imah » jobs » Teknisi Powerpoint

Bubuka proyék: Teknisi Powerpoint


AlertMe

Teknisi Powerpoint

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Stratford, CT
waktu
11 / 22 na 11 / 23
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 22 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian aya anu ngadamel powerpoint pikeun siaran langsung Nov 22 n 23> kedah béntés dina épolasi gancang sareng dek-éformasi dek.

Punten kirimkeun inpormasi sareng tingkat.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)