imah » jobs » Jasa Téknik Jasa Téknis Juru Audio

Bubuka Padamelan: Téknik Jasa Téknis Jaman Teknik Audio


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Lipscomb Universitas
location: Nashville TN US
Méré kapamingpinan pikeun awak produksi dina acara anu dijadwalkeun. Ngabantosan dina palaksanaan anu suksés tina sagala rupa kagiatan ku cara ngajaga sareng ngajalankeun sadaya audio,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)