imah » jobs » Produksi Télévisi magang Summer 2019

Pembukaan proyék: Televisi Produksi Televisi Usum Panas 2019


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kaca Hiburan Grup
location: Bala-Cynwyd PA US
Ngabantosan sateuacan pre-produksi sareng produksi digitalisasi. Salami waktosna sareng tim Post Production, para intern bakal damel handapeun Diréktur…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!