imah » wartos » Telia milih ATEME kana kakuatan na salajengna Generation OTT maturan di Éstonia

Telia milih ATEME kana kakuatan na salajengna Generation OTT maturan di Éstonia


AlertMe

Paris, Denver, Singapura, São Paulo 06 Désémber, 2018 - ATEME, Pamingpin munculna di solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT, dinten ngumumkeun yén Telia Éstonia, salah sahiji pausahaan telekomunikasi panggedena operasi di Baltics, geus dipilih solusi Titan ATEME urang mun niiskeun jeung paket generasi saterusna na OTT kurban.

proyék nu boga tujuan pikeun manjangkeun jangkauan sahiji HD jasa sakuliah Éstonia jeung nawarkeun format bungkusan anyar.

Titan, leyuran distribution lengkep ATEME urang, nyandak Telia Éstonia pikeun ningkatkeun pidangan kurban OTT na jeung kauntungan handap:

  • Premium Garapan Video: algoritma stream © ATEME urang mertahankeun kasatiaan eusi dina bitrate minimum. Éta nyandak Telia Éstonia pikeun manjangkeun jangkauan sahiji na HD propil kana paling rumahtangga jauh jeung nyata ngaronjatkeun kualitas layanan.
  • High Density, Low Power: Titan, anu encoder software basis murni anu bisa dijalankeun dina sagala COTS atawa server virtualized, anu ngamungkinkeun para Telia Éstonia mun gancang nyebarkeun saluran live kualitas luhur. Kalawan kamampuhan processing E3 CPU-GPU anu terpadu tina papan VCA, Titan delivers nepi ka 60 pinuh HD propil per RU, ngurangan konsumsi kakuatan pikeun sababaraha watt per channel, bari ngajaga encoding kasatiaan tinggi.
  • Kekecapan operasional: Dipaké kalawan AMS, layanan berorientasi na scalable sistem manajemen ATEME pikeun sakabéh aplikasi Titan, Titan simplifies deployment JEUNG KOPERASI.

"Lamun pilari rék dilegakeun kami aya OTT saluran kurban, sarat konci éta kekecapan komprési, syarat cadangan tur solusi kesederhanaan. Urang bisa salamet leungitna lengkep hiji situs na boga switchover otomatis ka loka cadangan tanpa konsumén malah noticing, "ceuk Oliver Mändla, Broadcast Leyuran Tim Pamimpin di Telia Éstonia. "Pilihan solusi ATEME urang teu ukur meets kabeh syarat teknis jeung ongkos patali kami tapi ogé nyadiakeun operasi intuitif jeung prediksi, a roadmap committed sarta futureproof sadaya-inklusif modél Dursasana."

"Telia Éstonia mangrupakeun rujukan utama di wewengkon sarta ganjaran sababaraha taun investasi produk. kasuksésan ieu mendemonstrasikan nu dijalankeunnana unggulan tim lokal urang, anu neruskeun delight konsumén urang unggal dinten. "ceuk Igor Stankovic ATEME EMEA Penjualan Manager.

Ngeunaan Telia Éstonia:

Telia Éstonia mangrupa salah sahiji nu panggedéna IT na telekomunikasi pausahaan di nagara Baltik jeung anggota Telia Company.

Ngeunaan ATEME:

ATEME (Paris: ATEME), transforming Video Pangiriman. ATEME mangrupakeun pamimpin global dina AV1, HEVC, H264, MPEG2 solusi komprési video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ateme.com. Tuturkeun kami on Twitter: @ateme_tweets jeung LinkedIn


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!