imah » diulas » The Panggung gancang Duaan Asalna ka 9th Rio April

The Panggung gancang Duaan Asalna ka 9th Rio April


AlertMe

LumaForge geus hosted The gancang Duaan Panggung pikeun dua taun panungtungan di NAB. Ieu prakarsa maranéhna pikeun mawa masarakat pos produksi babarengan ngaliwatan presentasi ti sababaraha rai luhur, colorists jeung seniman VFX di industri. Ti panggung, aranjeunna geus dihasilkeun presentasi 55, dijieun bébas pikeun online umum.

On Januari 3, Michael Horton na Dan Berube ngumumkeun yén maranéhna bakal euweuh jadi ngahasilkeun SuperMeet di NAB Tembongkeun. Salaku Hadirin lila, tim di LumaForge pribadi ngarasa batal teh SuperMeet ieu ninggalkeun dina pangalaman komunal di NAB. Ngarah mutuskeun luncat dina jeung mawa The Panggung gancang Duaan jeung Rio on Salasa, April 9. Ditéang jeung Michael Horton, LumaForge bakal nyieun hiji merk versi anyar The Panggung gancang Duaan keur sapeuting. acara bakal difokuskeun masarakat sarta markisa maranéhanana pikeun filmmaking.

"Dan na I, sanggeus 18 taun, mutuskeun teu lampahkeun SuperMeet taun ieu. Nalika LumaForge ditawarkeun ka imah peuting acara Salasa sanggeus dédéngéan warta, abdi ucul di kasempetan pikeun pasangan sareng maranehna. jangji maranéhna pikeun mawa vigor anyar, énergi jeung senang ka umur Salasa wengi heubeul di NAB brings renewed hirup keur involvement kuring ogé. Abdi teu tiasa ngantosan mun gaduh Anjeun kabeh janten bagian tina naon nuju kami gedong.
Eta nu keur jalan jadi endah pisan. Jeung dzat hehehehe, bakal aya raffle a "-! Michael Horton

nganjang FasterTogether.com pikeun garis awal nepi na rinci acara on Pébruari 12. Hayu mundur dina dimimitian!


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)