platform anyar, pikeun ngajadikeun otomatis aliran kerja MAM tina pangéngingkeun kana distribusi sareng ngagaduhan integrasi langkung maju sareng sistem pihak katilu. Telefónica, mangrupikeun kontraktor utami pikeun proyék mérésal sareng ngokolakeun pamutahiran platform hardware, integrasi sareng proyék rékayasa anu bakal ngajantenkeun RTVE lancar kalebet platform anyar.

Dipasang RTVE TedialMangka Tarsys MAM balik di 2011 nalika mimiti salah sahiji proyék pendigital anu paling ambisius dina séktor siaran, sareng pasti panggedéna di dunya penutur Spanyol, dilaksanakeun ku mitra téknologis Telefonica. Tujuan penyiar nya éta pikeun ngadigitalkeun sadayana sajarah Sejarah Arsip "Fondos Documentales" (dumasar kana videotape sapertos U-matic, 1-Inch, sareng format bioskop salaku Open Reel), anu ngalangkungan langkung ti taun 50 anu kawéntar deui ka awal transmisi televisi Spanyol . Arsip nyertakeun seueur kajadian penting dina sajarah Spanyol. Nganggo Tedial Évolusi, ayeuna tiasa ngajentahkeun strategi na pikeun pangénggalan produksi sareng proses pangiriman produksi, sareng tiasa nyebarkeun eusi anu berharga ieu kana saluran TV na atanapi nawiskeun ka jaringan TV anu sanés. Pamutahiran éta nyayogikeun pelayan virtual anyar sareng prasarana penyimpanan, anu ngamungkinkeun éta pikeun otomatis ningal alur kerja kanggo ningkatkeun sistem sareng efisiensi operasional.

Arsip jero bakal diintegrasikeun pinuh ku sagala widang produksi anu ngamungkinkeun operator RTVE ngarkirkeun sagala kontén tina sagala titik dina produksi ranté ka Tedial Évolusi sareng gancang sareng gampang mulangkeun eusi tina Arsip Sejarah. The Tedial Pamutahiran anu dipimpin ku Telefonica ogé hartosna yén RTVE ayeuna ngagaduhan sistem terpusat anu tiasa ngatur eusi tina tilu situs-situsna di Torrespaña, Prado & Barcelona tina hiji situs sentral (Prado) kalayan pamulihan musibah di Barcelona.

Esther Mesas, Tedial CSO / CMO nyarios, "Kami resep yén RTVE parantos teras percanten Tedial sareng Telefónica pikeun ngapdet sareng migrasi Arsip Sejarah ka platform Évolusi énggal. Proyék ieu ngandung arsip RTVE lengkep anu ayeuna ngokolakeun eusi langkung ti 500,000, anu mangrupikeun salah sahiji arsip digital anu panggedéna di dunya. Sistem anu parantos dianggo sareng jumlah eusi sajarah anu diarsipkeun unggal taun ".

José Luis García, Platform Telefónica Servicios Audiovisuales Platform sareng Diréktur Sistem Audiovisual, "Parantos kéngingkeun urang tiasa damel deui sareng RTVE sareng Tedial. Proyék énggal ieu bakal nawiskeun operasi langkung gampang sareng bakal nganteurkeun alur kerja dioptimalkeun anu diadaptasi sareng syarat customer anu anyar, kusabab ngarobih kabutuhan saprak proyék Sejarah Arsip Digitization aslina.


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!