imah » wartos » Colonie Ngajamel Panilik Panungtun Pangajén AICP Post 'ku Nods Dua
Pigura tina Musik Video, 'Rock' N 'Roll "

Colonie Ngajamel Panilik Panungtun Pangajén AICP Post 'ku Nods Dua


AlertMe

Pigura tina Musik Pidéo, 'Rock' N 'Roll ”

The Colonie aya dina daptar daptar AICP Post Awards sareng dua proyék pausahaan anu nampi nominasi pikeun usaha luar biasa. Editor sareng Diréktur Média Sosial Jimmy Helm sareng Diréktur Kreatif Jennifer Moody nampi nominasi dina New Media: Kategori nangtung pikeun titik Porsche, 'Curves' sareng Editor Nathan Rodgers mangrupakeun finalis dina kategori Musik Video kanggo kontribusi ka Taylor Bennett 'Rock 'N' Roll. '

Jimmy Helms, Diréktur Média Sosial, Editor

Helm sareng Moody ngahubungkeun jeung Cramér-Krasselt urang John Doessel sareng John McKenzie dina kampanye média sosial maranéhanana pikeun Porsche. Agénsi éta sumping ka The Colonie sareng kampanye anu nunjuk, anu narékahan sareng kolam renang 16 × 9 footage anu perlu ditagihkeun deui kanggo lingkungan vertikal. Pikeun nungkulan tantangan ieu, Helm sareng Moody ngagunakeun émbaran péstal visual anu ngahalangan supados ngajaga estetis brand tinggi na dina rohangan média sosial.

Porsche, 'Curves'

Kawas salawasna, Helm and Moody mimiti prosésna ku jalan ngajentarkeun rupa-rupa pilihan pengobatan teras

Jennifer Moody, Diréktur Kreatif

ngamekarkeun kana presentasi video pikeun klien nu.

"Ngarangkep konsép-kahirupan urang ku gerak ngagantikeun urang nepikeun efektif pikeun nepikeun ideu kami," nyarios Helm. "Tinimbang ngagantung kana déskripsi verbal sareng seni datar, nyiptakeun pidio video masihan panyipta agénsi pamahaman anu langkung saé dina gerak dramatis sarta halus anu ngajantenkeun masing-masing konsép unik."

Perlakuan 'ngagambarkeun kurva' anu nyorong wates anu ka caketna nyaéta hiji-dulur anu sapukna

Jalan anu rék. Helm sareng Moody ngagunakeun triptych visceral, anu éndah dipasangkeun sareng judul anu terpadu pikeun nyiptakeun lingkungan ambersive sareng pikaresepeun. Malah dina pangahan nangtung, éditan néwak, sareng Cayenne Turbo dipintonkeun sacara éndah.

"Sarerea aya di tim The Colonie's gaduh pisan reueus dina kampanye ieu sareng bungah yén éta narima pangakuan ti AICP," nyebutkeun Helm.

Nathan Rogers, Editor

Orditor Nathan Rodgers ogé gésér nominasi tina AICP Post kanggo film musik artis hip-hop Mekarwangi Bennett pikeun lagu, 'Rock' N 'Roll.' Diarahkeun ku Andre Muir, storyline nuturkeun Mekarwangi sareng antek awéwé dina perampokan anu dipangaruhan 'Bonnie and Clyde' ti toko toko anu nganggo serba salah.

Struktur disjointed tina storyline nu bentang aksi kaluar tina konteks dina urutan anu bisa hirup kalawan acak. Némbak anu kajahatan anu lumangsungna dipidamel ku ngewa foiled ti Bennett, sareng polisi nabbing anjeunna sateuacan anjeunna nyayogikeunkeunana. Narasi jeung carita marengan bantuan nembak gancang anu kasebar sapanjang pidéo nu ngalaan bantakan anu ngabalukarkeun kéngingan heist.

"Ka ayeuna aya di némbak manten abdi ngartos jelas ngeunaan visi," tandang Rodgers. "Ti dinya dinya ogé matak mastikeun yén unggal gambar anu langkung seueur nganggo kontribusi pikeun ngawangun sakabéh carita. Video nu dibebaskeun panempo sareng seueur gambar kaotik, ku sabab kitu anu tiasa ditembongkeun anu gampang ngaleungit atanapi ngaganggu aranjeunna. Ata seueur pisan senang nétélakeun sabaraha seueur pikeun nahan tiap anu singgetan hint 'tanpa jieun clues atra teuing sareng jelas. "

"Ngédit struktur naratif ieu dipegatkeun sarta ninun sadaya potongan teka anu ngumpul kana carita péngkolan anu nyangking visi Andre ka hirup ieu aya pangalaman saé," nambihan Rodgers. "Diléngan AICP sakadar tuluy."

Kami ngahormatan ku pangakuan AICP, "saurna Mary Caddy, ko-pangadeg sarta produser eksekutif dina The Colonie. "Nathan sareng Jimmy berbakat ngora sareng perspéktif seger, inovatif. Kami bungah yén artistry aranjeunna nuju ka karajinan maranéhanana parantos diakuan ku AICP ".


AlertMe
Galeri Tutup
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih