imah » wartos » FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm


AlertMe

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu

Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) Ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun pamaké HitFilm kalawan aksés ka sakabéh perpustakaan musik Filmstro pikeun 12 bulan. Ku nyieun Filmstro sadia langsung ti toko FXhome, pamaké HitFilm tiasa make soundtracks Filmstro on proyék taya tur meunangkeun aksés ka apdet musik anyar mingguan.

Leuwih ti saukur perpustakaan musik royalti-gratis, Filmstro geus ngembangkeun hiji antarbeungeut pamaké unik nu mere seniman kalenturan jeung kontrol ngaliwatan lagu musik nu dipilih keur dipake dina proyék HitFilm maranéhanana. pamaké HitFilm bisa ngadalikeun moméntum, jero tur kakawasaan sagala lagu Filmstro, maké sliders kana sampurna cocog sagala sekuen dina proyék HitFilm.

Pamaké ogé bisa karajinan soundtracks ka Gambar sampurna pas ku maké pangropéa grafik keyframe dina Filmstro. Pindah sliders otomatis bakal nyieun keyframes pikeun tiap unsur tur bisa diédit dina titik nanaon.

Filmstro nawarkeun patut leuwih 60 albeum 'musik dinamis jeung Kaluaran musik mingguan. Kabéh lagu anu searchable ngagunakeun kecap konci, pilem sarta genre video, gaya musik, palette instrumental atawa haté. Kabéh Filmstro musik ieu dilisensikeun pikeun pamakéan di sakuliah dunya jeung di perpetuity.

Bedah na kasadiaan

The Filmstro dinamis perpustakaan musik royalti-gratis disadiakeun dinten dina FXhome Store pikeun $ 249 na bisa dibeuli ku ngadatangan fxhome.com/store. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal HitFilm, mangga buka www.fxhome.com.

ngeunaan FXhome

Dina 2011, FXhome diatur kaluar dina misi nu ngabuktikeun yén kelas profésional parabot pos-produksi bisa dijieun sadia ka dulur. hasilna éta HitFilm, hiji na rohangan ngédit sadaya-dina-hiji video na software épék visual - di hiji fraksi biaya parabot baku industri lianna.

  • Dalapan taun sarta 3.8 juta pamaké engké, HitFilm mangrupa salah sahiji parabot software pos-produksi anjog di industri, maturan pilihan software pikeun munculna tur éditor pro sapuk.
  • Naon dimimitian salaku gagasan badag dina APBN saeutik, geus dipelak pikeun gerakan global creatives anu babagi visi HitFilm urang keur masa depan software video na Imaging. Kalawan babarengan, biologi teu ukur diwangun salah sahiji pangalusna VFX sarta na rohangan ngédit parabot di industri - tapi komunitas seniman anu mere ilham na diajar ti unggal lianna.


AlertMe