imah » jobs » Jasa Téknik Jasa Téknis Juru Audio

Bubuka Padamelan: Téknik Jasa Téknis Jaman Teknik Audio


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Lipscomb Universitas
location: Nashville TN US
Méré kapamingpinan pikeun awak produksi dina acara anu dijadwalkeun. Ngabantosan dina palaksanaan anu suksés tina sagala rupa kagiatan ku cara ngajaga sareng ngajalankeun sadaya audio,…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)