imah » diulas » The Las Vegas SuperMeet Tawaran pamitan

The Las Vegas SuperMeet Tawaran pamitan


AlertMe

Sanggeus hiji amprok impressive of 18 taun mingling, jaringan, sarta ngarasakeun sababaraha cocktails sarta pihak kalayan peers industri, nu Taunan Las Vegas SuperMeet geus datangna ka tungtung. The SuperMeet disadiakeun di pos-produksi jeung disiarkeun komunitas hiji kasempetan pikeun henteu ngan ngalenyepan tren téhnologi panganyarna, tapi ogé nepi ka jaringan sarta dibagikeun warta industri jeung kasempetan dina setting sosial nu aya duanana pendidikan, seru jeung senang pikeun sakabéh urang anu ngahadiran 18 taun kaliwat ngeunaan konferensi NAB. The SuperMeet éta hiji definite "pikeun-do" lamun di Las Vegas!

ti meja tina Daniel Berube:

Sanggeus loba pamikiran, sawala jeung jiwa néangan, duanana Michael na mah geus sapuk yen urang bade kamajuan dina jalur misah. Geus waktuna pikeun urang nawar pamitan ka SuperMeets sakumaha kami geus ko-dihasilkeun duanana babarengan pikeun dalapan belas taun ka tukang. Aya moal janten SuperMeet di NAB atawa keur saeusi 2019.
Hayu urang geus lalampahan éndah tur galumbira jeung kami nangtung kacida reueus na bersyukur geus dihasilkeun naon jadi naratif bener keur komunitas vibrant kami tina creatives digital di industri urang. Simkuring saukur teu bisa geus kahontal milestones SuperMeet urang tanpa anjeun, sarta tanpa berehan, rojongan congenial Anjeun.

Urang sabenerna nganyatakeun nuhun heartfelt kami ka anjeun, sabab anjeun salaku loba bagian tina SuperMeets salaku urang kantos kitu. Ngarasa alus nu mantuan toél rébuan kahirupan masarakat ngaliwatan taun, kalawan duanana kaahlian pangajaran anjeun jeung produk Anjeun ngawangun atanapi ngagambarkeun, jeung kalawan masalah workflow anjeun neruskeun ngajawab. Kami salawasna humbled geus digarap sareng anjeun. Wajar we anjeun diri saluhur batur sapagawean jeung salaku babaturan. Pikeun paraphrase hiji lalaki wijaksana, "Aya henteu tuntung nyata. Ieu mah sakadar tempat kami ngeureunkeun carita. "

Kami bungah lalajo carita anjeun neruskeun mekar, tur anjeun kamajuan ngajar urang gagasan anyar, sangkan atawa ngagambarkeun produk hébat sarta ngabantu urang ngajawab masalah, urang bakal salawasna aya di dieu pikeun ngarojong anjeun.

tulus,
Dan

Simkuring di Broadcast Darso Magazine, hayang sagala pangalusna mun babaturan urang anu geus dijieun sakabéh ti SuperMeets hiji pangalaman memorable tur nikmat! Urang kasampak maju ka hiji poe, ngalaman di sequel ka carita!

Ngeunaan The Kreatif Pro pamaké Grup

Kreatif Pro pamaké Grup (CPUG) SuperMeets Network nu gatherings of Final Cut, Adobe jejaring, karanjingan jeung Autodesk rai, gurus na filmmakers digital tina sapanjang dunya anu dipaké atawa hayang diajar make basis Macintosh workflows kolaborasi jeung solusi. SuperMeets dimimitian salaku gerakan grassroots nyambung Apple FCP rai dina tingkat lokal. Ayeuna di taun ka anak, nu SuperMeets geus harnessed énergi bab lokal global sarta geus robah jadi seri-dikelompokeun pamaké paling boga pangaruh industri ngeunaan acara global.

SuperMeets nyadiakeun pos-produksi jeung masarakat siaran hiji kasempetan pikeun henteu ngan ngalenyepan tren téhnologi pang anyarna, tapi mun jaringan sarta warta Industri dibagikeun jeung kasempetan dina setting sosial nu aya duanana pendidikan, seru jeung senang!

Agenda SuperMeet biasana ngawengku pamaké disetir demo produk anyar, tips video digital sarta trik, sarta filmmaker némbongkeun sarta ngabejaan, kaasup a SuperMeet Digital showcase kalawan ngical paralatan sarta pamekar leutik nyadiakeun solusi workflow pikeun filmmakers digital sarta Birokrat eusi.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019