imah » jobs » Téhnik Produksi Télévisi

Bubuka proyék: Téhnik Produksi Televisi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Dinas Pendidikan Negeri Hawaii
location: HI US
TEKNIK PRODUKSI TELEVISION. Ngoperasikeun kaméra pidéo, sareng nyetél pencahayaan, potongan program sareng alat produksi anu sanésna;…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)