imah » wartos » Telestream Pindah Ngarojong ProRes atah

Telestream Pindah Ngarojong ProRes atah


AlertMe

Nevada Kota, Calif., April 6, 2019 - Telestream, Anu panyadia ngarah tina digital parabot video na leyuran workflow dinten ngumumkeun yén vidéo pamuter multiformat sarta encoder, Pindah, bakal kaasup rojongan pikeun ProRes atah. Switch konsumén ngandelkeun profésional, canggih payel media inspeksi sarta koreksi kamampuhan dina switch, sarta aranjeunna ayeuna bisa make eta parabot sarua kalawan file ProRes atah. The Pindah kauntungan kuat ngawengku pangabisa nilik footage kaméra saméméh ngarobah ka format sejen, motong video pikeun ngahemat spasi disk, mariksa jeung ngaropéa sipat file, jeung ngarobah média kana format lightweight keur sebaran lega.

"Ngarojong Apple ProRes atah di Pindah hartina konsumén urang tiasa Fedi mangpaat kinerja ProRes kawasa, dina format idéal pikeun nyiptakeun eusi tinggi-dinamis-rentang (setelan HDR). Jeung bubuka ProRes atah Pindah konsumén urang gaduh sagalana aranjeunna kedah dina alat produksi cross-platform profésional - naha di studio, kantor, atawa malah di sawah, "commented Shawn Carnahan, Kapala Téknis Officer di Telestream.

Dina 2007, ProRes diwanohkeun, nyadiakeun kombinasi real-time, ngédit kinerja sarta pelestarian kualitas-gambar dina laju neundeun file ngurangan keur tinggi-bit-jero 4: 2: 2 na 4: 4: 4: 4 video. ProRes atah ngawangun on yén arsitéktur ProRes sarua, bari ningkatkeun kinerja sarta kualitas gambar, anu ngamungkinkeun para aksés langsung ti data gambar atah pristine sensor kaméra urang. ProRes atah dirancang pikeun mulasara kualitas konstanta sarta pristine gambar kasatiaan keur unggal pigura.

Dirancang pikeun professional media, Pindah nyandak parabot QC unparalleled mun mariksa sarta ngabenerkeun sadayana payil media Anjeun, kaasup assignments trimming, skala, potong jeung spiker. Lajeng ngarobah atawa nyebarkeun média Anjeun dilereskeun langsung ka Vimeo, YouTube atawa Facebook.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Pindah mangga buka: www.telestream.net/switch/overview.htm.

NAB Hadirin bisa ningali Pindah rojongan pikeun ProRes atah di NAB stan SL3308.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!