imah » wartos » Teradek Unveils Entry-Level Ace 500 Wireless Video System NAB, Las Vegas, Booth C5725

Teradek Unveils Entry-Level Ace 500 Wireless Video System NAB, Las Vegas, Booth C5725


AlertMe

Teradek geus ngawanohkeun Ace 500, Hiji enol-reureuh Sistim video nirkabel affordable pikeun videographers anggaran-sadar. Diwangun ku téhnologi dipercaya sami nirkabel kapanggih dina garis produk baud industri-baku, nu Ace 500 nawarkeun hiji ultralight, pangalaman streamlined di hiji titik harga langkung diaksés.

"Ace 500 ieu dirancang pikeun creatives bebas dimimitian ngasupkeun video nirkabel kana workflows maranéhanana, atawa pikeun maranéhanana operasi dina budgets ketat anu masih perlu link video dipercaya," dipedar Nagreg Smokler, VP Produk pikeun Teradek.

Ace 500 transmits uncompressed video 1080p60 nepi ka 500ft. garis-of-tetempoan kalawan kirang ti 1ms reureuh. Unit Fitur HDMI input / output sarta bisa Powered via asupan laras 3.5mm ngagunakeun boh mangrupa PTap / 2pin sumber kakuatan atawa salah sahiji sababaraha asesoris plat batré aya.

Naon ngajadikeun Ace 500 langkung serbaguna ti kompetisi anu kasaluyuan na kalawan Teradek'S ékosistem baud, sahingga pamaké pikeun ngirimkeun jeung nampa video ti sagala baud 500 atanapi SmallHD fokus 500 pamancar / panarima.

nu Teradek Ace 500 bakal sadia pertengahan Juni sarta pamancar / panarima set bakal ritel pikeun $ 999.00. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: ace.teradek.com

###

kira-kira Teradek

Teradek desain na manufactures solusi video kinerja tinggi pikeun siaran, bioskop, sarta aplikasi Imaging umum. Ti pangimeutan nirkabel, koreksi warna, jeung kontrol lénsa, mun hirup streaming, solusi SaaS, sarta sebaran video IP, Teradek téhnologi ieu dipaké di sakuliah dunya ku professional sarta amateurs sapuk pikeun moto tur babagi eusi compelling.

###

Ngeunaan Leyuran Kreatif

Leyuran kreatif, a division tina Vitec Grup purwakarta, ieu comprised tina sababaraha usaha nu rarancang jeung premium pabrik produk for jeung sya broadcaster, pilem jeung produksi video, sarta Birokrat eusi bebas. pabrik ngawengku Teradek, SmallHD, sarta kayu kaméra, kitu ogé urut usaha tina Amimon, RT Motion, Offhollywood, sarta Paralinx.

kira-kira Vitec Leyuran kreatif

Kantor pusatna di Southern California, AS, Leyuran Kreatif (CS) desain na manufactures produk premium pikeun pilem jeung produksi video pausahaan, siaran, Birokrat eusi bebas sarta usaha. Wanadri teh merek Teradek, Produk SmallHD, sarta kayu Kamera CS anu dipaké di sakuliah dunya keur pilem, tivi, olahraga, warta, acara live na streaming online. CS boga manufaktur sarta puseur R & D di AS jeung Israél jeung produk urang nu sadia via mitra global kami sarta website anu urang sorangan.

###

A snapshot The Vitec Grup purwakarta

Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk-kinerja tinggi na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, mobile kakuatan, monitor, tas, kontrol gerak jeung alat ngurangan bising.

Kalawan karyawan ngadeukeutan 1,800 sakuliah dunya 13 nagara béda, pausahaan ieu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung pendapatan 2018 of £ 385.4 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe