imah » jobs » Photographer- Produk Tingkat Entri

Pembukaan proyék: Photographer- Product Entre Entre


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: PENCIL SATU
location: Holbrook MA US
Pangalaman sareng sistem kaméra sareng aplikasi aliran kerja sapertos Cahaya, Photoshop, Strobe Light. PENCIL SATU nuju néang Fotografer Produk pikeun ngiringan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)