imah » wartos » Shanxi Televisi di Cina Mésér Kaluar Calrec Brio Anu Kadua pikeun Studio Anyar na

Shanxi Televisi di Cina Mésér Kaluar Calrec Brio Anu Kadua pikeun Studio Anyar na


AlertMe

HEBDEN BRIDGE, OKTOBER 16, 2019 - Televisi Shanxi basis China parantos milih konsol audio Calrec Brio36 pikeun program warta na acara pidéo multi-tujuan. Brio dipasang di studio énggal, anu munggaran dianggo pikeun nutupan Game Nasional Pemuda China, diayakeun ieu Agustus, kalayan langkung ti 10 siaran langsung anu ngahasilkeun di studio unggal dinten. Ieu mangrupikeun pamasangan Brio anu kadua anu kadua sareng anu munggaran dipasang sataun katukang.

"Kami parantos bagja pisan sareng Brio anu pangheulana, anu kabuktian henteu intuitif pikeun dianggo, kalayan kualitas sora sareng stabilitas anu hébat," saur Mr. Wu Jie, Pengawas departemén téknis Shanxi Television. "Titik akhirna penting pisan. Konéksi kuring / O intuitif sareng parangkat lunak saderhana anu gampang ngabantosan kami nyalametkeun waktos pisan nalika instalasi di studio anyar ieu sareng palatihan ogé. "

Shanxi Televisi mangrupikeun jaringan dina propinsi Taiyuan sareng Shanxi anu nyiarkeun di Cina Cina. Pikeun Kaulinan Pemuda Nasional China, stasion nampi sinyal tina sababaraha tempat sareng host sareng tamu nambihan koméntar sareng koméntar di studio.

Wu Jie ngajelaskeun yén maranéhna nyetél studio énggal dina dinten 10, kalayan palatihan lima dinten, kalayan desain Brio jelas ngajantenkeun para operator ngadalikeun gancang. Ogé, fungsina sapertos swap fader dina jalur individu, ALT-input, nyampur otomatis sareng kanyataan yén labél saluran jalur anu gampang ogé disorot, sareng dukungan pasangan Calrec RAC Pro anu disayogikeun dina sapanjang prosés éta.

Engké taun ieu, Shanxi Televisi bakal tiasa damel sareng 4K eusi sareng aranjeunna ngarepkeun yén kamampuan BN's 5.1 sareng expandability bakal ngajantenkeun panggunaan 4K nuju lancar. "Aya tekenan waktos sareng equipping studio ieu teu bénten sareng kurva belajar gancang sareng Brio heunteu mangpaat," saur Wang Yi, Manajer Produk di RAC Pro. Tempo ukuranna, fungsionalitas canggih sareng hargana, Brio leres-leres mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun studio anyar ieu. "

"Konsol Brio kami ngagaduhan daya tarik anu hadé sareng reputasi stellar di China pikeun ngagampangkeun panggunaan, reliabilitas, kualitas sora sareng harga. Kami resep yén Televisi Shanxi parantos mendakan konsol Brio kami janten langkung saé sareng gampang digawekeun, ”koméntar Anthony Harrison, Manajer Penjualan Internasional, Calrec.

kira-kira Calrec audio Ltd.

Kanggo langkung ti 50 taun, siaran tersukses di dunya parantos ngandelkeun Calrec. Aranjeunna tetep ngalakukeun. Salaku industri urang nyocogkeun kana kabiasaan ningali anu anyar sareng lingkungan komérsial anu berkembang, Calrec ngabantuan siaran kanggo tetep payun payun sareng pindah kana infrastruktur IP; pikeun ngahontal efisiensi sareng siaran jauh; ngahemat artos sareng produksi virtualised. Radio-Calrec radio-focussed sareng fleksibel Tipe R tiasa adaptasi kana rupa-rupa sarat kalebet headless, sareng Calrec parantos ngalegaan konsolna, tina konsol Brio anu hargana hargana, ka inti ImPulse IP-diaktifkeun. Kanggo damel anu fleksibel, jaringan terintegrasi sareng audio dipercaya, Calrec parantos diangkat. Langkung inpormasi di calrec.com.


AlertMe