imah » wartos » Telestream Menampilkeun Barisan Panganyarna Produk sareng Jasa ti Ingest ka Pangiriman anu dijamin-kualitas di NAB NY

Telestream Menampilkeun Barisan Panganyarna Produk sareng Jasa ti Ingest ka Pangiriman anu dijamin-kualitas di NAB NY


AlertMe

Nevada City, California, Oktober 7th, 2019 - Dina NAB Show NY (Booth N337), Telestream, hiji pamimpin global dina orchestration alur média berbasis file, streaming média sareng téknologi pangiriman, bakal nunjukkeun kisaran panganyarna sareng produk sareng jasa nyentuh sadaya aspék lifecycle media digital tina lensa kaméra ka layar panempo.

Perusahaan média generasi énggal sapertos Netflix, Google sareng Amazon nyetir ngadopsi téknologi 4K / UHD salaku cara panyipta konten ngabédakeun dirina ku nyayogikeun pangalaman nempo anu unggul. Nganteurkeun kontén dina 4K / UHD sareng HDR mangrupikeun parobihan panggedéna pikeun pangalaman nempoan pidéo dina dasawarsa-teras perobih ieu diperyogikeun alat sareng téknik anyar. Transisi ka 4K mangaruhan sadaya poin sapanjang aliran video, sareng insinyur, operator, éditor sareng colorists sami-sami kedah adaptasi sareng standar anyar sareng évolusi anu bakal ngarahkeunnana kumaha eusi diciptakeun sareng dikirim.

produksi:

Pikeun mastikeun kualitas murni ti awal produksi langsung, salami ngédit, ngalantosan kapercayaan salami siaran, si prisma platform ngawaskeun sareng analisa direkayasa kanggo IP, SDI sareng alur kerja hibrid ngalibetkeun HD, 4K, HDR sareng WCG (gamut warna lega). PRISM dirancang pikeun mempermudah komunikasi antara IT jeung Téknik sareng akrab sareng gampang ngartos grafik. Dilengkepan fitur anyar sapertos warna palsu, alat pangukuran HDR, sareng dukungan pikeun jaringan 25G, PRISM nyaéta platform pangukuran anu serba canggih sareng dibuktikeun hareup pikeun desain studio, luar truk siaran di luar, rohangan éditan sareng seueur deui.

Postproduction

Nalika média anu direbut aya jalanna pikeun ngahasilkeun produk, Telestream's Vantage Media Processing Platform fitur ingest otomatis, pamrosésan média sareng automation workflow postproduction komprehensif. Vantage ngabantosan média perusahaan ayeuna sareng hiburan anu nyayogikeun persiapan eusi dina format naon waé. Kanggo alur kerja kiriman, éta Pangatur Media Vantage nyadiakeun édisi UI gampang pikeun éditor kreatif dumasar Mac sareng Windows pikeun ngotéktak, sawangan, tag sareng kirimkeun damelan pikeun diolah. Vantage nyayogikeun GPT transcroding multiskreen sareng gantungan kontén otomatis, sadaya nalika nanganan 4K +, format HDR sareng Dolby Visi. Ngirimkeun agén pamungkas dina IMF ogé sakumna varian sumber anu diperyogikeun pikeun VOD sareng pangiriman multi platform damel Vantage mangrupikeun alat anu penting pikeun panyipta kontén sareng pamilik. Gumantung kana tempat média tempatna, Vantage tiasa sacara otomatis ngolahan dina awan liwat Port Awan Vantage atanapi dina enggon, sadayana didasarkeun kana aturan bisnis klien anu didamel ngiringan aliran kerja paling mujarab pikeun unggal padamelan.

Jaminan Video Video:

Aliran kerja otomatis ogé ngalegaan kana kontrol kualitas sareng Vidchecker jeung kabita nyayogikeun QC sareng Koreksi anu didasarkeun file disimpen sagala poténsial biaya anu aya hubunganana sareng tampikan sareng rework. Salaku tanda pikeun kepala OTT, Multiscreen, atanapi linear TV tradisional, IQ Telestream jeung pangawal solusi ngajamin pangsaéna pidéo pangsaéna sareng perkakas hardware atanapi virtualisasi anu méré tanggapan anu lengkep ngeunaan kualitas sareng kasadiaan unggal titik dina ranté kiriman.

"Kualitas urang parantos janten pusat kana sagala hal anu urang laksanakeun Telestream, "Saur Scott Puopolo, CEO di Telestream. "Unggal investasi anu kami lakukeun nyaéta pikeun mastikeun yén konsumén urang ngagaduhan kaluaran kualitas pangluhurna dina unggal tahapan urat media média. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama organisasi ngawangun pipa produksi na Telestream produk dina inti.

Streaming Acara Langsung sareng Olahraga:

Nalika modél bisnis mekar, salah sahiji tantangan panggedéna pikeun organisasi média dinten ieu nyaéta pikeun nyayogikeun kajadian hirup anu kualitas luhur, henteu diganggu pikeun pamirsa OTT sareng dina platform anu kapilih. Telestream nuju nuju jalan dina streaming hirup sareng OptiQ Monitor, hiji sistem awan-asli (sareng khusus platform platform agnostik) anu nawiskeun penyebaran real-time real-time panjagaan live ABR dina skala meunteun zona kasadiaan awan umum 282 di langkung daérah geografis 100. Nganggo set jasa awan ieu, para pangguna sacara dinamis tiasa ngiringan proyék pemantauan sareng analisa QoE video real-time sareng pandangan komprehensif jaringan pangiriman CDN QoS. Model harga harga bayar-sakumaha-anjeun hartosna yén nasabah tiasa skala lingkungan pemantauan ku paménta, bahkan "ngagimbung" arus masalah khusus atanapi zona kasadiaan sareng titik-titik mantau pikeun gancang nunjuk sumber masalah, teras angkat ngagimbung. nalika tugas parantos-sadayana bari mayar ukur sistem pikeun waktos éta aktip. Channel OptiQ ngamungkinkeun organisasi nyiptakeun saluran OTT énggal. OptiQ Channel ningal program pamrograman langsung tina infrastruktur anu dikaluarkeun ku awan sareng ngalebetkeun monitor video anu mantep, ngintegrasikeun sareng panginten sadar eusi anu nyababkeun saluran "self-healing" saluran.

Produksi Aliran Langsung:

Generasi saterusna Wirecast Gear, Telestream'Sistem penghasilan streaming streaming live-unggul pangajén tiasa dipamerkeun dina Broadfield stan (N121). Hardware anyar Wirecast Gear ngagambarkeun pertunjukan prestasi anu signifikan dibandingkeun sareng hardware generasi sateuacana. Kalayan langkung seueur CPU, laju jam anu langkung gancang, RAM anu langkung gancang, sareng panyimpen NVMe pang anyarna, Wirecast Gear mangrupikeun sistem turnkey anu pangluhurna ditawarkeun dina kisaran harga.