imah » wartos » Teradek Unveils nu Industri urang munggaran Zero-tunda 4K Wireless Video Transmission System NAB, Las Vegas, Booth C5725

Teradek Unveils nu Industri urang munggaran Zero-tunda 4K Wireless Video Transmission System NAB, Las Vegas, Booth C5725


AlertMe

Teradek ngumumkeun dinten nu revolusioner baud 4K, Watesan hiji kategori anyar sakabeh sistem video nirkabel. Téknologi groundbreaking, kapanggih éksklusif jero baud 4K, nawarkeun 8x reliabiliti saméméhna HD model, 1.5x langkung rentang, sarta kualitas gambar punjul.

Baud 4K nyaéta sistem video nirkabel 4K setelan HDR munggaran nyadiakeun uncompressed transmisi, enol-latency (<1ms). Unik kana baud 4K nyaeta interoperability, sahingga sagala rentang modél pikeun ngirimkeun sarta tampa petunjuk ti sejenna (ie hiji baud 4K 750 kompatibel sareng baud 4K 1500).

Baud 4K transmits 10-bit, 4: 2: 2 setelan HDR video dina sauntuyan nepi ka 1,500 kaki garis-of-tetempoan ngaliwatan band 5GHz unlicensed, sarta bisa multicast ka panarima 6 sakaligus. Pikeun workflows setelan HDR, baud 4K ngarojong standar setelan HDR-10, PQ, sarta HLG sarta bisa ngangkut metadata kaméra nambahan, timecode, sarta rékaman micu leuwih link nirkabel.

siga Teradek'S Alat baud aya, baud 4K nawarkeun perlindungan industri urang pangalusna ngalawan panon prying kalawan enkripsi AES-256 na persà 1024 papasangan konci. Digabungkeun, dua téknologi ieu mastikeun taya sahijieun tiasa ngadekrip feed nirkabel Anjeun atawa nyambung panarima séjén pikeun sistem Anjeun tanpa otorisasina eksplisit.

Jang meberkeun simplify pamakéan video nirkabel dina set, Teardek meluncurkan aplikasi haratis ios pikeun ngatur sarta ngawas unggal parameter tina baud 4K sacara real-time, ti genah tina smartphone a. Kantun nyambung ka baud 4K via Bluetooth pikeun ngatur pamancar / panarima papasangan, Pilihan channel nirkabel, jeung aplikasi tina 3D LUTs. aplikasi nu ogé nawarkeun hiji real-time kualitas sarta rentang analyzer nangtukeun pangalusna jarak transmisi keur wewengkon anu dibikeun ogé populér spéktrum 5GHz analyzer pikeun ngadeteksi kamacetan dina saluran husus.

Baud 4K baris dimimitian pengiriman barang Juni 2019 pikeun $ 3,990 (baud 4K 750) jeung $ 7,990 (baud 4k 1500). Kanggo inpo nu leuwih nganjang: 4k.teradek.com

###

kira-kira Teradek

Teradek desain na manufactures solusi video kinerja tinggi pikeun siaran, bioskop, sarta aplikasi Imaging umum. Ti pangimeutan nirkabel, koreksi warna, jeung kontrol lénsa, mun hirup streaming, solusi SaaS, sarta sebaran video IP, Teradek téhnologi ieu dipaké di sakuliah dunya ku professional sarta amateurs sapuk pikeun moto tur babagi eusi compelling.

###

Ngeunaan Leyuran Kreatif

Leyuran kreatif, a division tina Vitec Grup purwakarta, ieu comprised tina sababaraha usaha nu rarancang jeung premium pabrik produk for jeung sya broadcaster, pilem jeung produksi video, sarta Birokrat eusi bebas. pabrik ngawengku Teradek, SmallHD, sarta kayu kaméra, kitu ogé urut usaha tina Amimon, RT Motion, Offhollywood, sarta Paralinx.

kira-kira Vitec Leyuran kreatif

Kantor pusatna di Southern California, AS, Leyuran Kreatif (CS) desain na manufactures produk premium pikeun pilem jeung produksi video pausahaan, siaran, Birokrat eusi bebas sarta usaha. Wanadri teh merek Teradek, Produk SmallHD, sarta kayu Kamera CS anu dipaké di sakuliah dunya keur pilem, tivi, olahraga, warta, acara live na streaming online. CS boga manufaktur sarta puseur R & D di AS jeung Israél jeung produk urang nu sadia via mitra global kami sarta website anu urang sorangan.

###

A snapshot The Vitec Grup purwakarta

Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk-kinerja tinggi na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, mobile kakuatan, monitor, tas, kontrol gerak jeung alat ngurangan bising.

Kalawan karyawan ngadeukeutan 1,800 sakuliah dunya 13 nagara béda, pausahaan ieu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung pendapatan 2018 of £ 385.4 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe