imah » jobs » Teknisi Visiual Audio - Bagéan-Waktos

Bubuka proyék: Teknisi Visiual Audio - Bagéan-Waktos


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: ASM Global
location: Reno NV US
Téater téknis sareng produksi perusahaan. Rapat pangaturan sacara profésional sareng profésional sareng rohangan produksi. ASM Global, pamimpin di masarakat junun sacara pribadi…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)