imah » wartos » Testronic Labs investasi di Performance Républik High Produk Archion's Omni Storage Omni pikeun Alamat Kaula Nambah Burbank, CA, sareng Warsawa, Polandia Fasilitas

Testronic Labs investasi di Performance Républik High Produk Archion's Omni Storage Omni pikeun Alamat Kaula Nambah Burbank, CA, sareng Warsawa, Polandia Fasilitas


AlertMe

Los Angeles, CA, Juni 24, 2019 - Archion Panyiaran, Pamimpin dina calakan, pagelaran luhur ultra- solusi gudang jaringan pikeun nyiptakeun eusi, parantos ngumumkeun yén Lab Labér pamingpin di jaminan kualitas (QA), jasa lokalisasi, sareng sasuai pikeun industri pilem, televisi sareng kaulinan, geus diinvestasi di Archion EditStor Omni Sistem gudang. Leyuran Archion ieu digunakeun dina dua lokasi Testronic: Burbank, CA, sareng Warsawa, Polandia.

Testronic mangrupakeun panyadia global QA peuntas pilem, TV, kaulinan, sareng platform sareng fasilitas di London, Warsawa, Burbank, sareng Santiago. Diadegkeun ngaliwatan 20 sababaraha taun ka pengker, Testronic boga tim ahli jaminan kualitas anu nguji eusi dina sagala tingkatan, da pangawis pikeun kalebet, sareng nguji pangalaman konsumen dina sauntuyan alat internasional, anu mastikeun eusi sareng jasa OTT anu nganteurkeun pangalaman anu pangsaéna pikeun pamaké .

Archion urang EditStor Omni diwanohkeun ka Testronic Labs kusabab maranéhna merlukeun hiji kamampuan jaga jaringan pangpacetan luhur jeung béaya rendah kanggo fasilitas maranéhanana di Burbank, CA. Dina mangsa rapat sareng démo langsung di NAB, Jason Gish, Présidén Testronic Pilem sareng TV, sanggup ningali EditStor Omni ngalakukeun heula. Salajengna, Archion nyebatkeun EditStor Omni di Testronic Labs Burbank fasilitas pikeun uji coba sareng buktina konsép. Sanggeus meunteun suksés, Gish disatujuan pikeun meuli Omni.

Sanggeus kasuksésan ieu, Archion nginpokeun yén Testronic Labs merlukeun solusi panyimpenan média anyar pikeun pengolahan Polandia na. Gish disatujuan meuli anyar EditStor Omni pikeun operasi Testronic di Warsawa, samentawis dilingkungan Omni di fasilitas Burbank nu beuki ngembang-Na.

Testronic ayeuna boga campuran leuwih 20 Macs, PC sareng workstations Linux anu disambungkeun ka EditStor Omni fasilitas Burbank maranéhanana, jeung jumlah anu sarua sarua dina disambungkeun ka Omni dina lokasi Warsawa.

Jason Gish, Présidén Divisi Pilem sareng TV Testronic, anu sacara saksama nangkeup téknologi EditStor Archion anu aya dirojong ku pausahaan-pesat anu pesat, cenah, "Kami milih Archion s EditStor Omni lokasi Burbank sareng Warsawa kami kusabab kagagalan laju sapertos sabagé penting dina gudang kami peryogi. Kami peryogi ngerang panyimpenan anu saat pikeun muterkeun file anu ngandung seueur data, sapertos UHD / 4K, HDR 10, DolbyVision, sareng Dolby Atmos. The Archions dipasang dina lokasi Warsawa sareng Burbank urang salaku sistem utama panyimpenan file na kami nganggo. Mangpaat solusi ieu nawiskeun pelanggan kami diantarana playback kinerja tinggi kanggo eusi tingkat luhur. Duka puter sareng bersih nyaeta kabutuhan QC. Sistim sanés anu urang parantos badé gaduh masalah antrian. Urang milih Archion pikeun nyingkahan masalah eta, sareng nyadiakeun kami paling katingal pangsaena tina file janten QC'd. "

"The Archion Omni hirup nepi ka ekspektasi kami, sarta pangalaman kami kalawan sistem dina duanana lokasi geus positif sarta mangpaatna. Urang geus teu gaduh masalah sareng uptime, sareng laju sareng throughput sadaya anu diklaimna. Tim Archion parantos ngabantosan pisan sareng réspon iraha anjeun gaduh patarosan atanapi kedah nambihan. Terus urang tumuwuh ku Archion, sakumaha kantor kami nuju nambihkeun langkung seueur sareng klien, sareng workflows kami ogé terus naék, "tambahna.

