imah » jobs » Freelance A / V Teknisi

Bubuka proyék: Teknik Freelance A / V


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Digitell, Inc.
location: Chicago IL US
Pangalaman sareng pangaweruh dina produksi audio sareng pidéo. Nyaeta perusahaan produksi média digital milarian teknisi bebas sareng pangalaman dina set audio visual…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)