imah » wartos » The Colonie nambahna Tilu rai Asisten Ngalengkepan Sorangan Anak
(LR) Priscilla Perez, Lexi Midkiff, Lindsey Fisher

The Colonie nambahna Tilu rai Asisten Ngalengkepan Sorangan Anak


AlertMe

Priscilla Perez, Lexi Midkiff, Lindsey Fisher

The Colonie geus ngumumkeun ditambah asisten rai Priscilla Perez, Lexi Midkiff sarta asisten redaktur / asisten gerak desainer grafis Lindsey Fisher ka redaksi-layanan pinuh sarta staf postproduction butik urang.

Marengan perluasan staf ngedit na, tambahan panganyarna pikeun The Colonie urang design gerak, VFX sarta rojongan tim geus ngaronjat ruang lingkup na lingkup kamampuhan éta parusahaan hiji-eureun Chicago basis urang. Tumuwuhna kagiatan roster The Colonie urang bakat nyandak eta tetep Pace jeung kaperluan jumlah tumuwuh spot siaran, bungkusan média sosial, kampanye cross-platform na proyek lila-formulir nu nelepon kana jasa na terpadu.

Asisten Editor Priscilla Perez lulusan Columbia College di Chicago ku BA di Bioskop Seni + Élmu kalawan konsentrasi di postproduction. Manehna mimiti nyieun video sareng cousins ​​dirina dina heubeul 12 taun, tapi acan nepi manehna nyandak kelas siaran TV di SMA - sarta ngagaduhan leungeun dirina dina Final Cut 7 - yén Aisyah terang nélépon nya.

Baheulana mibanda Whitehouse, Perez ngagabung The Colonie kalawan pangalaman redaksi di sababaraha genres, ti commercials jeung bungkusan média sosial pikeun documentaries, sareng video musik. Awal Maret ieu, salila stint a di Urang Dupi meunangna, Perez flew kana NC mana baé digawé minangka dina nangtukeun redaktur salila Nike urang sabtu minggu Sadaya-Star, péngkolan sabudeureun hiji trio of Instagram carita video dina mangsa bentang sabtu minggu sarta nohonan brand urang kedap bates Waktos.

Priscilla Perez ogé brings panon tina hiji desainer kana peran anyar nya sakumaha asisten redaktur, bari terus hone kaahlian nya salaku artis 3D. Manehna nyieun grafik gerak keur animasi judul pikeun film 'Ngawangun Ramps-Henteu tembok,' Tien Juara 'Best Mahasiswa dokumenter' pangajén dina Festival Film 2018 Cannes.

"Ngalengkepan staf The Colonie urang kalawan terampil, bakat multi disiplin nyaéta inti mun pangabisa urang pikeun minuhan kaperluan kantos-ngarobah industri," nyebutkeun produser Eksekutif, Mary Caddy. "Rai Samaun kami anu salawasna mentoring hiji potong anyar ngora, asisten innovating anu nyorong sorangan kreatif. Urang tingali gagasan hébat datang ti unggal anggota tim urang. "

"Kalayan penandatanganan Asisten Editor Lexi Midkiff, The Colonie nyokot kauntungan tina kasempetan pikeun mawa asisten ngalaman kalawan rupa-rupa skill-susunan onboard, salajengna ngaronjatkeun koléktif luar biasa urang di-imah bakat kreatif," nambihan Caddy.

A lulusan Sakola tina Art Institute of Chicago, Midkiff nyokot jurusan pilem / video sareng fokus kana postproduction. Digambar keur duanana aspék téknis sarta artistik nyiptakeun carita visual, manehna brings a penguasaan duanana disiplin kana tabél.

Midkiff brings spot pangalaman na rohangan ngédit, kampanye internét, video musik, sarta proyek lila-formulir ka pos anyar nya. sks dirina kaasup motong trailer pikeun film fitur 'sagedà Pindahkeun' gerak desainer pikeun film 'Pagawé Leupas Anonim' sarta 'Suci Trinity, "kitu ogé redaktur pikeun duanana pilem' kampanye internét. Midkiff nembe motong dua video musik, 'keletik Tock,' pikeun grup bungah Rags na 'Kaktus' dipigawé ku Alex Grelley pikeun 'The Grelley Duvall Tembongkeun.'

Lindsey Fisher, alumnus sejen tina Columbia College ku gelar di Bioskop Seni Élmu, diasah kaahlian nya salaku desainer staf gerak, manajer eusi sareng nu sanésna aya di E360 Olahraga salila dua warsih saméméh bade bebas. Salaku hiji di-demand redaktur leupas sarta desainer, manéhna dikeureuyeuh rupa spot, sarta proyek média sosial pikeun Red19Creative na Eyepatch Productions, kitu ogé kandungan keur acara, saperti Piala Champions Cibeureum, World Grand Prix FIVB voli, anu FIVB Liga Dunya jeung UCLA Rose Saeful.

"Pricilla, Lexi, sarta Lindsey gabung grup neneng sahiji asisten nu The Colonie geus kungsi titimangsa. Abdi amazed ku campuran proyék aranjeunna geus diédit jadi mimiti di careers maranéhanana sarta tingkat impressive kaahlian masing-masing sahijina geus maju, "nyebutkeun Kreatif Editor na Rakan, Brian Sepanik. "Gairah Maranéhna keur karajinan maranéhanana jeung ningali éta tumuwuh kalayan tiap proyék anyar nya mereun."

"Kuring teu bisa overstate kumaha bahagia Kami anu ieu awéwé ngora kreatif geus ngagabung Tim Colonie urang," nambihan Rakan jeung Editor, Bob Ackerman. "Minat nyéta tepa, sarta poténsi maranéhanana nyaéta limitless".

Ngeunaan: The Colonie:
The Colonie mangrupa redaksi kreatif basis Chicago, desain gerak, FX visual jeung pagawean imah postproduction kalawan pendekatan-layanan pinuh seamless mun nyieun siaran na kandungan digital nu engages-unggul pangajén, entertains, informs tur ngalir audiences.

klien nasional jeung global, kayaning McDonald urang, BCBS, Facebook, Anheuser-Busch, Nintendo, Levi urang, PepsiCo, Walmart na bayer téh ngan sababaraha sahiji merek nu nelepon kana tim kolaborasi parusahaan bakat pikeun nganteurkeun carita visual compelling nu Nyiar pangalaman jeung panempo urang nyambungkeun ka merek maranéhna meuntas sababaraha platform.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.TheColonie.com, Atanapi produser eksekutif kontak, Mary Caddy di 312-225-1234, atawa Sonia reps, [EMAIL PROTECTED], 312-519-0911.


AlertMe