EditStor Omni, ngirimkeun speed langkung ti 15,000 MB / detik, nyadiakeun produksi, pos-produksi, agénsi kreatif sareng fasilitas kreatif sanésna sistem panyimpenan media tunggal pikeun sakumna kaperluan kinerja kolaborasi maranéhanana. Ti video 8K kana playback 4K koropak media atah, pangladén Omni NAS parantos nunjukeun kinarya, scalability sareng pungsi pikeun nanganan workflows media paling lantang.

EditStor Omni mangrupa 24 panyimpenan sistem gudang drive sareng simpangan pangladén tunggal 336TB pér chassis, titik ékspansi pluggable panas, sareng ékspansi total kana sababaraha Petabytes. Solutionta solusi panyimpenan kolaborasi turnkey lengkep anu henteu nganggo sofwér pihak katilu atanapi supir pikeun mastikeun kasaluyuan sareng aplikasi éditan, pagawean sareng épék visual, kaasup jelema ti Adobe®, Apple®, karanjingan®, Autodesk®, Blackmagic Resolve® sareng nu sanesna.

Nambihan Reuben Lima, CEO Archion, "Kami pohara ngahargaan yén Jason Gish sareng Testronic terus tumuwuh organisasina kalayan panyimpenan Archion salaku tulang tonggong média parusahaan. Ata hak husus pikeun digawé kalayan tim maranéhanana, sareng urang bungah pikeun saksi sareng ngalaman ékspansi terus kasalanan maranéhanana sacara global. "

EditStor Omni Disarankeun Testronic ku sungut konsultan File Based Workflows, bari Cutting Edge, Media Systems Integrator, sareng ayeuna division tina ALT Systems, mangrupakeun alat anu penting dina deployment suksés sareng integrasi sistem di Testronic.

Ngeunaan Testronic:

Standar luhur Testronic geus ngalindungan klien sareng ngajagaan pangalaman konsumen saprak 1998. Salaku panyadia global panyadia tina jasa jaminan kualitas, patuh, sareng lokalisasi industri industri hiburan, diantarana film, télévisi sareng kaulinan, Testronic mastikeun pangiriman anu efisien sareng aman tina panyadia konsumén anu pangluhurna.

Dumasar dina Burbank, CA; London, Inggris; Warsawa, Polandia; sarta Santiago, Chili, Testronic nawiskeun sajarah unparalleled tina inovasi generasi saterusna sareng unggul jasa dina sakabéh industri média digital.

Panggihan leuwih di: www.testroniclabs.com

Ngeunaan ARCHION:

dumasar dina Los Angeles, CA, Archion Panyiaran mangrupakeun pamimpin global dina calakan, pagelaran luhur solusi dibagi gudang husus dirancang husus pikeun redaksi, pagawean, épék visual, sareng workflows média séjén.

Leyuran simpangan Archion digunakeun ku rébuan panipuan anu nyiptakeun eusi lokasina di Pausahaan Broadcasting, Corporations, Agencies Creative, Houses Ibadah, Studi Produksi / Post-Produksi, tempat Olahraga sareng Hiburan, Paguron luhur, sareng nu sanesna.

Diadegkeun ku tim pas-produksi, téknologi sareng industri hiburan profésional di 1998, Archion parantos diartikeun hiji standar anyar kinerja, panyalindungan sareng mampuh kanggo solusi gudang anu dibagikeun. Ti mimitina, téknologi gudang pausahaan parantos kritis kana kasuksésan rébu proyék TV, film, komérsial, komérsial, dokumenter, sareng eusi lianna.

Dipaténkeun, kinerja ultra luhur anu dipaténkeun, sareng téknologi panyimpenan dibagi gedé Archion Technology, digabungkeun jeung industri pengatur kamampuan sareng layanan palanggan, ngaluarkeun halangan ékspansi sareng mikeun panangtayungan investasi pikeun profésional kreatif pikeun pusat industri.

Sistem simpenan Archion urang nu paling mindeng dipaké ku professional integral tina karanjingan, Apple, Adobe, Autodesk, Blackmagic ngabéréskeun, NewTek jeung parabot workflow kreatif lianna. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.Archion.com

# # #

Kontak Archion:

Dan Stern

Wakil Présidén, Pamekaran Usaha

Archion

(720) 583-0687

[EMAIL PROTECTED]

Media Kontak pikeun Archion:

Dan Harary

The Asbury Agénsi PR

(310) 859-1831

[EMAIL PROTECTED]


AlertMe