imah » wartos » Puseur Video Call Centre sareng MSG Networks pikeun ngahubungkeun Top Sports Personal pikeun Talk Talk Show New, "MSG 150"

Puseur Video Call Centre sareng MSG Networks pikeun ngahubungkeun Top Sports Personal pikeun Talk Talk Show New, "MSG 150"


AlertMe

Platform Video Caller Nyadiakeun MSG Jaringan kalawan Kampus Solusi Kekecap, High-Kualitas pikeun Ngawawancara Sémah jauh ti Tempat Bumi Di Dunya

New York, NY (Juni 20, 2019) - The Video Call Center (VCC) dinten ngumumkeun yén MSG Networks, hiji jaringan régional sareng hiburan régional anu keunon pangajén anu ngalayanan pasar média pangbadagna di Amérika Serikat, parantos nganggo pidio berbasis vidéo VCC pikeun ngarojong produksi acara wisata talknight weekest, "MSG 150 ”. Ku ngagunakeun telepon sélulér sareng sambungan vidéo anu efisien, kualitasna langsung, MSG Networks tiasa nampilkeun wawancara unggal wengi sareng sababaraha nami pangluhurna di olahraga ti mana waé di dunya.

"MSG 150" ngungkabkeun unggal Senen salami Kemis ti 8: 00pm - 10: 30pm, nyadiakeun pemirsa sareng paguneman anu peuting dina dongéng di New York berpormat olahraga sareng carita olahraga nasional. VCC nawiskeun kalenturan MSG Networks sareng pilihan efisien kanggo namankeun wawancara sareng gerbong ayeuna, atlit, panipuan televisi sareng langkung seueur paduli lokasi na, boh aya dina kantor, dina lapangan golf atanapi di jalan anu nutupan acara olahraga utama di sakuliah dunya . Sémah kudu peryogi smartphone sareng data hapé standar atanapi konéksi WiFi kanggo ngémbarkeun kaméra sareng teu kedah ngundeur software istimewa sakumaha VCC nganggo standar pidéo vidéo kawas Apple FaceTime sareng Gruveo berbasis WebRTC.

"The VCC geus nambahan jero pisan sareng rongkah pikeun acara urang na kasempetan pikeun nampilkeun pemirsa urang ku commentary nightly tina olahraga anu paling relevan dina olahraga," saur Jerry Passaro, Wawakil Présidén Sénior Network and Operasi Téknis, MSG Networks. "Interaksi bébas tina lag sareng platform inovatif parantos ngajantenkeun saolah-olah sémah aya di studio sareng sarwa kami sareng terus nyadiakeun tim produksi urang sareng kalenturan anu luar biasa unggal wengi".

Staf produksi vCC ahli para ahli sareng téknologi dipaténkeun ngajantenkeun waktos anu panjang, sauyunan anu terbuka sareng henteu tetep pikeun ngawujudkeun alami, pagawéan tanpa usaha antara sarwa sareng tamu-na. Monitor dina set jaringan anu ngaktifkeun sarwa ningali tamu, sareng video mulang instan VCC ogé ngamungkinkeun para tamu ningali sarwa dina telepon.

"Naon 'MSG 150' tiasa nganteurkeun sareng VCC mangrupakeun salasahiji waktos anu mungkin dina televisi olahraga," ceuk CEO VCC Larry Thaler. "The VCC parantos masihan MSG Networks sareng kakawasaan global ngahontal ambéh maranéhanana tiasa babagi rupa anu pangakuan dina olahraga kalayan panongton gairah. Ieu mangpaatkeun anu rongkah nalika tim anu lokal anu angkat atanapi liga aya dina kalimat musibah sareng inohong olah raga balik ka pusat di sakumna dunya. "

"MSG 150" parantos ngadeukeutan 70 paguneman tamu anu diaktipkeun ku VCC dina bulan kahiji acara, kaasup legenda Knicks sareng siaran MSG Networks Walt "Clyde" Frazier, Mike Breen, Ken Daneyko, Jim Furyk, Mariano Riviera sareng Giants head palatih Pat Shurmer.

kira-kira The Video Call Center, LLC
VCC nyaéta parusahaan jasa téknologi sareng pelayanan produksi anu didadarkeun pikeun nanganan seueur badag IP Video remotes-by-smartphone sareng nempatkeun éta dina hawa ngaliwatan paténimisasi téhnologi akuisisi panelepon, workflow sareng automation assistive (patén-patén AS #8,767,031, #9,654,731, Cina patén #ZL 201380050976.3, sareng patén-patén anu séjén ditunda). VCC lisénsi sofwérna sareng nyayogikeun jasa akuisisi sareng panelepon. VCC mantuan para nasabah mengajénkeun ratusan program kanggo siaran sareng wéb, ngabukung Liga Mayor Baseball, Sony/ TEGNA, Fox TV Stasion, Papanggihan, Fox Olahraga Jaringan, TLC, sareng seueur batur. Conto program televisi panelepon pidéo sareng inpormasi lengkep ngeunaan VCC tiasa didamel www.thevcc.tv/.


AlertMe