imah » wartos » The Vitec Grup acquires Paralinx

The Vitec Grup acquires Paralinx


AlertMe

The underscores akuisisi Vitec'S komitmen pikeun téknologi kutang

VitecVideocom_logo_grey_

London - The Vitec Grup geus kaala bisnis tina Paralinx, Hiji parusahaan California dipikawanoh pikeun sistim video nirkabel kualitas luhur na. Paralinx bakal dilebetkeun kana Vitec Grup urang Divisi Videocom, complementing merek na aya.

Dan Kanes

Dan Kanes

Paralinx diadegkeun ku Dan Kanes na Nagreg Smokler, dua anggota International Cinematographers kanu (ICG) anu ditéang ngamekarkeun gelombang anyar affordable, parabot video nirkabel tinggi-harti pikeun professional sarta peminat sapuk. parusahaan bakal gabung Teradek sarta SmallHD di Vitec Videocom'S Unit Leyuran bisnis Kreatif.

Nagreg Smokler

Nagreg Smokler

"Siga Teradek sarta SmallHD, Paralinx mangrupakeun conto hébat sejen tina sumanget pioneering nu geus jadi penting pikeun disrupting industri video profésional kalayan produk kaulinan-ngarobah na luhur-kiyeu rojongan customer, "ceuk Vitec Videocom CEO Matt Danilowicz. "Ku ngagabungkeun pamahaman jero Paralinx urang pasar jeung Teradek'S acumen rékayasa, duanana pausahaan anu diposisikan ngamekarkeun sabenerna motong-ujung téhnologi tailored husus ka konsumén maranéhna' pangabutuh ".

Matt Danilowicz, CEO Vitec Videocom

Matt Danilowicz, CEO Vitec Videocom

Pikeun adequately alamat paménta tumuwuh alat video nirkabel, Paralinx bakal neruskeun innovate dina UAV na kandungan panyipta bebas spasi, bari Teradek baris difokuskeun bioskop jeung televisi aplikasi.

"Lamun urang dibuka Paralinx di 2012, misi kami éta basajan: ngaktipkeun filmmakers ngawas nirkabel kaméra urang HD ngarekam sacara real waktu, "ceuk Dan Kanes, ko-pangadeg Paralinx. "Urang ditéang mawa hiji tingkat anyar kabebasan pikeun produksi video, hiji tumbu penting di Sinématografi digital. Ayeuna, dina 2015, urang téh gumbira bisa ngagabung gaya kalayan Teradek sarta SmallHD, innovators lianna di handapeun dunya-renowned Vitec Grup, neruskeun empowering Birokrat eusi kalawan téhnologi revolusioner sarta rojongan unparalleled ".

Co-pangadeg Nagreg Smokler ditambahkeun: "Simkuring dimimitian Paralinx sabab sakumaha tungtung-pamaké dina garis hareup produksi eusi kami teu meunang parabot nu urang diperlukeun. akuisisi Hal ieu méré urang kasempetan pikeun kolaborasi jeung insinyur Sarbini jeung tim ngembangkeun produk di Teradek sarta sangkan ngagunakeun Vitec Grup urang manufaktur sarta bisa operasional. Simkuring yakin yén winners pangbadagna kaluar ieu bakal jelema anu mantuan kami dibere tempat kami kiwari:. Konsumén urang "

kira-kira Vitec Videocom
Vitec Videocom, Anu Divisi Broadcast The Vitec Grup purwakarta, ngahimpun sababaraha paling terhormat, inovatif sarta ditéang-sanggeus merek di industri: Anton / Bauer, Autocue, Autoscript, Bexel, kaméra Korps, Litepanels, OConnor, Sachtler, SmallHD, Teradek, The Kamera Store, Vinten na Vinten Radamec. Éta tindakan minangka hiji brand endorsing pikeun ieu pasar-ngarah siaran, pilem jeung produk video pro, encouraging jualan sistem multi-brand sarta ngajarkeun cara nu konsumén di sakuliah dunya ngalakukeun bisnis.

Vitec mangrupakeun panyadia global produk jeung jasa premium branded ka Broadcast tur pasar Musik. Vitec ieu dumasar kana kuat, well-dipikawanoh, merek premium on nu nasabah na di sakuliah dunya ngandelkeun.

Vitec Videocom - advancing kualitas na elmu produksi media.

#

Media Contact:
Christine Jatiluhur
ngahurungkeun komunikasi strategis
+ 1.818.980.3473
[EMAIL PROTECTED]


AlertMe