imah » jobs » teknisi audio

Bubuka proyék: Audio teknisi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: California State University
location: Sonoma CA US
Musik cued Power Point, audio, lampu, sareng pidéo. Program incumbent audio sareng lampu isyarat dina papan audio sareng lampu, ngalaksanakeun multi-track atanapi stereo ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)