imah » jobs » Freelance A / V Teknisi

Bubuka proyék: Teknik Freelance A / V


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Digitell, Inc.
location: Chicago IL US
Pangalaman sareng pangaweruh dina produksi audio sareng pidéo. Nyaeta perusahaan produksi média digital milarian teknisi bebas sareng pangalaman dina set audio visual…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)